Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kız haklıyken verdiği bu aşırı ve yersiz tepki yüzünden haksız duruma düştü.bide eşi maşallah.ben eşime tokat atacamda eşimde onun üzerinden espiri yapacak peeehh.

yaa bide yemek takımını kırdım bi tabak temiz yıkanmamış demiş ya dedim kesin zengün garuu bu harbi öle çıktıııı

babası çok zenginmiş şımarıklığı ondan birazda bence
ama sonra demişki kocemde çok zengün
allah daha çok versin ne diyim
ama bence iyi bi psikolağa gitsin kolunu bacağını neyim yırtıyomuş sinirlenince
SAÇINI YOLUYOMUŞŞ

Son düzenleme:

çok haklısın böcüğüm
bende sesimi çıkarmazsam
daha çok ezilicem
söylediklerinizi kulağıma küpe yapıyorum
unutmayayım diye

bence çıkarmaya başlasan ıyı olur
ne kadarlık evlıydın cnm sen
sımdık ben baştan berı cıkarınca gelın değişmiş demezler nasılsa o rahatlık var
sen az azda olsa
cıkar sesını
mesela de
annesı olarak isimkoyma hakkı bende olduğundan x ısmını koyuyorum yavruma de
dokundur az
onlar bişi mi dıo sen yapar koyarsın benım bebeğımın adı bellı dersın

Sırf bişey sahibi olalım diye kayınpederimin duymayan kulakları için açdığı tv sesinden kulaklarımız sağır oldu melodicim
oğlun için katlan bence

ksınlıkle cnm

doğruya doğru cunku

Kızlar valla biz insanlar tuhafız.hiçbirşekilde yaranılmıyor.erkek tarafı yardım eder sözünü ederse bak sözünü ediyorlar başımıza kakıyorlar diye şikayetleniriz.hiçbirşeye karışmazlar gelin damat herşeyilerini kendileri yapar bu seferde herşeyimizi biz yaptık bir çöplerini bile görmedik denir.bu dünya dert-sıkıntı dünyası hiçbirşey dörtdörtlük olmazki.biz herşeyin dört dörtlük olmasını beklersek ozaman hep mutsuz oluruz.insan herhaline şükretmesini bilirse ozaman hep mutludur.deneyin göreceksiniz.karşınızdakilerden çok fazla bir beklentiniz olmasın hatta bazı insanlardan hiçbir beklentiniz olmasın ki olurda bir gün ufak bir iyilikte bulunursalar onun mutluluğu büyük olsun.bilmem anlatabildimmi.

15 aylık canım....

maşallah canım allah bağışlasın

yani pekmez iyi değil onu demek istiyo..hani iyisi şöle boğazdan geçerken yakar :))

mutlukız gene alıntımı bozmuşsun:)

çıkar tabı cnm hatta bız sana isim önerısınde bulunur hazır bıle olur onların yanında seversın x kızm kızım dıye dıye

bu arada patron odasındakı pc den yzım farenın pili bıtmış patronunkı ıle değiştrdım
şşimdık ınem aşaa

ay ben onu meloşi iyi anlamda yazdı sandım yanlısmı anladım yafss benm kafa bugn leylaaa

ay ben onu meloşi iyi anlamda yazdı sandım yanlısmı anladım yafss benm kafa bugn leylaaa

bilmem bende böle kötü anladım işte :))

böcük az dokundur demişsin...az dokundurmak ölemi nan..siz yapın adını siz koyun..yuhh :)) kayınpedere böle denirmi nan

böcük az dokundur demişsin...az dokundurmak ölemi nan..siz yapın adını siz koyun..yuhh :)) kayınpedere böle denirmi nan

evet canım yaaaa
evet isim önerisinde bulunabilirsiniz canım
iyi fikir olur banada

yani pekmez iyi değil onu demek istiyo..hani iyisi şöle boğazdan geçerken yakar :))

ayy bende ne demek gönderirken kargo vs parasımı yaktı ceplerini diye düşünmedim değil hani
kız meloş allah iyiliğini kadın ne bilsin boğazını yakar mı yakmaz mı olanı koymuş

ne güldüm ama böcük der nan beklerim
haa bide kayın pederi ayrıymış onun esprükünüde yapar yapamazsınız kiiii diye
dimi böcükümmmm

olm belkı k babası daha 40 yaşında

evet canım yaaaa
evet isim önerisinde bulunabilirsiniz canım
iyi fikir olur banada

ben bıraz düşünem o zaman
ama diğer garularda der onların aklında cok var isim

ne güldüm ama böcük der nan beklerim
haa bide kayın pederi ayrıymış onun esprükünüde yapar yapamazsınız kiiii diye
dimi böcükümmmm

geçen dedımk valıdeme adamın yakasını bırakta belkı tze bı garu alcak dıye
ondan mı kızdı acep armıoo

Son düzenleme:
kızlarrrrr kocem şehir dışına çıktı hafta sonu yok c.tesi akşam
çıtır garular partisi yapıcammmmm
sıra bendeydi zati ayda 1 yaparık

kop kop kop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…