benimkide:dilcikar:uyuyamıyorum onun yuzunden durtuorum durmadan
la benim herifte arada horluoo..
ben onu dürtmeden o kendi horultusuna uyanıp topluo kendini...
kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun cnm
sen söle kime benzettin herkes birine benzetioda bakalım aynımı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben dürtüorum tamam sustum diokaydirigubbakcemile3
sendemi akannehir ya herkes demet akalına benzetio ya ben benzetmiom kendimi orası ayrıkaydirigubbakcemile2 o kızada benzetmişlerdiben bi demet akalına benzettim bide yeliz şar die bi oyuncu var ona benzettim...
desene dileğim bi ben değilmişimmm akannehir
geçmiş olsun cute opuyorumnanaktan
yaa adamm yorumlarda biri onu kapısına yapıştırmış ve çok güzel durduğunu söylemiş... of yaaa alsammı acabaaa...anammm naptınız öyle oku oku anca yetiştim
gulsun ben de sokak lambası altında ki kedileri çok beğendim....
Allh beni ne etmeye....
bi firmayı aradım 5 senedir görüşürüz bu firmayla nilgün hanım diceme gülsün hanımı istedim :))
kızın adıda gelmedi aklıma sonra arıyım diye kapattım
gülsün aklımdasın kpss ni düşünüyodum offf rezil oldummm
evet canım
canım sanırım engelli sende ama kar yagmıs taksim meydanı ortada kırmızı tramvay var
1000 parca o 2 haftada fln yaptım aslında basına oturmadıgım gunlerde oldu yani toplasan hergun ugrastıgımı dusunsen 5 gunde fln şimdi bi tane daa begendim ama bu biraz zor yapcam çok istiyorum o zaman yatak odasındaki ortancaları kaldırıp bunu ascam
acıktım
ve hala yemek gelmedı
nan bu işkence halıne geldı burda yemek yemek
evet yaa bu kdr sanmıyodumcanım sen baya kötüsün yaaa..
nie izin alıp eve gitmiosun.
dinlenirdin hiç olmazsa...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canm izin alsan dinlensenn böyle temelli kötü olcann
saol cnm..geçmiş olsun cnm
desene dileğim bi ben değilmişimmm akannehir
geçmiş olsun cute opuyorumnanaktan
ay yok ben seviyorum puzzle kaydirigubbakcemile2valla ben olsam bir süre sonra sıkılırıdm heralde... sendeki azme hayran kaldım şimdi haaa:))
Ayy bebişimmm ben sennii görmedim ama ama amaa:sinifsinif: Şeniz Hoşbuldukk tatlışımm opuyorumnanaktan
ben beylikdüzü pazarında buldum o lamba altındaki kedilerden 4 lira mı 5 lira mı neydi akannehir ohaoldumsmile
yeşill resimlerine baktım çok hoşsun maşallah çok güzel bir gelin olmuşsun :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?