Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar bende gereksiz bişi almadım
ve ben sabah 7 de doğum yaptım akşam olmadan da çıktım
ve dolayısıyla çok fazla şeye ihtiyaç duymadım
bide özel güzel bi hastaneydi herşeyi çocuk bezi hasta bezine kadar verdiler

EVET BIZMKIDE HERSYEI VERDİ

nie şaşırdın cnm :1:
güneşim odasına kanepe koysan sen yatsan odasında alışana kadar

VALLA yer yok sımdı odaısnda dar uzun bir oda :(:( ne yalan solım cok ıtıcııı oda . ev arıyoruzya sımdı eger bulrsak ordakı en guzl odayı onun odası yapıcm 1 cekyat atarm yada köşe vr onu oraya koyarm ztn atmayı dusnyrzz. en azndn alısana kdr onn odayı ısgal ederzz deneycm bakalımmm .:(:(

alya ve güneş sorum özellikle size nevgül gelmemiş
tuvalet eğitimine başladınız mı?
Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

tatlım tuvalet eğitimine başlamadım.ama topikteki çoğu anneler başlamış yada yaşıtlarının çoğuda başlamış
benim bazı problemlerim var annem bakıyor ya dedem rahatsız bizde annemde rahatsızlandı pek uğraşamayacaktı diye annem yapamadık
ama benim kızım uzun zamandır sölüyor h.sonu bazen açık bırakıyom sölüyor.suç bizde çocuk meyilli ama ilgilenen yok aslında
ama dr umuz seneye önerdi zati birazda bunun için rahat davranıyom sanırsam.
Ama ben bakmış olsaydım kızıma geçen yaz alıştırmıştım
biliyorsunuz ki yazında pek ayrı kaldık olmadı işte

AMA 2 YAŞDAN ÖNCE ÇOK ERKEN

Son düzenleme:
brck doğru diyorsun ama pazar sabaha karşı 3 te kalktı.
suyunu verdim sütünü verdim. yatağına koydum ağlıyor.
kucağıma aldım durmadı.
çekyata koyup pış pış yaptım.
burun üstü yattı bir sağa koydu kafayı bir sola.
en son uyudu aldım yatağına koydum (1 saat olmuş) ağladı uyandı.
aldım kucağıma yine pışpışladım uyudu koydum çıktım yarım saat sonra yine kalktı.
babası alıp getirdi yanımıza.
dünde 4 te kalktı yarım saat kucağımda tuttum arada uyandı ağladı.
hadi yatağında uyuyalım dedim yatırdım salladım, kalkmadı.
rüyasından korkuyor sanırım.

alya ve güneş sorum özellikle size nevgül gelmemiş
tuvalet eğitimine başladınız mı?
ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

ya gecn yaz baslıcktk hatta soluyordu sonra yapıyordu yada yapıp sonra soluyordu. ama cok kuzuk dedıler .sımdıdeee arada cişe tutyoruz ama kıs olunca zor kakasını yapnca kakka dıyor degstryrzzz yaza alıstırmamızz sartttt
2 yas olucakkk

hamiş topıği sankı:63::63:

evet senıde burda dogurtcz ısrarla hahaha

Melodicim doğru diosun cnm zordur.bende bebek olmadığı için dışardan konuşuyorum işte sadece.içinde olan sizsiniz ama işte umarım alışmaz seninkide

Melodicim doğru diosun cnm zordur.bende bebek olmadığı için dışardan konuşuyorum işte sadece.içinde olan sizsiniz ama işte umarım alışmaz seninkide

ya işte bu işte istikrar cok önemli benm kocamn tutmu cok etkıledı birde
hadı dıyorum claısyrm hem uyksz gıtmeyım işe hemdee kendımı sulcu hıssedıyorum benle yatsn dıyorum aslnda yaptgmz enbuyuk hata!:(:(

güneşim at ikisini yatağa sen git beşikte yat:1:
eşin nasıl alıştırdıysa öyle baksın :1:

hahah super olurdu valllaaa cumrtesı endoskopıde uyttulr uyandırrlrken hastanede cıglklar atmısmmm 1.5 senedır uyuyrrmmm acısnı cıkrttm dıye dusn bılınc altı beynmde kalms oooooooo uykuya hasretm ama kocam uyussss cok kızgınmm

Son düzenleme:
güneşim at ikisini yatağa sen git beşikte yat:1:
Eşin nasıl alıştırdıysa öyle baksın :1:

benim kocem de çocuğun bizle yatması konusunda çok katuydı
ilk zamanlar boğulur faln diyeydi sonrasında nedendir bilmem alışkanlık yaptı galiba:60:

ya işte bu işte istikrar cok önemli benm kocamn tutmu cok etkıledı birde
hadı dıyorum claısyrm hem uyksz gıtmeyım işe hemdee kendımı sulcu hıssedıyorum benle yatsn dıyorum aslnda yaptgmz enbuyuk hata!:(:(

bende elimden geldiğince alıştırmamaya çalışıcam inşallah canım
kucağa falan alıştımı zor oluyormuş çünkü

hahah suyper olurdu valllaaa cumrtesı endoskopıde uyttulr uyandırrlrken hastanede cıglklar atmısmmm 1.5 senedır uyuyrrmmm acısnı cıkrttm dıye dusn bılınc altı beynmde kalms oooooooo uykuya hasretm ama kocam uyussss cok kızgınmm

:1::1:
sonuçlar nasıl çıktı belli oldumu

bazılrı kırkı cıknca odasını ayırıyor valla ben beceremedım onlara helal olsun cok pişmanım sımdı birdeee bırk odayı yatagnda bıle yatrmyrm ytrsmda gece yanıma gelene kdr aglıyorr :(:(

KIRKI çıkınca ayırsak oda güzel ama gözümün önünde olsun 5-6 ay :)) okdr bekledim yaa kuzumuu

bizde beşik alıcaz
ama genç odası takımı annem alacakmış
bende yaza kadar yatak odasında tutarım diye
düşünüyorum canım ama dediğin gibi nasip

hayırlısı cnm..

fazla birşey koymadım balcım.
2 gecelik 1 pijama
çıkarken giyeceğim kıyafet
5-6 tane slip (iyiki fazla almışım normal doğumda kanamam çok oldu)
2 atlet sütyen
oğluma battaniye
oğlumun bohçası
bezi yedek kıyafetleri vs.
banyo havlusu aldım tek o gereksizdi.
çarşaf ve yastık kılıfı aldım. iyiki almışım bizim odanın çarşafı pembeydi.
annem hemen değiştirmiş.
eşime de eşofman aldım annemde bendeydi onun 1-2 eşyası rahat rahat yetti.

bende kasım annesi topiğine bakıyorum çok faydasını gördüm hala da konuşuyoruz.

anladım şimdi niye koca valiz..
ben bebişinkileri ayrı çantaya koyarım diye düşündüm o sebeple dedim ne koyuyosunuz diye...

hamiş topıği sankı:63::63:

he walla böcük bende sıkıldım aynı muhabbetten :))
gelde konuyu değiştir..patronu filan anlat yada pırlantalarını de yaaa

kızlar dün dişlerimi temizlettim lekeler vardı sig...dan ötürü çok güzel oldular.
ama giderken telefonumu falan çıkarırken sanırım çantama 100 tl atmıştım düşürmüşüm sanırım okadar üzüldümki bu sıkışık zamanda para kaybettim.diş temizletmek bana 150 tl mal oldu:)
eşim kızar die sölemicektim söledim olsun hayatım napalım dedi hiç bişi demedi:1:

he walla böcük bende sıkıldım aynı muhabbetten :))
gelde konuyu değiştir..patronu filan anlat yada pırlantalarını de yaaa

ayy demı gına geldı hee
bı doğursanızda kurtulsak:63:

patron napsın ıyı cumadan berı orıflame ürünlerımı beklıyom yarın gelcekmış

pırtlantaalrımda ıyı ablası:1:nesını anlatam
dün koceme dıom ablama enıştem bişi almamış ama ben hasır almadan doğurmam
aboww dıo:53:sonra yarın alalım dıo
donsuz ayağına don al dedım önce:60:
öle işte

Merhabalar kızlar vakit bulamadım bir türlü anca gelebildim.geçmişi okuyamadım.ama anladığım kadarıyla konu çocukların ebevenlerle beraber yatması.bende eşimde buna çok karşıyız.ben arada hava soğuk yanımıza alalım dersem eşim kesinlikle istemiyor.herkes yatağına diyor.böyle saçma bir şeye alışmasın bu hep bebek kalacak değil ya diyo.doğruda çocuk yerini bilecek.anne babanın yatağının ayrı olduğunu idrak etmesi gerekir.2 yaşında olsun odasını da ayırmayı düşünüyorum inş.birde melodicim tuvalet eğitimini sormuşsun bizimkiler daha küçükler.ama şöyle bişey yapıyorum altını değiştirirken mesela kaka yaptıysa anaaa oğlum kakamı yapmış diyorum. Gerçi o dada diyo.çünkü bebekken ben de ona dada yapmış oğlum diyordum.:1:çişini yaptıysa anaa benim oğlum ne kadar çiş yapmış diyorum bakıyorum hemen çişşş diyo.bu şekilde önce kakanın çişin ne olduğunu öğrenmesini sağlamış olurum diye düşünüyorum.tuvaletide havalar ısınsın başlayacağım inş öğretmeye.

Kızlar bir sorum olacak ama cahil bilmiyo demeyin.ilk defa kullanacam.büdüş için sıvı deterjan aldımda bunu makinenin yumuşatıcı bölümüne mi döküyoruz.

Back
X