hayırlısı olsun hakkında canım ablanın ama çok erken değilmi?
ben konu ortaya atayım hemen kızlar,topiğin havasını değiştireyim size
hatırlayan arkadaşlar vardır muhakkak ablam boşandı benim temmuzda..ama maşallah çok hızlı çıktı,kendine sevgili yaptı ve ben bu duruma çok kızıyorum gerçekten
bublecim maşallah maşallah:)
olsun mutlu olsun boşverrr
görmen lazım canım liseli saf aşıklar gibi yaa..okadar yadırgıyorumki bu halini..35 yaşında neticede yakıştıramıyorum yani.birde çok erken olduğunu düşünüyorum ben..çok kavga ettim gerçekten.karşı tarafada çok kızıyorum yani,yeni boşanmış bir kadınada nasıl yaklaşmış hemen
hatırlayan arkadaşlar vardır muhakkak ablam boşandı benim temmuzda..ama maşallah çok hızlı çıktı,kendine sevgili yaptı ve ben bu duruma çok kızıyorum gerçekten
iyiyiz hamdolsun fıstığım .iyiyiz biz tanemcim saolll
paşacık nasıl tatlımmmm
Bakayım hemen .tanem albüme bak canım foto koymuştum.
İyiyiz kız hamdolsunkıskancak bi durum yok nan merak etme
yok ne bana ne toruna..oğluşuna :)
patron açıklamadı zamları...
iyiyiz nar tanem sen nasılsın cnm?????? paşa nasıl???
ya ben ekledim seni mailden sende he dersen eklenmiş olcağızzz
Hatırlayan arkadaşlar vardır muhakkak ablam boşandı benim temmuzda..ama maşallah çok hızlı çıktı,kendine sevgili yaptı ve ben bu duruma çok kızıyorum gerçekten
hyrlısı olsun bublecım ama kendını boşluktamı hıssettıkı acabaaa bukdr acele ettı
canım acaba öncesindemi bi etkileşim olmuştuda boşandı??
haklısın ama belkide bu duyguları hiç yaşamamıştı önceki evliliğinde....
umarım arada bi çıkar düşüncesi yoktur karşı taraf için...
Ablanın maddi durumu nasıl bublecim bi çıkar olmasın hakkaten:44:
bende öyle düşünüyorum canım yaa,boşlukta verilmiş yanlış bir karar bence
lamecim boşandıktan bir aysonra patlak vermiş zaten benden saklamışlar,ben butür konularda sertimdir biraz yada eski kafalı de işte sen..tepki vereceğimi bildikleri için söylememiş ablamla annem..ben kendim anladım çözdüm işi,bende az değilmişim yalnız :))tabi öğrenince kopardım kıyameti bayağı hemde..benimde aklıma ilk o geldi..öyle yaa bukadar çabuk nedir bu yani..üniversiteden arkadaşıymış önceden tanışıyorlarmış falan..oda boşanmış eşinden.bizim yaşadığımız yerde değil zaten,başka şehirde.aramız bozuk şimdi ablamla,çünkü ben yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum..annem söyledi geçenlerde evlenmeye karar vermişler,bu dahada yanlış bir karar bence...eşimde kızdı artık ablama,banada yasak koydu bu konuyla ilgili konuşmayacaksın diye..o benim ablam neticede onun kötülüğünü istermiyim ben hiç.
slm kızlar nasılsınız bakalım....biz kuzumla bir aceleyle geldik eve
hemen ıspanak pişirdik babamızda gececi olduğu için evdeydi o şimdi içerde uyuyor bizse sizinleyiz.....
az geçmişe bakayım neler yazılmış acep....
bublecim hakkında hayırlısı işllh ablanın ama karşı tarafıda görmek ölçmek tartmak lazım..ablan iyi kötü tecrübe edindi yanlış bi karar vermez sanırım..tek yanlış daha erken olması..annenler filan tanıyomu karşı tarafı???
tam ne yaşadılar bilmiyrum ama eniştende ablandan çok çektimi naptı kuzum ya.adamcağız diosun ya
hoşbuldum iyiyim canım şükür ki.....
perşembe günü dr. randevumuz var heyecanlıyım.....acaba 2'li test zamanı cinsiyeti %80 tahmin edebiliyorlarmış benimki de edermi diye düşünüyorum,sonra amannnnnnn biraz daha sürpriz olsun diyorum....öyle karmaşığım.....
english home da çok romantik nevresim tk.ları beğendim kuzuma almadım ama hani kız olursa daha bir yakışır sanki :)))))
öyle işte iyi,heyecanlı,kaygılı,stresli,ağlamaklı,musmutlu biz böyleyiz bu aralar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?