Amanda tatlışim naber ? Evde yoktum kaç gündür annemlerdeydim yeni geldim eve. Kocişle küstüm barıştık şimdi .
Selam canm ne oldu kibalcım sen çıkmadın mı daha bebişimizi yorma cnm sakın :)
cnm sıkkın kursada gitmedim,bi işte yapasım yok nete gireyim dedim kafam dağılır belkim ...
Amanda tatlışim naber ? Evde yoktum kaç gündür annemlerdeydim yeni geldim eve. Kocişle küstüm barıştık şimdi .
balcım sen çıkmadın mı daha bebişimizi yorma cnm sakın :)
cnm sıkkın kursada gitmedim,bi işte yapasım yok nete gireyim dedim kafam dağılır belkim ...
:13:Yatışlardayım sürekli kuzucukbebeeek denk gelemiyorum sana nasılsın iyimisin ? dinleniyorsun dimi ?
yazamam ki tatlıcıklarım işle ilgili,üzdüler biraz...
gerildiğim için fıtık ağrım tuttu boynumu yasladım bi yere öle takılıyorum...
:13:Yatışlardayım sürekli kuzucuk. Sen nasılsın sıkıntı etme ne olur geçer inş ya.
ANAMMM kocenle küsüp ananamı gittin..kız doğum yaklaştı küsme cnm..bu aralar sinir stres uzak dur lütfen..paşamız nasılll
kuşum 10 dakkam var çıkıcam...
senin neyin var neye sıkıldın????
yazamam ki tatlıcıklarım işle ilgili,üzdüler biraz...
gerildiğim için fıtık ağrım tuttu boynumu yasladım bi yere öle takılıyorum...
kuşum kıyamam..boşver üzülme be cnm..sağlığından önemlimi sanki..hadi toparlan pozitif olll...gülücek şeyler bul kendine...kimse için deymez cnmmm
çok öpüyorum..tam topik kalabalıklaştı gidiyorum..iii akşamlar...iii haftasonları kızlarrrrrrrr..
hoşçakal canm . Patiğim Bal ne güzel söylemiş bak fıstıkım canından huzurundan önemlimi salla Allaha havale etkuşum kıyamam..boşver üzülme be cnm..sağlığından önemlimi sanki..hadi toparlan pozitif olll...gülücek şeyler bul kendine...kimse için deymez cnmmm
çok öpüyorum..tam topik kalabalıklaştı gidiyorum..iii akşamlar...iii haftasonları kızlarrrrrrrr..
İnşallah canm. Prensesimiz nasıl tatlı annecik ?tanem,, kız azıcık kalmış minnoşun gelmesine, dikkat et kendine,
sağlıkla gelsin bebişimiz inşallah
hoşçakal canm . Patiğim Bal ne güzel söylemiş bak fıstıkım canından huzurundan önemlimi salla Allaha havale et
İnşallah canm. Prensesimiz nasıl tatlı annecik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?