Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çok geçmiş olsun canım yaaa(

kapanmıstır neler oldu ya agza alınmayacak küfürler fln şok oldum
benim imzamda atatürk varya bide ank06 nın bize saldırdılar resmen bizi atatürk mü yaratmıs fln saçmaymıs

ohaa beee ne zihniyette insanlar varr..
aman sen bulaşma gülümmm..
seni hayalet görmeye dayanamam vallaakiii

kapanmıstır neler oldu ya agza alınmayacak küfürler fln şok oldum
benim imzamda atatürk varya bide ank06 nın bize saldırdılar resmen bizi atatürk mü yaratmıs fln saçmaymıs
yuh yani ne biçim insanlar bunlar yaa kör cahil mi desem nankör mü desem anlamadım gitti...

ahh canım benimmmm üffff çok üzüldüm kııı..
yalnızmı o şimdi evinde....

sağol adacık selam için umarım hemencik iyileşir...

karabocug Allah zihin açıklığı versin ne sınavı??

üst komşu ............çığlığı atarken evde pes oynamak
stres seviyesi yüksek ama keyifli anlardır. zira yukarıdaki maçtan gelecek olumsuz haberler elenmenize, o gece uyuyamamanıza sebep olabilir. üniversitedeyken oturduğum evimde üstteki bankacı eve hatun atar ve federasyon kararıyla bizim maçla onlarınki aynı saatte başlardı. biz rahattık aslında, çoktan elenmişiz gruptan çıkma gibi bir derdimiz yoktu, rahat rahat biramızı içerek oynuyorduk ama bankacı bir dahaki maça avantaj elde edebilmek için kazanmak zorundaydı. bankacı maçın başında yoğun presle başlıyordu muhtemelen ki, her maçta mutlaka erken bir gol buluyordu. oradan gelen gol haberi, beni strese sokuyor, ataklarım şuursuzlaşıyor panikle gerard'la kırk metreden şutlar atıyordum. bankacının golü, tabana vuran yatak sesi kesilince anlaşılıyordu ve ev arkadaşım kenardan o maçın skorunu söylüyordu. genelde gruptan bankacı çıkıyordu ama biz de oynadığımız oyunla keyif verip elenen arkasından ''yazık oldu'' denen takım oluyorduk. şimdi en üst katta oturuyorum allahtan. bu bünye bir turnuva daha kaldırmaz.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet isolde'cim
cute'cim şimdi evde yalnız...eşi mecbur işe gitmiş
kötü yalnız olması ben de ne yapabilirim diye düşünüyorum

aboo ben de talastayım kızzz talas lisesinin arkasında oturuozzz kaydirigubbakcemile3

vııışşş essamı kııııııı....
bende jandarmanın bayırını çıkıony aorda kınaş evleri var orda oturuomm..kız biz baya yakınmışız..
eee ne iş yapıosun....
evlimisn bekarmısın????

vaaaayy tanıdık niim çıkmayak kısss..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…