Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bu arada büdüşüm bordoooo diyoruz maaaviiiiiiiiiiiiii diye bağırıyo.bide selam duurr diyo elini başına götürmeyi unutuyor.

ayy bende özendim bian önce doğursam da bebişle oyalansam...

Malzemeler
5 orta boy patates
1/2 kg kadar süt (burası biraz sizin pürenizi ne kadar akışkan istediğinize bağlı, dikkat edin püre çorbası olmasın ki benim bir kere başıma geldi :))
Tuz
Tereyağ
Yapılışı
Patatesleri soyun ve iri küpler halinde doğrayın. Zaten el blendarından geçeceği için çok küçük doğramanıza gerek yok
Çelik bir dencereye doğradığınız patatesleri koyun. İçine hafif üzerlerine çıkacak kadar süt ekleyin. Az eklemiş olmanız önemli değil blendardan geçirirken isterseniz daha da süt ilave ederek kıvamını daha akıcı yapabilirsiniz. Yeterki çok olmasın. O zaman nişasta ile koyultmanız gerekir. Yada ayrı bir tencerede patates haşlayıp eklemeniz ki bu da asıl lezzetini bozabilir. İşte benim püremin sırrı bu: patatesler suda değil doğrudan sütte haşlanıyorlar. Böylece haşlanırken sütü çeken patateslerin lezzetine lezzet katılıyor.
Arzu ettiğiniz kadar tuz ve tereyağ parçalarını da sütün içine katın. Arada dibi tutmasın diye karıştırarark patateslerin iyice yumuşamasını sağlayın.
Patatesler yumuşayınca ocağın altını kapatıp blendardan geçirin. Servis etmeden önce blendardan geçirirseniz daha iyi olur. Servis ederken kuru nane veya pul biber ile süsleyebilirsiniz..

vallahi kızlar eğer kızım olursa birinizin oğluna verebilirim ama yatırım yapın.Evi arabası güzel işi mesleği olsun yoksa olmaz.
Kızım sıkıntı çekmesin biz gibi
tipik kaynanaa
sen evlenirken neyi vardı kız koceninn
aşıkıımm seviom dedin evlendn
üzme kendini boşver barışın eve gidince..

adam ne güzel herşeyini yapıyor bizimki hizmet bekler ...valla benim için zor olacak.

Laz lar çok inatçıymış duymuştum....

ayy yok Allah razı olsun yapar
süt içmediysem kıza kıza getirir başımda bekler içene kadar kaçamıyom içiyom heheh

vallahi kızlar eğer kızım olursa birinizin oğluna verebilirim ama yatırım yapın.Evi arabası güzel işi mesleği olsun yoksa olmaz.

valla brck senin kızında senin gibi hürrem olur haaa.evi hazır bil.arabayıda.mesleğini görcez elimizden geleni yapacaz.anlaştıkmı.

koptum ya aynı sıkıntıyı bizde yaşıyoruz ya ona güldüm sinirimden.
biz bu hayat şartlarında mümkün değil yatırım yapmamız.
ancak kendi okuyup güzel bir meslek seçerse
herşeyini yapar bizde elimizdeki son kuruşa kadar ona harcarız.
ama işin kötüsü meslek seçiminde makası kaptı ben modacı diye koydum
babası gibi kuaför dediler.
aman allah korusun...

bu arada büdüşüm bordoooo diyoruz maaaviiiiiiiiiiiiii diye bağırıyo.bide selam duurr diyo elini başına götürmeyi unutuyor.

maşallah kuzmaaaa
bizmkide baban nasıl yuruyor dıyoruzzz gobegını cıkarıyor gosterıyor agzınıda buzuyor hahaha
birde elını arkasına koyup gobegını cıkarıp yuruyor nasıl dıkkatını cekmıs anlamadık ama guluyorz hehee

herkese merhaba..
iyisiniz inşallah hepiniz canlarım..böcüğüm ablan hayırlısı ile yapmış doğumunu canım çok şükür,güle güle büyütün bebeğinizi sağlıkla inşallah..

valla brck senin kızında senin gibi hürrem olur haaa.evi hazır bil.arabayıda.mesleğini görcez elimizden geleni yapacaz.anlaştıkmı.

tamam nevgülüm en güzel cevabı sen verdin :)
şaka bi yana ahlak tabiki önemli kızlar ama benim çektiğim sıkıntıları çekmesin yavrucum hepimizin yavrusunun bahtıda yoluda açık olsun inşallah.
casper kaynanaymış bak sennnkızın sıkıntı çekse kahrolursun kısss

Rabbim bugünlerimizin ferahınıda verecek inşallah melodicim
mükafatını görücez inanıyorum inşallah.

herkese merhaba..
iyisiniz inşallah hepiniz canlarım..böcüğüm ablan hayırlısı ile yapmış doğumunu canım çok şükür,güle güle büyütün bebeğinizi sağlıkla inşallah..
hoşgeldiinn bublecimm
iyiyiz şükürr.. sen nasılsınn

kız dur içime şimdiden dert ettirme anaa yawrum yaa kıyamam kuzuma benn
oğlum olursa da evlendirmem

helede bu devirde brck ahlak herşeyden önemli bence.neler görüyorum allahım.iş yerimin tam karşısında okullar var.allahım sen evladımı koru diyorum.

güneşim yerim onun göbeğiniiii.

hoşgeldiinn bublecimm
iyiyiz şükürr.. sen nasılsınn

kız dur içime şimdiden dert ettirme anaa yawrum yaa kıyamam kuzuma benn
oğlum olursa da evlendirmem

iyiyim bende canım çok şükür..ayy buraya gelip sizinle muhabbet ettikçe doğurasım geliyor artık kızımda kardeş istiyor kendine yavrum yaa..önceden hiç lafını etmezdi,hatta biz şakasına söylediğimizde istemem ben bebek derdi.şimdi karnına kız bebek alalımmı anne diye bana soruyor :))

canım sıkılıyor
uyusam mı az diyorum vazgeçiyorum
süt içtim o kadar süt süt dediniz ki içmesem olmazdı :))))
8 aralık bir gelse de şu kuzuyu görsek özledim yavrumu.....

doğur kız :)
biz sabah bebek akşama kadar gidiyo valla muhabbet :))
kız istio bide cimcimee gönlüne göre versin rabbim :)

canım sıkılıyor
uyusam mı az diyorum vazgeçiyorum
süt içtim o kadar süt süt dediniz ki içmesem olmazdı :))))
8 aralık bir gelse de şu kuzuyu görsek özledim yavrumu.....

:) afiyet olsunn kuzuna yarasınn..

bende ayın 7 ya da 8 inde gideyim diyorum bakalım patroncuk ne der bu duruma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…