pardon kzıalr yaa dalmışım faturalaraa.. şimdi gördüm.. ne zaman bu buluşmaa....?????bu hafta sonu olmasın..cuma akşamından yola çıkcaz.. tatile gidiyozzzz:)) bir dahaki hafta pazar olursa bana uyar...
pazar günü hepimizin eşleri oluyor ya evde
bir de başbaşa kalma günümüz ne bilem cumartesi daha uygun gibi geliyor o yüzden
neyse ayarlarız kuzum yinede
yok yok dime bencede ..markete gitmene izin veriyomu artık..kız senin öle demen olay oldu ben bigün dedim bnmkine böle böle eşi izin vermiyomuş die..
bişi alıncak mesela üşeniyoz aşağıya inip almaya dio ki hadi izin veriyom bak bu kıyağımıı unutma git markete dioo,uyuss işte bnmkide böle,utanmasa beni yollıcak..:))
tatlm eşimin arada öyle bi anı oluyor ki elinden gelse hiç bişi yaptırmıcak gibi oluyo
esiyolar benm adama :))))
o zamanı geçirince sorun olmuyo
gidiyorum markete gezmeye hesabı :))))
senin ki de ayrı alem canmdelikafadulden
pazar günü hepimizin eşleri oluyor ya evde
bir de başbaşa kalma günümüz ne bilem cumartesi daha uygun gibi geliyor o yüzden
neyse ayarlarız kuzum yinede
canım bana c.tesi pazar farfketmezde... ama bir sonraki yani 10 unda yien düğün var o yüzden dedim..
siz ne zamana düşündünüzzz??? bu hafta sonumuydu??
nurdaan sevincinden düşüp bayıldın mı kız..
anne olmamak için yırtıyoz kendimizi hee...
yanlız bi arkadaşım facede yayınlamış kızının fotolarını bittiiimm boshayallersmile çook tatlı yaa..bnmkide dio bide çocuk yapmıcakmış şuna bak,ağzının suyunu topla dedi
böcük Amerika'dan kalkıp gelicek ama :roflol:
:kedi: kusura bakma canım bi an unuttum Ankara'da olduğunu ve eşinin bilmediğini
inşallah günün birinde Ankara'ya yolumuz düşerse biz geliriz sana dersin liseden arkadaşım evlenip İstanbul'a gitti
böcük Amerika'dan kalkıp gelicek ama :roflol:
:kedi: kusura bakma canım bi an unuttum Ankara'da olduğunu ve eşinin bilmediğini
inşallah günün birinde Ankara'ya yolumuz düşerse biz geliriz sana dersin liseden arkadaşım evlenip İstanbul'a gitti