hayır bal cım biz harbıden partı verıyorz ses sıstemı kıyafetler makyajlar ozl muzıklerrr disko disko o bıcım alyanınkı nasıl bılmem ama kcoalrda cocuklara bakıyor baska bırmzn evınd eo derece yaneee bıgun koyrm partılrdn bırrnn fotosunuu yanmda yok cd de cok özel fotorl hahahah kocem ortlkta gezmesıne ızın vermıyorr
valla bende öle geçen akşam deyom taksim yolları karalar bağladı benim için ahh eski günler ahhhhh
ne pijaması nan çok şık olcaz kopcaz beeeeeeeee
hayır bal cım biz harbıden partı verıyorz ses sıstemı kıyafetler makyajlar ozl muzıklerrr disko disko o bıcım alyanınkı nasıl bılmem ama kcoalrda cocuklara bakıyor baska bırmzn evınd eo derece yaneee bıgun koyrm partılrdn bırrnn fotosunuu yanmda yok cd de cok özel fotorl hahahah kocem ortlkta gezmesıne ızın vermıyorr
delimisiniz siz nan
benım eşim gece eglencelerı cok sevmzdı ztn ondn once taklrdm ben en fazla canlı muzıge gottrr benııı zar zor yalvr yakr yılda bır ahahah ama gernk yok bız ztn ortamı hazrlıyorzz:d:d
nan evde ne şıklığı...gece kıyafetimi giyceniz...
ayy Allahım yaa...nan evde nekdr kopulur..bana lazım 1000 metrekare yer :)
gözümün önüne getiriyim dedimde sizi..gül gül öldüm...
:) brck sen çok yaşa..kızım bile hopladı gülerken
bizde öle yapıyoz kuzum da çocuklarımız hep aynı yaşlarda zati artık babalarla durmuyo veletler büyüdüler ya götürüyoz yanımızda pek eğlenemiyoz anca ses gürültü çocuklara yarıyo bu sefer
ama 1kişi bırakınca herkes bırakıyo bırakmayınca götürüyoz yavrularımızı
..............................................................................nan evde ne şıklığı...gece kıyafetimi giyceniz...
GECE KIYAFETİ DEDİĞİN ABİYE GİYMİYOZ HERHAL BAL YAHUUUU
ANLA İŞTE ŞIKIR ŞIKIR TAKILAR SAÇLAR MAKYAJJJJ
GÜNÜN Bİ DEĞİŞİĞİ
ayy Allahım yaa...nan evde nekdr kopulur..bana lazım 1000 metrekare yer :)
gözümün önüne getiriyim dedimde sizi..gül gül öldüm...
NİYE KIZ EĞLENİYOZ EVDE YER Mİ YOKKKK
:) brck sen çok yaşa..kızım bile hopladı gülerken
bal
evin içinde böle saçlar başlar yapılı makyajlı mini etekli gece kıyafetli hatunlar.
giriş ücretlimi kızlar
oynamaya nasıl başlıyonnuz peki.
birisi müzik cd takıp hadi kızlar oynayalım mı diolar
dalga geçme nannnbal
Evin içinde böle saçlar başlar yapılı makyajlı mini etekli gece kıyafetli hatunlar.
Giriş ücretlimi kızlar
Oynamaya nasıl başlıyonnuz peki.
Birisi müzik cd takıp hadi kızlar oynayalım mı diolar
kızım ne anlar bunlar iyi oluyo valla göremediğim sevdiğim dostlarımla güzel bi akşam oluyo hemde deşarj oluyoz dediğin gibiaaaa bal 1 kere gelsen hep gelmk ıstersın ev nekdr buyuk olcak kızmm dısrda bıryere gıt sıks mıkıs hahahaah burda kocamn alan senınnn muzık sıstemı dıyorum yahuu ztn ark ev dubleks mesela genlde orda toplanıyoruzzz her yer bızımmm:):) alt salon bomboşşş neyseeee:):) biz cok eglenıyoruz amaaa deşarj oluyoruz soncta benm kocam dısarı cıkmıyor artık sevmıyor gıtmıyorr bend eonsuz gıtmıyorm kızlarla eglenıyorum eleeee bişi yanee:):)
ne sümüğü çişi beeeeeeayyy yeterr çok güldümmmm
gözümün önüne gelen manzara şu...
Bebeler ağlıyuo kimi sümükler akmış kimi çiş diyoo kimi acıkmışşş :))
garular bi taraftan onlarla uğraşıyo sonra gelip iki göbek atıyolar salonun ortasında..kimi çekirdek çıtlıyo,saçlar dağılmışş :)) hahaha çokmu uçtum :))
ayyy yeterr çok güldümmmm
bebeler ağlıyuo kimi sümükler akmış kimi çiş diyoo kimi acıkmışşş :))
garular bi taraftan onlarla uğraşıyo sonra gelip iki göbek atıyolar salonun ortasında..kimi çekirdek çıtlıyo,saçlar dağılmışş :)) hahaha çokmu uçtum :))
ayyy yeterr çok güldümmmm
bebeler ağlıyuo kimi sümükler akmış kimi çiş diyoo kimi acıkmışşş :))
aaaa bal 1 kere gelsen hep gelmk ıstersın ev nekdr buyuk olcak kızmm dısrda bıryere gıt sıks mıkıs hahahaah burda kocamn alan senınnn muzık sıstemı dıyorum yahuu ztn ark ev dubleks mesela genlde orda toplanıyoruzzz her yer bızımmm:):) alt salon bomboşşş neyseeee:):) biz cok eglenıyoruz amaaa deşarj oluyoruz soncta benm kocam dısarı cıkmıyor artık sevmıyor gıtmıyorr bend eonsuz gıtmıyorm kızlarla eglenıyorum eleeee bişi yanee:):)
kızlar sanırım siz farklı ortam algıladınz tabıkı herkesın secimleri farklıdır size saygı duyuyorum iyi akşamlar herkesee
ayy resmen gülmekten gözümden yaş geldi...
şimdi kendimi hayal ettim..tabii bu göbekle beni ufak yer paklamaz...koca alan olcak..ben bi disko yaparımmm Allahhhh :))
kız sizin müzik sisteminizi seveyim :)) perdeleri kapayında gören demesin bura nere acaba :))
niyekü koca göbeklede katıldım katıldık çok da eğlendik vallaayy resmen gülmekten gözümden yaş geldi...
şimdi kendimi hayal ettim..tabii bu göbekle beni ufak yer paklamaz...koca alan olcak..ben bi disko yaparımmm allahhhh :))
kız sizin müzik sisteminizi seveyim :)) perdeleri kapayında gören demesin bura nere acaba :))
bizde toplanıorduk güneşim alyacım kızlarla ama artık hepsinin bebeği oldu bende tek başıma toplanamıyorum
bizim öleoyun falan değilde sohbet ediyoduk güzel oluyodu.
şurda 2 güldük espri yaptık sakın alınmayın
Yanlız saygı duyuyorum derken içimden sövüyorum der gibi oldu
kızlar sanırım siz farklı ortam algıladınz tabıkı herkesın secimleri farklıdır size saygı duyuyorum iyi akşamlar herkesee
dalga geçme nannn
kızım ne anlar bunlar iyi oluyo valla göremediğim sevdiğim dostlarımla güzel bi akşam oluyo hemde deşarj oluyoz dediğin gibi
ne sümüğü çişi beeeeee
sen görsen bizi öle demessin
genelde çalışan kokoş garularrrrr
buarada cocuklar babalrnn yannda demstım bal cım
ay çok güldüm ya
burda rahat gülemiyorumda
çocuklar altına yapmış heryer leş gibi kokuyo acıkmışlar birbirlerinin saçlarını yoluyolar.sümükler akmış dediğin gibi
bunlar kolbastı yapıyolar
niyekü koca göbeklede katıldım katıldık çok da eğlendik valla
perdeler niye açık olsun kız kendimizi göstertmeye gitmiyoz mahalleye
Kocalarımız var herhallll
dimek sizdeyapıyomussun
peki neden yadırgadın anlamadım brck garusuuuuuuuuu
ay çok güldüm ya
Burda rahat gülemiyorumda
çocuklar altına yapmış heryer leş gibi kokuyo acıkmışlar birbirlerinin saçlarını yoluyolar.sümükler akmış dediğin gibi
Bunlar kolbastı yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?