Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pardon kzıalr yaa dalmışım faturalaraa.. şimdi gördüm.. ne zaman bu buluşmaa....?????bu hafta sonu olmasın..cuma akşamından yola çıkcaz.. tatile gidiyozzzz:)) bir dahaki hafta pazar olursa bana uyar...

anaam sonraki haftasonuda biz çıkıyozz :S olmaaaz ...

pazar günü hepimizin eşleri oluyor ya evde
bir de başbaşa kalma günümüz ne bilem cumartesi daha uygun gibi geliyor o yüzden
neyse ayarlarız kuzum yinede

caspery canımm temuuz 11 de ankaragelyorum

hoşgel sefa gel canm :)))

tatlm eşimin arada öyle bi anı oluyor ki elinden gelse hiç bişi yaptırmıcak gibi oluyo
esiyolar benm adama :))))
o zamanı geçirince sorun olmuyo
gidiyorum markete gezmeye hesabı :))))
senin ki de ayrı alem canmdelikafadulden

anaam sonraki haftasonuda biz çıkıyozz :S olmaaaz ...

pazar günü hepimizin eşleri oluyor ya evde
bir de başbaşa kalma günümüz ne bilem cumartesi daha uygun gibi geliyor o yüzden
neyse ayarlarız kuzum yinede

canım bana c.tesi pazar farfketmezde... ama bir sonraki yani 10 unda yien düğün var o yüzden dedim..
siz ne zamana düşündünüzzz??? bu hafta sonumuydu??

balllllll
nurdannnnnnn

kızlar susuyorsunuz anacım nolduuuu

nurdaan sevincinden düşüp bayıldın mı kız..
anne olmamak için yırtıyoz kendimizi hee...
yanlız bi arkadaşım facede yayınlamış kızının fotolarını bittiiimm boshayallersmile çook tatlı yaa..bnmkide dio bide çocuk yapmıcakmış şuna bak,ağzının suyunu topla dedi

o zaman cute döndükten sonraki c.tesi yapalım... uyarmı kızlar?? kimde?? nerde?? bana da gelebilrisniz haaaakaydirigubbakcemile3:)))

pasaklm ankaradan istanbula oturmaya nasl gelem bacm :))))

böcük Amerika'dan kalkıp gelicek ama :roflol:
:kedi: kusura bakma canım bi an unuttum Ankara'da olduğunu ve eşinin bilmediğini
inşallah günün birinde Ankara'ya yolumuz düşerse biz geliriz sana dersin liseden arkadaşım evlenip İstanbul'a gitti

kaydirigubbakcemile3
her zaman beklerm lise arkadaşmm
üniv den arkadaş da diyebilirimm
:))))
kk dışında her yerden arkadaş olursun

burdakı eyalette uçaklar sadece pazarları varda:roflol:

nan bak cıddıyım sakın ctesı olmasın

bu pazar ablam gelcek
haftaya buluşak

off nolsun canım yaa... çok yorgunum.. 2 gündür evimde değilim ve bu akşame ve gitcem ama kızlar gelcekmişş... ev ne halde bilmiyomm....:bbo:

hayırdır cnm neden evde deilsin eşin gece mi çalışıyor ay zor ya dun sabaha karsı 4 de geldi kociş valla zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…