bızde öle yaptık kiradan düşüldü
annemlerın evı 4.kat normlde hiç korkmaz hep sılerdım camın dışına bıle cıkıpsonra 2.kat evıme taşındım alıştım sanırım
geçen ay ablamın camlarını sıleyım dedım korktum
sonradan çıktı bu korku
gribim geçmemiş olabilr cnm ama ara ara ateş basıyo yine
teşekkürler alyacım
saol cnmm
inşallah mutlukız inşallah hep beraber o günleri görelimm inş
Fotoğrafınıda verdi doktor amcamız balık başı gibi bişey iyi bakınn bebeğe yoksa kızarım size dedi herşeyimiz normalmiş
kelebeğim canım daha iyi olmana sevindim, tekrar geçmiş olsun.
Akşam kayınvalidem aradı eşimi babasıda aramış.Babası halledicez demiş her zamanki sözleri...
Eşim kaynanama dedi bi dünya borç var üstüme.Kaynanam ilk kez duymuş gibi şaşırdıanlamıyorum insanları ben ya
Bide maaşınn çok az diip duruyo eşime telefonda her seferinde kafayı yicem yaa ben mutluyum eşimin aldığıyla.Neden eşimi işten soğutmaya çalışıyor neden oğlum napcan çalış işte düzenli bi iş demiyor yaa.Sürekli eşime maaşını soruyor ve çok az diyip duruyor off
hoşgeldinn hayırlısı olsun şimdidenişim var ama eşim daha yok inş. 01.09.2012 de olcak :)
kelebeim hoşgeldinngeçmiş olsun canım benim inş tekrarlamaz rahatsızlığın.mucizenin kalp atışları duyuldu yani Allah ım nazarlardan esirgesin sizi kucağına alıp sağlıkla mutlulukla büyüttüğünüde görürüz inş sana gebelik çok yakışıcaktır canımsın yaaaa
işim var ama eşim daha yok inş. 01.09.2012 de olcak :)
BRCKKK ne acayipler bencede.hayırlı olsun oğlum işin az çok demeden çalış Rabbim bereketini verir diyeceğine maaş az diyo hee
ayy tatlım valla Rabbim sana sabır veriyo ben olsam herhal artık patlardım yani
saol lamecimmm
aslında kendimi yormamam gerekiyormuş ama 1 sele ütüm vardı aylardır bekleyen artık yok
evide sildim süpürdüm :)
doktorumuzda kızdı bırakın dağınık kalsınn iki kişisiniz yorma kendini meleği üzme dedi
çok sevdim doktorumuzu yaaaa
Akşam kayınvalidem aradı eşimi babasıda aramış.Babası halledicez demiş her zamanki sözleri...
Eşim kaynanama dedi bi dünya borç var üstüme.Kaynanam ilk kez duymuş gibi şaşırdıanlamıyorum insanları ben ya
Bide maaşınn çok az diip duruyo eşime telefonda her seferinde kafayı yicem yaa ben mutluyum eşimin aldığıyla.Neden eşimi işten soğutmaya çalışıyor neden oğlum napcan çalış işte düzenli bi iş demiyor yaa.Sürekli eşime maaşını soruyor ve çok az diyip duruyor off
biriciğim tekrar babasının yanına dönsün diye yapıyorlardır canım
az veya çok en iyisi eline geçen para belli darısı bizim başımıza inşallah
ya yemin ediyorum öyle söylese gam yemicem her aradığında maaşını soruyo sanki maaşı değişecek hemen.Korktuğum eşim ya soğursa işinden sürekli annesi böyle dedikçe...sanmıyourm ama belli de olmaz.Arıcam akşam kayınvalidemi söylicem neden öyle söylüyosun sürekli ben memnunum bize yetiyo dicem.siz daha çok para verin her ay evde otursun çalışmasın dicem.Eşimi soğutup işten çıkartırlarsa vallahi babam çeker alır beni
işim var ama eşim daha yok inş. 01.09.2012 de olcak :)
ya yemin ediyorum öyle söylese gam yemicem her aradığında maaşını soruyo sanki maaşı değişecek hemen.Korktuğum eşim ya soğursa işinden sürekli annesi böyle dedikçe...sanmıyourm ama belli de olmaz.Arıcam akşam kayınvalidemi söylicem neden öyle söylüyosun sürekli ben memnunum bize yetiyo dicem.siz daha çok para verin her ay evde otursun çalışmasın dicem.Eşimi soğutup işten çıkartırlarsa vallahi babam çeker alır beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?