Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

14 kişi maşallah maşallah

ben dört kişi ediyorum zaten :roflol::roflol::roflol:

iyi kilo vermişsin canım valla maaşallah yeni bi topik buldum orda yavaş yavaş veriyoruz sağlıklı beslenmeyle 52 bana göre çok zayıf 65 im ben eyvahedigeldismile

sağolasın darısı başına inş.. boyun kaçki ..65 de çok fazla bir kilo değil ..ben de 61 den 52,5 a düştüm ama ....benimki karışık biraz kaydirigubbakcemile3 evlenmeden önce 48 idim ..haplardan dolayı kilo aldım 61 oldum ..şimdi 52,5 um çok şükür :Saruboceq:
ne kadar oldu kilo vermeye başlayalı daha yeni misin

lmaz: kendine zarar vereceksin ama aaa olmaz böyle kaydirigubbakcemile

ablaya lmaz: yapılmaz terbiyesiz seni alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
canım valla yiyemiorum yaz gelince hep böle şimdi baktım 2 kilo vermişim yine ama ben zayıflayınca cok çirkin ouyorum göz altlarım morarıo fln bu kilomu korumam lazımda yiyemiyorum sodayla gün geciriorum

günaydın cnm...
ya sanki batmıştır batmazmıki 1,5 ayda??
nezmn yıkıyalım cnm :))
canım valla bence batmamıştır.. evde sigara içilmiyorsa eğer... yazık perdelere yaa...

yok ya dün sadece 1 dilim pizzayla durdum kociş sende bişiler var dio bakalım yaz gelince bende hep böyle olur acıktıgımı hissetmem
yaa knowum sen 5 günlük diyetten bahsetmiştin.. yapallımmı.. kalıcı olarak verdinmi cicim..

eşim de yok işim de yok 14 kişiyi gördüm geldim :)

hoşgeldin canım... aman boşver işi eşi.. katıl sohbete:))

şimdilik öpüyorum hepinizi bugün cuma malum yoğun bi gün, aralarda da test çözeyim yarın sınav var malum :)) hatige gider ama gelicek :))

boyumda 1.66-67 flan galiba daha yeni başladım gerçek anlamda öncedende uğraştım 4 kilo verdim sonra sıkıldım bıraktım :uhm:şimdi tekrar başladım bilmiyorum nasıl olacak umarım olur.Sen spor flan yaptın mı yahu?ben yürüyorum ancak hihoyyyt

kıskanma şeker ben yaşlandım artıkım yerimi gençlere bıraktım

hosgeldin ödedigin faturadan sonra iyi gelir burası gel kaydirigubbakcemile3

hahahha faturamla bu kadar ses getirebileceğimi tahmin etmemiştim.
evet eşim yok
işim yok
faturadan sonra param yok
bu replikler tanıdıklaşacak sanırım biraz daha uzarsa:1shok::1shok:-tatlicadiarzu-

duyunca korktum valla:1no2: demek gençlik sırrın bu cokacimcoook taş hatunum benimolumunekankayizsmile

hahahha faturamla bu kadar ses getirebileceğimi tahmin etmemiştim.
evet eşim yok
işim yok
faturadan sonra param yok
bu replikler tanıdıklaşacak sanırım biraz daha uzarsa:1shok::1shok:-tatlicadiarzu-

canım erkek kardeşimede 640 lira fatura gelince dikkatimi cekmişti konun okudum

günaydın bon bon lar tamam o zaman sorun yok ben açıklamamı yapayımda

4 ü benim:roflol::roflol:

günaydın cnm
evt cnm daha tazeyim,malesef o altın olayına gıcık oluyorum illa takçakmışım ben yeni gelinmişim (
ben de çok sinir olduğumdan yazdım zaten ...bir gün bile altın takmadım ..nefret ederim..düğün gününden sonra kaldırdım fırlattım bir kenara ...sadece eşim evlilik yıldönümümüzde altın künye ve yüzük almıştı onu çok severek kullanıyorum onun dışında öyle şıkır şıkır bilezik ölsem takmam :umursamaz:
şu gelenek görenek olaylarına fena bozuğum ne o öyle ...saçma sapan işler ...çeyiz olayına da gıcık olurdum ..annem doldurmuş yaptırmış yarsını bıraktım gerekli olanları aldım ..zaten öyle dantel filan hiç sevmem evime de koymam yani ...mobilyalarımda örtü olayını hiç sevmiyorum ..hele o yaptırılan takımlara filan iice gıcığım ...kötükedihüso

dilek:dilcikar:

h geldın dıyen yohh haa(gulsunn harıç
)

hoşgeldin

hoşgeldin cnm nasıl olsa bigün olucak tecrübe edinirsin..

canım valla bence batmamıştır.. evde sigara içilmiyorsa eğer... yazık perdelere yaa...

evde sigara içilmiyo cnm ama ne biliyim psikolojik benki :))

şimdilik öpüyorum hepinizi bugün cuma malum yoğun bi gün, aralarda da test çözeyim yarın sınav var malum :)) hatige gider ama gelicek :))

Allah zihin açıklığı versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…