sempatiksalakcinni kız sen anlardın ne oldu sana kaydirigubbakcemile2geçmişie gidiyim dedim ama mümkün değil hiç bişey anlamadım.
yeşilim bende bakım dediydim fotolarına ama arkadaşın olmam gerekio galibaa..
ben olayım dedim yolladım teklifimi..
arkadaş olmakmı gerekiy acaba?
balcım uçağa denemedim bunu hiç yanlış bişi demiyim şimdi sana :kedi:
organikim evet ben gözümün içine sürüyorum sarımsağı hiç bir şey olmuyor
üniversiteyi okuduğum yerde yaşlı bir amcadan öğrenmiştim bunu :1hug:
cuteee bunlar cok zor tonlar hep aynıakannehir valla bravo yapmıssın ben fotograf olanları seviyorum ama bunların rengi cok guzelmiş parcasını iste ben hep art alıyorum eksik cıkmıyoyou bende puzzle ye bayılıyorum..önce 500 lükle başladım.çerçevelettim...
sonra 1000 lik yaptım 2 parçası eksik çıktı.firmadan isticektim ama taşınmama denk geldi hepsini bozuldu yine
bu çerçeveli olan..misafir yatak odasına asıcam..
buda o kdr uğraşıp bozulan..siyahlıya çook zordu..akannehir
canım patates keki diosun galiba ben ona krema koymadım süt koydum onun yerine guzel olmustu hersey çiğ olacak pişirmiceksinkızzlaaaar menüler bellimii..
ben bgn tavuk yapayım bide bgn siizn tarfini verdiğiniz kremalı patatesi yapayım..
ama hala patatesi çiğmi atıcam haşlayıpmı yoosam kızartıpmı atıcam konusunda bişi demediniz hacılarr..
tavuguda knowun verdiği tarife göre yapayım..
sdc mayoneze bulıcam dimi canım başka bişi yapıcammııı..
yımek yedım sonunda
bıde wc ye gıdem ellerımı neyım yıkayım
sızınle çene etcem beklen benı
bende yemek yok
aklımıza negelirse onu yices heralde
Ben dün akşamdan zeytinyağlı taze fasülye pişirmiştim yanınada bne yapsam acepbilmiyorumkismile
Ben dün akşamdan zeytinyağlı taze fasülye pişirmiştim yanınada bne yapsam acepbilmiyorumkismile
şu ifadelere baktıkça aklıma geliyo kendime gülüyorum..ben şu parfüm sıkan kızı ütü yapıyo sanıyordum ilk zmanlar,birde birbirine çanta ile vuranlarıda boya fırçasıyla vuruyolar sanırdım :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?