Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tamam aşağıda verdiğim şeyi profilinde hakkımda sayfasında çizelge bölümüne yapıştır. ve çık.burda görünür zaten....

http://lbdm.lilypie.com/6KXJp2.png

yaptım canım olmuşmu acaba?

yine maşallahın var canım hem çalışıp hemde evi idare etmek kolay değilki

miraycım mini tıcker yapmışsun full sıze den yapsaydın o büyük oluyor.

Son düzenleme:

bnmkide öyle cnm dereceden hemen artıyor rakam sanırım..
pamuklu hızlı bile 1,30 dan başlıyor..uzun programı daha denemedim bile :)

bende akşam çok kirli değildi kotlar en kısa programada ön yıkama olamıyor die kısa programı seçtim duruladıktan sonra suyu boşalttı kapattım bir daha kısa program yaptım toplam yarım saatte temiz oldu en azından...

ön yıkama olmadan kir suda dönüp duruyor içime sinmiyo..
iyi oldu böyle deneyebilirsin sende...

ahh sorma heryerde kız çıktı ama gördüm yaa yok kordon değildi sanmam herkes gördü erkek çıkmazsa ne gülerim herkes topiktekilerede puhhaahha ama ben alışveriş yapmaya bile başladım ..ufff bilmiyorum yaa kafam karıştı

ofya net baglntım surklı kopuyor birturlu yazamdm rezıl yaaa nefrt ettım supr onlınedn

ADACIM KIZ çıkıyor.
eşinde de kız çıktı.
satın eylül ayı olması lazım.
eğer bu sene doğum gününden önce 10 hazirandan önceki yumurtlama döneminde hamile kalsaydın
erkek bebek olacaktı.

bu sene kız yılı arkadaşlar hepinizde kız görünüyor.
mutlu kız ve ada doğum gününden önce hamile kalsaydı erkek bebekleri olacaktı.

bakalım hangileri doğru çıkacak merak ediyorum.
bide hepsi çıkarmış.

sorma onu arkdaşa sorim benimde öyle oldu o büyütmüştü....

canım ben zaten doğum günümden önce hamile kaldım
doğum günümde öğrendim hamile olduğumu
sen doğum gününden sonra hamile kalsaydın erkek demiştin sabah

Ayy merhaba kızlar yaa.geçmişi oku oku bittim.

Böcük hem gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşallah.hemde çok geçmiş olsun.

çamaşırlardan bahsetmişsiniz.bana bi komşum vardı bir gün çamaşır asmadımda balkona çıkıp nevgül valla şaşırdım bugün çamaşır asmadın dedi :))) ya yazın olsa astığın kurur alır katlar diğerlerini asarsın.ama kışın öyle değil ya.asıyosun anca 3-4 günde kuruyor.büdüşümünkileri sobanın telleri var ona asıp kurutuyorum.bazen yattıktan sonra oturma odasına ütü masasını koyuyorum ona serip kurutuyorum.bebek olunca daha zor ya.

mutlukız büyüğünü yapayım sana aynısından.
satı beklenen doğum tarihi yaz hemen.

Koridorum açık bnm yaklaşık 7 mt ve bi tane petek koymamış akıllı mütahit

oturduğumuz odanın kapısı yok acaba orya bi tane kapımı yaptırsam bu kıŞ neysede bebek doğuncazor olacak
mütahitler ne hikmetse hollere petek koymuyolar kesinlikle yaptırmalısın holüne cnm.ay benim evimin holü minicik olacak:)ve petekte takın dedim normalde takmıyorlarmış ama bana kıyak geçti:)
cnm akşam gidince 10 dk programa tekrar at sıcak oluyoya elinle düzeltmen daha rahat oluyo

ne rahatlık değilmi şu kurutmaa bu ay taksidi son onun bak ödedim bitti bile :)
evet çok rahatta akşam eve gidip çamaşır yıkayıp kurutmam saat 11.30 u buluyor bazen katlamaya üşeniyorum kalıo kırışık kırışık.ama artık zamanım yoksa makinadan çıkarmıyorum.çamaşır düzleştirmeyi açıp çalıştırıyrum ertesi akşam:)kışlıklarımın hepsini yıkadım ütülüyorum yarısı bitti daha yerleştiricem ıoffff işim çok

hoşgeldin cnm nasılsın?
bendede var hassas ve kolay ütüleme fayda ediyormu inan bilmiyorum:)renkliler ve beyazlar die seçenekler var ama ben hep 1.30 da çalıştırıyrum renklilerde:)diğeri çok uzun 3 saat falan

Son düzenleme:

ayyy böcük allah korumuş canım
iyiki gitmemişsin bak gördünmü
her şeyde bir hayır varmış canım
allah korumuş yine

ayy cnm valla ya ya gtseydmbugun evım olmayabılırdı

selaaaammm

böcük Allah korumuş nie öle çok uzun tutuyon ki zaten battaniyeyi yatmadan yarım saat önce taksan yeter..

sen peteği kapatıyormusun ki soğuk oluyor...

cnm sabah takılı unuttum yoksa yarım saat önce takmam yetıyoo ve yatarken cekıomm
h geldın tatlım bu arada

meloşcum yazdım ya sabah 6:30 taktım eşim için ama kafamablamda olunca unttum ve
normaldede yatmadan az açarım yatarken kaptırım hemen
öle uymam zaten cok tehlıkelı
cimrı değil tutumluyumm

len ben sana geöen gün uzun msj yazdım bı cvp bıle vermedın
kaynananın tuğra ya bakması ıle ılgılı

hoşgeldin canım

mutlukız büyüğünü yapayım sana aynısından.
satı beklenen doğum tarihi yaz hemen.

17 haziran son adet tarihim
24 mart doğum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…