Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

işi düşünmüyorum yaparım akşamları.
valla kafa dengi olmasa istemezdim.
öyle herşeye karışmaz fikrini söyler sen bilirsin der.
aman bozmasın.

valla evet hediye işi zor.benimki öyle oyun moyun sevmez.chip dergisi ne.onuda seveceğini zannetmiyorum.

Bende iyiyim canım sağol.

chıp dergisini kocem bana alsın bayılırımm)::):)

NEVGUL HOSGELDINNN

işi düşünmüyorum yaparım akşamları.
Valla kafa dengi olmasa istemezdim.
öyle herşeye karışmaz fikrini söyler sen bilirsin der.
Aman bozmasın.

maşalahhh maşalllah

Son düzenleme:
nevgülüm hoşgeldin
söyle sende kayınvalidene.belki sen söylemeden o gider zaten 1 akşamlık diğer oğullarında kalır.sonuçta özel bir gün.
yada masanı gene hazırla.sen kaygana kocan 3 ünüz yirsiniz romantik olur:)

oğluşumun şansına bir doğum günü daha kutlayacağız.
haftaya pazar yaparız herhalde. paşamın 3. kutlaması olacak.

gitmeeezzzz.anca kardeşleri gelip alırsa gider başka hiçbir yere gitmez.hem evlilik yıldönümümüz desem git desem inadına gitmez.üç kişi romantik yeme işini baya bi ciddiye aldım düşünecem.

slm kızlar

okulda pek bir yoruldum bugün nedense......
eve gelmeden aile hekimliğine uğradım ebeme göründüm tansiyonuma falan baktı,eve geldim bir duş sonra biraz uzanam dedim minübüste kapanan gözlerim duştan sonra bir açıldı ki bende bakayım buraya dedim.....
halı yıkamayı aradım sebebini ne sorun ne de ben diyim dicem ama anlatayım da azcık halime acıyın yahu :))))
dün eve geldim hiçbirşey yoktu hatta sizinle konuştuk falan neyse akşam saatlerinde bir ara 19:00 gibi banyoya gittiğimde banyo paspasının ıslak olduğunu gördüm......işte o an dünyam başıma yıkıldı desem yeridir.....
bu dönemde domatesten bile midesi bulanan ben bu ıslaklığın sebebini anlayınca bayılacaktım neredeyse......
yukarıdaki çok sevgili hiçbirşey bilmeyen medeniyet öksüzü komşularımız sayesinde logarımız tıkanmış ve biz giriş katta oturanların evlerine taşma yapmış (((((
ne yapacağımı bilemedim,hemen paspasları mak. attım çamaşır suyu ekleyerek ve suyu boşaltma anında bir baktım giderden mak. suyu geliyor aayyyyyy ne yapacağımı bilemedim yani neyse güç bela viledayla suları temizledim öğüre öğüre hemen iski yi aradım........
ve avcılar iski yi tebrik ederim 10 dk. içinde evdelerdi......logarın tıkanıklığını açtılar gittiler.....
olan benim banyonun önünde holdaki yolluğuma oldu,nasıl olduğunu anlayamadım ama ıslanmış.....içime de sinmez mümkün değil dedim halı yıkamaya verem,salonun halısıda aklımdaydı ikisini vereceğim işte aradım akşam 19:00 da teslim alacaklar.......

Son düzenleme:

canım hoşgeldin
çok geçmiş olsun kötü olmuş
allah beterinden saklasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…