Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hayırlısı olsun hakkında canım ablanın ama çok erken değilmi?

hemde çok erken canım benim yaaa..ne cesaret valla yaa..ben boşansam allah vermesinde tabi başkasına bakamam yaa,düşünemem kendimi başkasıyla.ne bileyim valla benmi geri kafalıyım acaba???

hyrlısı olsun bublecım ama kendını boşluktamı hıssettıkı acabaaa bukdr acele ettı

bublecim maşallah maşallah:)
olsun mutlu olsun boşverrr

canım mutlu olsun tabi ama biraz kafasını dinlemesi lazımdı bence..çok acele verilmiş bir karar olduğunu düşünüyorum işte..ve şuan ablamla konuşmuyoruz bu konu yüzünden çünkü iser istemez aşırı tepki veriyorum.sanki ben anneyim oda kızım..elimde değil ama ne yapayım..

canım acaba öncesindemi bi etkileşim olmuştuda boşandı??

haklısın ama belkide bu duyguları hiç yaşamamıştı önceki evliliğinde....

umarım arada bi çıkar düşüncesi yoktur karşı taraf için...

ayy şinci dedektif gibi düşüncem ama
sakın çabuk karar vermesinin sebebi olmasın buadam kızzz
aman mutlu olsunda napcan işte koca kadın akıl veremessin ya tatlım

iyiyiz biz tanemcim saolll
paşacık nasıl tatlımmmm
iyiyiz hamdolsun fıstığım .
tanem albüme bak canım foto koymuştum.
Bakayım hemen .
İyiyiz kız hamdolsun .
Hımm yeni sayfa açmış kendine ne güzel ama keşke önce bir kafasını dinleseydi sonra önündeki maçlara .

cnm bence hiç konuyu gündeme getirip kendine sıkıntı etme bırak o ölemutluysa öle kalsınnn

hyrlısı olsun bublecım ama kendını boşluktamı hıssettıkı acabaaa bukdr acele ettı

bende öyle düşünüyorum canım yaa,boşlukta verilmiş yanlış bir karar bence

lamecim boşandıktan bir aysonra patlak vermiş zaten benden saklamışlar,ben butür konularda sertimdir biraz yada eski kafalı de işte sen..tepki vereceğimi bildikleri için söylememiş ablamla annem..ben kendim anladım çözdüm işi,bende az değilmişim yalnız :))tabi öğrenince kopardım kıyameti bayağı hemde..benimde aklıma ilk o geldi..öyle yaa bukadar çabuk nedir bu yani..üniversiteden arkadaşıymış önceden tanışıyorlarmış falan..oda boşanmış eşinden.bizim yaşadığımız yerde değil zaten,başka şehirde.aramız bozuk şimdi ablamla,çünkü ben yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum..annem söyledi geçenlerde evlenmeye karar vermişler,bu dahada yanlış bir karar bence...eşimde kızdı artık ablama,banada yasak koydu bu konuyla ilgili konuşmayacaksın diye..o benim ablam neticede onun kötülüğünü istermiyim ben hiç.

slm kızlar nasılsınız bakalım....biz kuzumla bir aceleyle geldik eve
hemen ıspanak pişirdik babamızda gececi olduğu için evdeydi o şimdi içerde uyuyor bizse sizinleyiz.....
az geçmişe bakayım neler yazılmış acep....

Son düzenleme:
Ablanın maddi durumu nasıl bublecim bi çıkar olmasın hakkaten:44:

çalışıyor canım kendi parasını kendi kazanıyor,evide var..bunlar ev almışlardı boşanmadan önce krediyle..ablam ev bende kalsın krediyi öderim deyince eniştem tamam dedi..zaten yazık ablam nedese tamam dedi adamcağız yaa((

canım sen bence kendini boşyere üzme... demekki geçmişte yaşamadıklarını, hissedemediklerini buldu bu kişide... inş. çok mutlu olur.. ama sende kendini yıpratma.. sonuçta o mutlu..

hoşgeldin canım
ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın canım

bublecim hakkında hayırlısı işllh ablanın ama karşı tarafıda görmek ölçmek tartmak lazım..ablan iyi kötü tecrübe edindi yanlış bi karar vermez sanırım..tek yanlış daha erken olması..annenler filan tanıyomu karşı tarafı???

tam ne yaşadılar bilmiyrum ama eniştende ablandan çok çektimi naptı kuzum ya.adamcağız diosun ya

hoşbuldum iyiyim canım şükür ki.....
perşembe günü dr. randevumuz var heyecanlıyım.....acaba 2'li test zamanı cinsiyeti %80 tahmin edebiliyorlarmış benimki de edermi diye düşünüyorum,sonra amannnnnnn biraz daha sürpriz olsun diyorum....öyle karmaşığım.....
english home da çok romantik nevresim tk.ları beğendim kuzuma almadım ama hani kız olursa daha bir yakışır sanki :)))))
öyle işte iyi,heyecanlı,kaygılı,stresli,ağlamaklı,musmutlu biz böyleyiz bu aralar :))))

yok canım hiç tanımıyoruz karşı tarafı..izmirde yaşıyor çocuk,daha doğrusu adam pardon :)))

tam ne yaşadılar bilmiyrum ama eniştende ablandan çok çektimi naptı kuzum ya.adamcağız diosun ya

bana sorarsan biriciğim çok iyi bir insandı,onun kabul ettiklerini senin benim eşim cidden kabul etmezdi emin ol.ah etse ablama valla tutar,etmediyse tabi.

benimde perşembe günü randevum canım
inşallah hayırlısı olur hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…