Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hadi gözün aydın,bi bebiş gelir artık bu çalışmalarda :)

yok sekerım ben almayım. zaten korkuyorum. hazırda degılım annelıge felan gunahına gırerım yazık bebege

yok ya dün sadece 1 dilim pizzayla durdum kociş sende bişiler var dio bakalım yaz gelince bende hep böyle olur acıktıgımı hissetmem

darısı basıma ınsallah

cidden 5 günde 5 kilo gidior mu pekiiii:1shok:

bole dıyetlerle saglıgınızdan olmayın bence.

cidden 5 günde 5 kilo gidior mu pekiiii:1shok:
ben 5 günde 3 kilo verdim ama oturdugum yerden kalkamama gibi bir problemim var yani hareket bi ev temizligi yürüyüş fln yapmadım ve kilo kalıcı verdim
netı[I]

dilek senı bı yerden tanıyom dıycektım bende
sana gelcektım demı ben:tomato:
valla iş bulmadan gezmeye içim elvermıyo
ınş.bı iş bulam gelcem sana söz[/I]

ay aşkolsun beni unuttun muuuuuu:umursamaz:

waaaaaa iyimişşşş
rahat bişiye benziorrraklinialirimsmile
cidden bu şekilde 5 gunde 5 kılo verılıor muuu ???
ama kahve kısmı kötü tek kahve olmassa ben bütün gün zombi gibi uyumadan nasıl gezincem ortalıklardaaa:1ninca:

Bu forum ne cabuk ılerlıyor. Yetısemıyorum hızınıza.

Su bahsedılen dıyet nasıl bır sey?

Son düzenleme:
ben 5 günde 3 kilo verdim ama oturdugum yerden kalkamama gibi bir problemim var yani hareket bi ev temizligi yürüyüş fln yapmadım ve kilo kalıcı verdim

ay aşkolsun beni unuttun muuuuuu:umursamaz:

ne zaman yapmıstın ki dietii
ayrıca 5 günde 3 kilo bile süpeerrrrr
ki oturdugun yerdennn

anlaşılan burda kimse günaydın demicek sanırım neyse ne diyim kendinize iyi bakın
canım zaten farkındaysan kimse günaydın demiyor sohbete dalıyor direk sende gir konuya biyerden alınganlık yapma seker hadi bak rejım fln konsuuoz ama sen taşsın gerçi
sen beni biryerden tanıosunda ben çıkaramadım banamı gelicektin herzaman beklerim ama hatırlayamadım valla yaabilmiyorumkismile

dilek benim adım kız bana dio böcuk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyy
noluyoo burdaaa
gelenler hoşgelmişş
gidenlere muck muckk
hastalara geçmiş olsuunn
zayıflamak isteyen herkese Allah sabır versinn..
kız robott çok çabuk zayıflamşssn senn

ahh dilek 2 tane olunca karıştıkaydirigubbakcemile3 yok cnm ben know bacıma dıom
mersine yolum düşerse ınş.dıyım

peki deneyen varmı bu diyeti cnm??
eşime yaptırsam işe yararmıki??

anlaşılan burda kimse günaydın demicek sanırım neyse ne diyim kendinize iyi bakın

günaydın cnmmmmma.s.

robot fotoları silicen die oraya yorum yapmadım,memur olduğun çok belli cnm senin yaa o masa neydi o masa üstündeki telefon 80 li yıllardan kalma ,çürüme cnm sen orada dikkat et kaydirigubbakcemile3

kahve yok 1 hafta dayan kız valla 4.5 veren var ben hiç hareket yapmadan 3 kilo verdim tartıldım bozuk herhalde fln diyorum annemle msn de konusuodum sen zayıflamıssın yüzün yine çökmüş didi kaydirigubbakcemile3
Bu forum ne cabuk ılerlıyor. Yetısemıyorum hızınıza.

Su bahsedılen dıyet nasıl bır sey?
bahsettim yukarda cnm
ne zaman yapmıstın ki dietii
ayrıca 5 günde 3 kilo bile süpeerrrrr
ki oturdugun yerdennn
ben 2 ay oldu herhalde yapalı oldu yani

you bacım dıyım sanada karışmasın
nan sen kktc ye taşındınakannehir abboww
burdanda orası pek uzak ama gelcem saa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…