hoşbuldum cnm senin nicke de alışamadım hala :))
hoşbuldum ...seninde nickin yenimi yoksa ben mi yeni görüyorum burada....
cnm geldim
ne renk olsun çizelge ...ayrıca beklenen doğum tarihi ne
son sat tarihi ver cnm ....
bide msj bölümüne : meleğimi bekliyorum gibi bişi yazalım hangisi?sen söyle onu yazalım hadi başlayalım
keleboşum bnm bkoridor mesafesi kısa ,bence en çok zorlayan şey koridor uzunluğu...
Napıcan cnm şurda kaldı 3 ay kadar..
Soğuk evleri hiç sevmiyorum ben yaa önceki eve o yüzden hiç ısınamamıştım,benimseyemiyordum...
yok ben yeniyim bu topikte canım
hoşgeldin canım
pembe olsun bebek kız ya
son adet tarihim 17 haziran
msj bölümünede içinden ne geçiyorsa onu yaz canım
benim heyecandan aklıma bişey gelmeedi
akşam yorgun düştüm sonunda kaç gündür çalış koştur toparla derken..
Banyoyu temizledim sonra bir yorgunluk çöktü makineye çamaşır attım,kuruttum katlayamadım bile..üstü üste koydum ölece çok kırışmasın die..banyo yapıp yattım..
Dinlenmek istiyorumm
mutlukız buraya yeni katıldın sanırım hoşgeldiinn..bende hep burada olurdum ama artık pek mümkün olmuyorr..
petek koysada uzun mesafede su dolaşıyor ya soğutuyo gidene kdr cnm 7 metre çok yani normal öyle gelmesi..Koridorum açık bnm yaklaşık 7 mt ve bi tane petek koymamış akıllı mütahit
oturduğumuz odanın kapısı yok acaba orya bi tane kapımı yaptırsam bu kıŞ neysede bebek doğuncazor olacak
ufak oda var bebek odası olcak nasipse ufacık peteği var ama süper ısınıyo
kapı nasıl olur acaba
aslında kapısı vardı biz çıkardık şık değil diyeee keşke çıkarmasaydıkkk
akşam yorgun düştüm sonunda kaç gündür çalış koştur toparla derken..
banyoyu temizledim sonra bir yorgunluk çöktü makineye çamaşır attım,kuruttum katlayamadım bile..üstü üste koydum ölece çok kırışmasın die..banyo yapıp yattım..
dinlenmek istiyorumm
mutlukız buraya yeni katıldın sanırım hoşgeldiinn..bende hep burada olurdum ama artık pek mümkün olmuyorr..
beklenen doğum tarihi lazım cnm?
günaydın kızlar!
dün yazdım görmediniz sanırım,
bebeğin cinsiyetini öğrenmek için bana doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazın.
tarih hesaplamasından bakıyorum.
baktıklarım hep doğru çıktı, kendi oğlumda bile denedim erkek çıktı.
bende inanamadım ama hesapladıklarım doğru çıkınca şaşırdım.
yine de rabbim bilir,
denemek isteyen olursa özelden mesaj atsın.
hoşbulduk canım olursun canım yine
maşallah çok iş yapmışsın akşam
24 mart 2012 canım beklenen doğum tarihi
cnm akşam gidince 10 dk programa tekrar at sıcak oluyoya elinle düzeltmen daha rahat oluyo
ne rahatlık değilmi şu kurutmaa bu ay taksidi son onun bak ödedim bitti bile :)
petek koysada uzun mesafede su dolaşıyor ya soğutuyo gidene kdr cnm 7 metre çok yani normal öyle gelmesi..
Nasıl kapısı vardı çıkardınız..kaç cm ki normal kapı olmuyormu? Taktırın tabi kapısıs bebiş odası olmasın..
slm kızlar
şekerim 10/06/1981 bir bak bakalım :))))))
bebek 23 hafta 5 günmüdü cnm doğrumu?
içinde unutursam deneyeyim bari...
Hassas düğmesi var ben ona basıyom hep kırıştırmıyo..çöze çöze kurutuyor sanırım...
Bende çok memnunum valla olmasa çoktan tırlatmıştım öyle çok çamaşır yıkıyorum ki anormal bir durum var ama ne bilemiyorum :44:
Haydi gözün aydın cnm..bnm çamaşır makinesinin taksidi başladıya onu ödüyorum şimdi..makineden de çok memnunum rahatladım nihayet..
hoşgeldin canım nasılsın?
evet canım doğru
cnm bizdede anormal bi durum
çünkü eşim işden geldiği zaman çorabı .çamaşırı . Atleti .badisi derken bide kışın iki kat badi giyiyo çıkartıyo 7 parça e ben desen 5-6 parça 3 günde bi makina çalışıyo allahtan kurutma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?