Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

you bende puzzle ye bayılıyorum..önce 500 lükle başladım.çerçevelettim...
sonra 1000 lik yaptım 2 parçası eksik çıktı.firmadan isticektim ama taşınmama denk geldi hepsini bozuldu yine

bu çerçeveli olan..misafir yatak odasına asıcam..

buda o kdr uğraşıp bozulan..siyahlıya çook zordu..akannehir

balcım uçuğa denemedim bunu hiç yanlış bişi demiyim şimdi sana :kedi:
organikim evet ben gözümün içine sürüyorum sarımsağı hiç bir şey olmuyor
üniversiteyi okuduğum yerde yaşlı bir amcadan öğrenmiştim bunu :1hug:

Son düzenleme:
kızzlaaaar menüler bellimii..
ben bgn tavuk yapayım bide bgn siizn tarfini verdiğiniz kremalı patatesi yapayım..
ama hala patatesi çiğmi atıcam haşlayıpmı yoosam kızartıpmı atıcam konusunda bişi demediniz hacılarr..
tavuguda knowun verdiği tarife göre yapayım..
sdc mayoneze bulıcam dimi canım başka bişi yapıcammııı..

yımek yedım sonunda
bıde wc ye gıdem ellerımı neyım yıkayım
sızınle çene etcem beklen benı

cute mşllh cnm nasıl uğraştın bravo

pasaklı korkulu rüyam uçuk eğer bişi keşfedersen söle cnm
kremler filan fayda etmiyo bana

cuteee bunlar cok zor tonlar hep aynıakannehir valla bravo yapmıssın ben fotograf olanları seviyorum ama bunların rengi cok guzelmiş parcasını iste ben hep art alıyorum eksik cıkmıyo
canım patates keki diosun galiba ben ona krema koymadım süt koydum onun yerine guzel olmustu hersey çiğ olacak pişirmiceksin
tavukta mayonezle sosla yoğurt varsa 1 kasıkta yogurt koy istersen baharatta koy nasıl kızarıyor görsen dün yaptım yedik biz

yımek yedım sonunda
bıde wc ye gıdem ellerımı neyım yıkayım
sızınle çene etcem beklen benı

ne yidin hacı

şu ifadelere baktıkça aklıma geliyo kendime gülüyorum..ben şu parfüm sıkan kızı ütü yapıyo sanıyordum ilk zmanlar,birde birbirine çanta ile vuranlarıda boya fırçasıyla vuruyolar sanırdım :roflol: :roflol: :roflol:

bayanssulusmilealsanaalsanasmile:roflol::roflol:

uçağa yazmışım uçuğa yazacağıma :roflol: aklım beş karış havada yine :roflol:

bal uçuğa tahta kaşığı ısıtıp sürerler ama bilmiyorum işe yarar mı sende :uhm:

isoldecim senin yapacağın tarif için haşlamak daha doğru olur sanıyorum ki çünkü borcama koyunca pişmez her yeri
ben fırın tepsisine tek kat yaydırıyordum çiğden pişiyordu ama borcama koyaunca haşlamak gerek yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…