Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bunların hepsi senin mi böcük

maşallah maşallah ne var ne yok almışsın güle güle kullan canım

kızlar size bişi söylicem ama bana tuhaf bakmayın

söyle canım

ümmü sübyan muskası duydunuzmu hiç?ben ondan yazdırmak istiyorum kendime bu düşükler için...
Belki dualarında bir faydası olur die düşünüyorum inanıyorum ben

Son düzenleme:
sübyan muskası duydunuzmu hiç?ben ondan yazdırmak istiyorum kendime bu düşükler için...

hiç duymadım cnm
ama duaların gücüne tabıkı ınanıyorum he ben muska taşıyamazdım orası ayrı ama bılen bırı cvplasa daha ıyı olur

hepsı benım tabısı

vırmem kımseelere
eşime demedım az az götrcem eve çakmaz nasılsa

maşallah maşallah sorması ayıp kaç para ödedin kız bunlara

sübyan muskası duydunuzmu hiç?ben ondan yazdırmak istiyorum kendime bu düşükler için...

ben duydum canım
bende inanıyorum böyle şeylere

selam kızlarr.......
kelebeğim geçmiş olsun cnm,dikkat edin kendinize...
yawrunada mşllh...pıt pıtlardan sonra herşey çabuk geçiyo cnm...

casperım
sizede mşllh..seninde şaka maka kocaman oldu yawrun..

brck hoşbulduk cnm..ben duymadım hiç öyle bişey..bence çok kurcalama bu olayı..biraz akışına bırak cnmm

hoşgeldin canım nasılsınız kızınla

hoşgeldiinnn ne tarz yuşunuz var ana kız nenn.kız dedim öle geldi içimden yahuuu
orıflame ürünlerım geldı sonunda

hahh gözünaydınnnnnn

brckk ben de duymadım ..ama inanırım dualara falan çok

ball anniş hoş geldin karnı burnundaaa

selam kızlarr
umarım herkes iyidir,

biz kızımla iyiyiz, oynuyoruz, uyuyoruz uyanıyoruz altımız değişiyo karnımız doyuyo gazımız çıkmaya çalışıyo, gaz damlası ve vitamin damlalarımız var.. öyle geçiyo vaktimiz,

bu akşam annemlere geçicez 3 4 günlüğüne, bi korku geldi bana, evde yanlızız ya gün içinde, ya deprem olursa naparım nasıl alırım kızımıda çıkarım diye paranoya yapmaya başladım ((

biriciğim bende duydum o muskayı,bizim burda yaptıranlarda var hatta..açıklamasını bildiğim kadarıyla yapsam korkarmısın bilmem ama..

pınarcımm o korku banada gelmişti..kızımla yalnız kalınca aklım giderdi ve ama sonrası daha ağır oldu benim için.çok ağır bir depresyon geçirdim.bence evde durma gez bebişinle beraber iyi gelir sanada.ben resmen eve kapanmıştım..allahtan işe başladımda düzeldim yine biraz..

hoş geldin inci meleğin annesiiiii
tatlı kızınla değişiklik olur gedin bakialım ananeye

bende iyi olmaya çalışıyorum canım
balcığım sana bişey sorcam
ya benim aşağı tarafımda çok ağrı oluyo ya
korkuyorum canım seninde oluyomu

canım korkma bebişin baskı yaptığı için oluyor o ağrılar..eğer çok rahatsız ederse uzanıp dinlen bol bol..ben bacaklarımın arasına yastık koyar uzanırdım çok iyi gelirdi..ama kontrollerinde doktorunada danış sen yinede tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…