Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcüüüüüüüüükkkk rapor alırız kız sana ayıp ettin hihoyyyt

ada kız internetin hayırlı olsun
oooh senin kocişte benimki gibi uğraştırmadan ne bulsa yiyio
bende şimdi desem evde yemek yok ne yapiim çıkart kahvaltılıkları demle çayı yeter der hihoyyyt

Bir kızartma ancak bu kadar uzun anlatılabilirdi...

KARIŞIK KIZARTMA

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Malzemeler:

2 adet ortaboy patlıcan
2 adet ortaboy kabak
2 adet patates
10 adet yeşil biber (isteğe göre acı-tatlı)
3 adet orta boy patates
Tuz
kızartmak için sıvıyağ

Domates Sosu için:

2-3 adet iri ve olgun domates
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı tavada kalan sıvıyağ
tuz
isteğe göre 1 tatlı kaşığı ketçap
isteğe göre 1 adet küçük boy soğan (katılacaksa rendelenip sarımsaklarla kavrulacak)

Yapılışı:

Sos yapımı:

Yağı sos tenceresine yada tavaya alın, ince ince kıydınız sarmısakları ekleyin ve kavurun. Sarmısakların renkleri hafifçe dönmeye başladığında küp küp doğradığınız domatesleri ekleyin.1 yemek kaşığı ketçap ve tuz ekleyerek domatesler yumuşayana kadar orta ateşte pişirin. Sos istediğiniz kıvama gelince ocaktan alın.

Kızartma:

Patlıcanları alacalı soyun, ister küp küp isterseniz enine dilimleyin. Kabakların sap kısımlarını kesin ve tamamen soyarak 1’er cm eninde halka halka doğrayın.Yeşil biberler, yıkayıp bıçakla delin. Patatesleri soyup parmak şeklinde dilimleyin.Sıvı yağda önce patatesler sonra kabaklar, patlıcanlar en son da sonra biberler kızartın.Kızaran sebzelerin üzerine sos gezdirerek ılık yada soğuk olarak servis yapılır.

cute&pasaklı haberim olursa ve aksilik olmazs gelirim kızlar inşallah hiç bir aksilik olmaz siz zamanıkendinize göre ayarlayn özellikle çalışmadığım hafta olması lazım :)

tamam canım ayarlarız sende söylersin şu zaman müsait olurum diye ayarlarız zemuszemus

sende geeeel
sana da ayarlarız bi rapor alirimaklinismile

pasaklı gazozlu poğaçadan yapsana bana gelince başka bişicik istemem...çok çeşit yapmayın haa yiyemiyom ben o kdr ...

ayyy canım benim yapmam mı yaparım tabii ki Şeniz

kıyamam kuzum sana ya...
anacım eşine de söyleyemiyorsun ki burayı hani bir izin falan durumunda hafta sonu falan İst. yapalım desen diyeceğim onuda söyleyemezsin
ayyy ne yapsak ki

kıyamam kuzum sana ya...
anacım eşine de söyleyemiyorsun ki burayı hani bir izin falan durumunda hafta sonu falan İst. yapalım desen diyeceğim onuda söyleyemezsin
ayyy ne yapsak ki

canm eşim kıskançlk krizine girmeyecek olsa söylerim de yok anam adam krize girer :)))
sürekli tarif alıyorum ya nerden alıyon bu kadar tarifi dio
dedim adadan ada dedi??
bende sitenin adı aşkmm aaa dedim delikafadulden

gulsunnnnn canım sen ses vermiyorsun
hadi o hafta sonu düğün vardı bir dahaki buluşmada olacaksın ama değil mi

canm eşim kıskançlk krizine girmeyecek olsa söylerim de yok anam adam krize girer :)))
sürekli tarif alıyorum ya nerden alıyon bu kadar tarifi dio
dedim adadan ada dedi??
bende sitenin adı aşkmm aaa dedim delikafadulden

yok yok dime bencede ..markete gitmene izin veriyomu artık..kız senin öle demen olay oldu ben bigün dedim bnmkine böle böle eşi izin vermiyomuş die..
bişi alıncak mesela üşeniyoz aşağıya inip almaya dio ki hadi izin veriyom bak bu kıyağımıı unutma git markete dioo,uyuss işte bnmkide böle,utanmasa beni yollıcak..:))

gulsunnnnn canım sen ses vermiyorsun
hadi o hafta sonu düğün vardı bir dahaki buluşmada olacaksın ama değil mi

pardon kzıalr yaa dalmışım faturalaraa.. şimdi gördüm.. ne zaman bu buluşmaa....?????bu hafta sonu olmasın..cuma akşamından yola çıkcaz.. tatile gidiyozzzz:)) bir dahaki hafta pazar olursa bana uyar...

akannehir amannnnnnnn tarihi okudum sonra bir daha okudum dedim noluyoruz yaaaa
eskimişim ben ayolllll 11 temmuz söz-nişan tarihim...
vay be daha dün gibi

bizde abimin kız arkadaşın ailesi ile tanışmaya gidicez 10 temmuz gecesi 11 temmuzda döneriz ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…