Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

koy kıss koyy hehehe

anamm ben olurm len üzülmee
Ben 3 kez teyze 3 kez hala oldum
ama benım teyzem yok halamda 1tanecık

ben varım len patık var dahasız kalırsanızben terketcem asıl

benm teyzm 2 tane ıkısınede asıgım halam 1 tane reddettım amcam 1 tane reddettım:):) hehe teyze olmayı cok ısterdım daha sıcakk gıbı ama hala olcam bakalım nasıl bir hala olcam:):)

bende hiç zaman vaktinde muayene olamadım
doktor ameliyata gidiyo falan uzuyo bazen işi
o yüzden doktor işlerine belli olmuyo

patikte 40 yılda bi geliyo böcük

yalnızız dostlarım yalnızız yalnz

benm teyzm 2 tane ıkısınede asıgım halam 1 tane reddettım amcam 1 tane reddettım:):) hehe teyze olmayı cok ısterdım daha sıcakk gıbı ama hala olcam bakalım nasıl bir hala olcam:):)

reddettım dıoyaaçok güldüm buna
hala olmak ıyıde banada teyze sıcak gelıo

kız seninle de var ortak noktamız
kredi

benımde var o ortak noktadan oda olmasa yanmıştık:)

bu arada bu hafta hem a101 e hemde bıme 7,5 tl bebek battanıyesı gelıooo bılgınıze

:)aşkolsun cnm bi ortak noktamız omu.ben aramızda bi ortak nokta sevgi de olduğunu düşünüyodum
bazen arada kaynana bide

kız brck duygusala bağlamaa
arkadaşlık sevgi tabisi de ortak noktalarr

hee bide kaynanaa

demin aradım az hasta gibiyim ya hemen anladı sesin değişmiş dio :)

evet kuzu gercekten reddettım gorusmuyorummm :):)

annemler kızyor ama işim olmazz kuckken 2 senede 1 bazn goryrdumm artk onuda gormuyormmm hepsndnde nefrt edıyrm ozllklee oz ve oz tek olan amcamdan

ya akşam bizim kız hiç yanaşmadı akrabaya oturmaya gitmiştik abimlerde ordaydı karşılaştık hatta annemde geldi.içeri girdim onlar ordaydı annem hiç bakmadı suratına masus.bizim kızın ay kucağımdan nasıl atılıyo anneme beni al die neler yaptı yaaa şaşırdım kaldım.annem olunca kimseyi gözü görmüyobi eşimin kucağna bide anneme gidiyo hep.bana akşam çok fazla yanaşmadı hiç.abimde seni sevmiyo artık diip dalga geçti hep.ağlıcaktım sinirimepeşimden ayrılmayan kızım bana pek yanaşmadı ya

Son düzenleme:

7,5 tl ye iyiymiş aslında anneme söyleyeyim de baksın

kız brck duygusala bağlamaa
arkadaşlık sevgi tabisi de ortak noktalarr

hee bide kaynanaa

demin aradım az hasta gibiyim ya hemen anladı sesin değişmiş dio :)

ayy kaygana benım ortaknoktam değil reddettım
ben benımkıını arasam tanımaz
aramayınca yıllardır

evet kuzu gercekten reddettım gorusmuyorummm :):)

annemler kızyor ama işim olmazz kuckken 2 senede 1 bazn goryrdumm artk onuda gormuyormmm hepsndnde nefrt edıyrm ozllklee oz ve oz tek olan amcamdan

kötü bişi yaptılarsa görüşme cnm tabısı
sana kalmış
benımde amcam bı tane görüşmuyokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…