Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balcım sen çıkmadın mı daha bebişimizi yorma cnm sakın :)

cnm sıkkın kursada gitmedim,bi işte yapasım yok nete gireyim dedim kafam dağılır belkim ...

Amanda tatlışim naber ? Evde yoktum kaç gündür annemlerdeydim yeni geldim eve. Kocişle küstüm barıştık şimdi .

ANAMMM kocenle küsüp ananamı gittin..kız doğum yaklaştı küsme cnm..bu aralar sinir stres uzak dur lütfen..paşamız nasılll

balcım sen çıkmadın mı daha bebişimizi yorma cnm sakın :)

cnm sıkkın kursada gitmedim,bi işte yapasım yok nete gireyim dedim kafam dağılır belkim ...

kuşum 10 dakkam var çıkıcam...
senin neyin var neye sıkıldın????

yazamam ki tatlıcıklarım işle ilgili,üzdüler biraz...

gerildiğim için fıtık ağrım tuttu boynumu yasladım bi yere öle takılıyorum...

Son düzenleme:

kuşum kıyamam..boşver üzülme be cnm..sağlığından önemlimi sanki..hadi toparlan pozitif olll...gülücek şeyler bul kendine...kimse için deymez cnmmm

çok öpüyorum..tam topik kalabalıklaştı gidiyorum..iii akşamlar...iii haftasonları kızlarrrrrrrr..

Öyle oldu biraz burnunu sürttü iyi oldu ama . Bide değişiklik oldu kız aslında yat yat sıkıldım artık çünkü. Oğlum iyi Ballı teyzesi senin fıstık nasıl?

saol cnm bnmm...valla topiğin hızına yetişemiyorum yeni birileri oluyor her geldiğimde :)

sanada iyi haftasonları cnm...

hoşçakal canm . Patiğim Bal ne güzel söylemiş bak fıstıkım canından huzurundan önemlimi salla Allaha havale et

günaydın geçmişi okudumdaa azcık kopmuşsunuz:)
melodıde gelıp bişi yazmadı
alınmasın len o:26:

tanem cokaz kalmış senınde tatlım hayırlısyla kolay doğum edersın ınş.

dün ortak patrona benı şikayet ettıneymış süreklı kk ya takılıyormuşum gerekırse netı kescekmış
patronda benım yanımda ıstedığını edebılırsın ama onun yanında grme dedı
daha dıkkatlı olcem
sırf patronum üzülmesın dıye
1 hafta gelmedımde gördu gününü ben işimide edıom çenemıde
bu hafta kötü bı hafta oldu
araçlar bı türlü yapılamıo sorunlu falan
herkes stres ama napım ben çıkıp ustalarla arabamı yapımm

bilmem bakcez:)

cnm patronum yaa vınn ı al evınde kullan dedı ortak öle dıyınceama zamanım olmuo evde kalsın akşmlarıda kımse olmuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…