slm kızlar
okulda pek bir yoruldum bugün nedense......
eve gelmeden aile hekimliğine uğradım ebeme göründüm tansiyonuma falan baktı,eve geldim bir duş sonra biraz uzanam dedim minübüste kapanan gözlerim duştan sonra bir açıldı ki bende bakayım buraya dedim.....
halı yıkamayı aradım sebebini ne sorun ne de ben diyim dicem ama anlatayım da azcık halime acıyın yahu :))))
dün eve geldim hiçbirşey yoktu hatta sizinle konuştuk falan neyse akşam saatlerinde bir ara 19:00 gibi banyoya gittiğimde banyo paspasının ıslak olduğunu gördüm......işte o an dünyam başıma yıkıldı desem yeridir.....
bu dönemde domatesten bile midesi bulanan ben bu ıslaklığın sebebini anlayınca bayılacaktım neredeyse......
yukarıdaki çok sevgili hiçbirşey bilmeyen medeniyet öksüzü komşularımız sayesinde logarımız tıkanmış ve biz giriş katta oturanların evlerine taşma yapmış(((((
ne yapacağımı bilemedim,hemen paspasları mak. attım çamaşır suyu ekleyerek ve suyu boşaltma anında bir baktım giderden mak. suyu geliyor aayyyyyy ne yapacağımı bilemedim yani neyse güç bela viledayla suları temizledim öğüre öğüre hemen iski yi aradım........
ve avcılar iski yi tebrik ederim 10 dk. içinde evdelerdi......logarın tıkanıklığını açtılar gittiler.....
olan benim banyonun önünde holdaki yolluğuma oldu,nasıl olduğunu anlayamadım ama ıslanmış.....içime de sinmez mümkün değil dedim halı yıkamaya verem,salonun halısıda aklımdaydı ikisini vereceğim işte aradım akşam 19:00 da teslim alacaklar.......
Hediye konusunda kimsenin bir fikri yokmu yaa.
[ı]benim pek fikrim yok canım
erkeklere hediye konusunda her zaman
sıkıntı yaşarım ben
çünkü onların hediye seçimi çok az geliyo bana[/ı]
çok sağolun canlarım....
çektiğimi bir görseydiniz neyseki beteri olmadı ama.....
diğer hamişler nerelerde bu arada?????
çamaşır konuşmuşunuz canım çekti gidem de mak. atam bir posta
bir de alyacım ve güneşcim parfüm konuşmuşlar nerden alıyonuz yaw bir yerde indirim mi var ?????
adacım bencede ucuz atlatmışsın... Inş. Bununla kalır...
nevgül, benimde eşimin doğum günüydü iki gün önce, bot ihtiyacı vardı onu aldım... Düşün belki ihtiyacı olan birşey vardır tatlım...
çok sağolun canlarım....
çektiğimi bir görseydiniz neyseki beteri olmadı ama.....
Diğer hamişler nerelerde bu arada?????
çamaşır konuşmuşunuz canım çekti gidem de mak. Atam bir posta
Bir de alyacım ve güneşcim parfüm konuşmuşlar nerden alıyonuz yaw bir yerde indirim mi var ?????
[url=http://virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs/c25mcx][/url]
tatlım ben böyle bir pasta almıştım ama doğumgününde....fikir olabilir sanada belki....
Yıldönümümüzde de bolanların içine onu neden sevdiğimi,neden onunla evlendiğimi anlatan yazılar yazıp kağıda koymuş ve şişirmiştim,yatak odamızda yatağın üzerinde hediye paketinin yanında yer almışlardı......gece de işte bir dizi ohhh misss daha ne olsun :))))
lamecim o pasta sana gelsin üzerindeki yazıyı değiştirelim ama :)))) mutlu,sağlıklı ve hayırlı yaşlar sevdiklerinle beraber canım....
Kızlarr bal neden gelmiyor acep yaaaaaa merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?