Merhabalar kızlar vakit bulamadım bir türlü anca gelebildim.geçmişi okuyamadım.ama anladığım kadarıyla konu çocukların ebevenlerle beraber yatması.bende eşimde buna çok karşıyız.ben arada hava soğuk yanımıza alalım dersem eşim kesinlikle istemiyor.herkes yatağına diyor.böyle saçma bir şeye alışmasın bu hep bebek kalacak değil ya diyo.doğruda çocuk yerini bilecek.anne babanın yatağının ayrı olduğunu idrak etmesi gerekir.2 yaşında olsun odasını da ayırmayı düşünüyorum inş.birde melodicim tuvalet eğitimini sormuşsun bizimkiler daha küçükler.ama şöyle bişey yapıyorum altını değiştirirken mesela kaka yaptıysa anaaa oğlum kakamı yapmış diyorum. Gerçi o dada diyo.çünkü bebekken ben de ona dada yapmış oğlum diyordum.

çişini yaptıysa anaa benim oğlum ne kadar çiş yapmış diyorum bakıyorum hemen çişşş diyo.bu şekilde önce kakanın çişin ne olduğunu öğrenmesini sağlamış olurum diye düşünüyorum.tuvaletide havalar ısınsın başlayacağım inş öğretmeye.
Kızlar bir sorum olacak ama cahil bilmiyo demeyin.ilk defa kullanacam.büdüş için sıvı deterjan aldımda bunu makinenin yumuşatıcı bölümüne mi döküyoruz.