evt cnm hemde laz
saol adacımmm
ablam banyo yaptrmış meleğımızı
eve gelmışler yanı
ıyım dıo yürüyom koşuyom dıo normal doğumun ıyı yönlerı
annemde yanında oh daha ne ıster
bende doğuram yoksa anneme hasret kalcem
benmkıde küsmez ya azcık küssek dıom bazen
tipik kaynanaavallahi kızlar eğer kızım olursa birinizin oğluna verebilirim ama yatırım yapın.Evi arabası güzel işi mesleği olsun yoksa olmaz.
Kızım sıkıntı çekmesin biz gibi
üzme kendini boşver barışın eve gidince..
adam ne güzel herşeyini yapıyor bizimki hizmet bekler ...valla benim için zor olacak.
Laz lar çok inatçıymış duymuştum....
vallahi kızlar eğer kızım olursa birinizin oğluna verebilirim ama yatırım yapın.Evi arabası güzel işi mesleği olsun yoksa olmaz.
vallahi kızlar eğer kızım olursa birinizin oğluna verebilirim ama yatırım yapın.Evi arabası güzel işi mesleği olsun yoksa olmaz.
bu arada büdüşüm bordoooo diyoruz maaaviiiiiiiiiiiiii diye bağırıyo.bide selam duurr diyo elini başına götürmeyi unutuyor.
eşekk yaa yerim onu yerrriiimmbu arada büdüşüm bordoooo diyoruz maaaviiiiiiiiiiiiii diye bağırıyo.bide selam duurr diyo elini başına götürmeyi unutuyor.
dur kız daha ben varımayy bende özendim bian önce doğursam da bebişle oyalansam...
valla brck senin kızında senin gibi hürrem olur haaa.evi hazır bil.arabayıda.mesleğini görcez elimizden geleni yapacaz.anlaştıkmı.
koptum ya aynı sıkıntıyı bizde yaşıyoruz ya ona güldüm sinirimden.
biz bu hayat şartlarında mümkün değil yatırım yapmamız.
ancak kendi okuyup güzel bir meslek seçerse
herşeyini yapar bizde elimizdeki son kuruşa kadar ona harcarız.
ama işin kötüsü meslek seçiminde makası kaptı ben modacı diye koydum
babası gibi kuaför dediler.
aman allah korusun...
hoşgeldiinn bublecimmherkese merhaba..
iyisiniz inşallah hepiniz canlarım..böcüğüm ablan hayırlısı ile yapmış doğumunu canım çok şükür,güle güle büyütün bebeğinizi sağlıkla inşallah..
tamam nevgülüm en güzel cevabı sen verdin :)
şaka bi yana ahlak tabiki önemli kızlar ama benim çektiğim sıkıntıları çekmesin yavrucum hepimizin yavrusunun bahtıda yoluda açık olsun inşallah.
casper kaynanaymış bak sennnkızın sıkıntı çekse kahrolursun kısss
tamam nevgülüm en güzel cevabı sen verdin :)
şaka bi yana ahlak tabiki önemli kızlar ama benim çektiğim sıkıntıları çekmesin yavrucum hepimizin yavrusunun bahtıda yoluda açık olsun inşallah.
casper kaynanaymış bak sennnkızın sıkıntı çekse kahrolursun kısss
hoşgeldiinn bublecimm
iyiyiz şükürr.. sen nasılsınn
kız dur içime şimdiden dert ettirme anaa yawrum yaa kıyamam kuzuma benn
oğlum olursa da evlendirmem
iyiyim bende canım çok şükür..ayy buraya gelip sizinle muhabbet ettikçe doğurasım geliyor artıkkızımda kardeş istiyor kendine yavrum yaa..önceden hiç lafını etmezdi,hatta biz şakasına söylediğimizde istemem ben bebek derdi.şimdi karnına kız bebek alalımmı anne diye bana soruyor :))
vallahi kızlar eğer kızım olursa birinizin oğluna verebilirim ama yatırım yapın.evi arabası güzel işi mesleği olsun yoksa olmaz.
:52:pırtlancen cıkckk
yeğenım bana dıo ya teyze bu annem bı doğuramadı sen olsan hemen doğururdunhızlı hareket edıom ona mı bağladı bılemedım
canım sıkılıyor
uyusam mı az diyorum vazgeçiyorum
süt içtim o kadar süt süt dediniz ki içmesem olmazdı :))))
8 aralık bir gelse de şu kuzuyu görsek özledim yavrumu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?