dilek:dilcikar:
h geldın dıyen yohh haa(gulsunn harıç)
14 kişi maşallah maşallah
iyi kilo vermişsin canım valla maaşallah yeni bi topik buldum orda yavaş yavaş veriyoruz sağlıklı beslenmeyle 52 bana göre çok zayıf 65 im ben eyvahedigeldismile
lmaz: kendine zarar vereceksin ama aaa olmaz böyle kaydirigubbakcemile
canım valla bence batmamıştır.. evde sigara içilmiyorsa eğer... yazık perdelere yaa...günaydın cnm...
ya sanki batmıştır batmazmıki 1,5 ayda??
nezmn yıkıyalım cnm :))
yaa knowum sen 5 günlük diyetten bahsetmiştin.. yapallımmı.. kalıcı olarak verdinmi cicim..yok ya dün sadece 1 dilim pizzayla durdum kociş sende bişiler var dio bakalım yaz gelince bende hep böyle olur acıktıgımı hissetmem
eşim de yok işim de yok 14 kişiyi gördüm geldim :)
ben dört kişi ediyorum zaten :roflol::roflol::roflol:
sağolasın darısı başına inş.. boyun kaçki ..65 de çok fazla bir kilo değil ..ben de 61 den 52,5 a düştüm ama ....benimki karışık biraz kaydirigubbakcemile3 evlenmeden önce 48 idim ..haplardan dolayı kilo aldım 61 oldum ..şimdi 52,5 um çok şükür :Saruboceq:
ne kadar oldu kilo vermeye başlayalı daha yeni misin
şimdilik öpüyorum hepinizi bugün cuma malum yoğun bi gün, aralarda da test çözeyim yarın sınav var malum :)) hatige gide ama gelicek :))
kıskanma şeker ben yaşlandım artıkım yerimi gençlere bıraktım
hosgeldin ödedigin faturadan sonra iyi gelir burası gel kaydirigubbakcemile3
ok canım.. kolay gelsin sana...:))
yaa knowum sen 5 günlük diyetten bahsetmiştin.. yapallımmı.. kalıcı olarak verdinmi cicim..
ablayalmaz: yapılmaz terbiyesiz seni alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
canım valla yiyemiorum yaz gelince hep böle şimdi baktım 2 kilo vermişim yine ama ben zayıflayınca cok çirkin ouyorum göz altlarım morarıo fln bu kilomu korumam lazımda yiyemiyorum sodayla gün geciriorum
hahahha faturamla bu kadar ses getirebileceğimi tahmin etmemiştim.
evet eşim yok
işim yok
faturadan sonra param yok
bu replikler tanıdıklaşacak sanırım biraz daha uzarsa:1shok::1shok:-tatlicadiarzu-
ben dört kişi ediyorum zaten :roflol::roflol::roflol:
]
günaydın....
zuzucum... canım sen neden alındın bilmiyorum.. ben gelişmeleri ilk andan itibaren takip ettim.. sen sadece onlar merka ettiği için... durumu izah ettin.. bunda bir hata yokki canım benim.. ayrıca gizli saklı birşeyler yapmadıkki biz...
laf taşıyan kişi gün içinde buraya gelip aa hayırlı olsun dedi ve sohbet eti bizimle... ama bizim nerde olduğumuzun konusu aılınca diğer topikte sizden sıkılmışlar kaçmışlar demiş... ki biz sıkıldık lafını kulllanmadık diye hatırlıyorum.. ha araada espiri olarak kaçtık dedik... ama sonuçta geyik topiği.... espiri yapıyoruz birbirimize...
bazı arkadaşlar o laf taşıyanın oyununa gelip arkamızdan atıp tuttular ve gerçek yüzleride ortaya çıktı....çok şaşırdım ve üzüldüm... ama unutmasınlarki onalrda nişan topiğinden sıkılıp kaçmışlar.. aramızdaki fark biz sıkılmadık... ben tabiki o topiğe de gidip konuşucam... ama belişrli insanlarla... artık elendi bazıları...
lütfen sende bu konuda sakın ama sakın üzerine alınma güzelim... kocaman öpüyorum seni:)))
4 ü benim:roflol::roflol:eşim de yok işim de yok 14 kişiyi gördüm geldim :)
ben de çok sinir olduğumdan yazdım zaten ...bir gün bile altın takmadım ..nefret ederim..düğün gününden sonra kaldırdım fırlattım bir kenara ...sadece eşim evlilik yıldönümümüzde altın künye ve yüzük almıştı onu çok severek kullanıyorum onun dışında öyle şıkır şıkır bilezik ölsem takmam :umursamaz:günaydın cnm
evt cnm daha tazeyim,malesef o altın olayına gıcık oluyorum illa takçakmışım ben yeni gelinmişim(
hmm 1 ay sonra kuzenimin düğünü var... bende yapayım 1-2 hafta o diyeti:))canım evet kalıcı verdim 5 gunde 3 kilo şimdi 2 kilo daaa verdim 5 kilo etti 59 flnım yeter bu bana
eşim de yok işim de yok 14 kişiyi gördüm geldim :)
canım valla bence batmamıştır.. evde sigara içilmiyorsa eğer... yazık perdelere yaa...
şimdilik öpüyorum hepinizi bugün cuma malum yoğun bi gün, aralarda da test çözeyim yarın sınav var malum :)) hatige gider ama gelicek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?