Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

he valla misafir gelince ayağına vercekmiş ki bi sürü vardı neyse dedim hadi ii etmişin :)

selam fıstıklar.

ene ay seni görünce beni heyecan basdı kızzz

bal yarasın
annemde yapcak ama h sonu eder tüm kareşler bı aradaykengene ben dağıtırmbekarlıktakı gıbı

tanem naber?
doğum ne zaman olacak belli mi?
Belli değil dr bekle diyor bakalım hayırlısı tatlış . Kız sen dg fotolarını koydun mu ?
evt cnm darısı sana
resımler albumde bakabılırsıncok ıyı ama uykusuz kalıo ablam cok
başka sorun yok
A bakayım hemen amin canm darısı bekleyen bizlere .
he valla misafir gelince ayağına vercekmiş ki bi sürü vardı neyse dedim hadi ii etmişin :)

ene ay seni görünce beni heyecan basdı kızzz
Naber fıstık ?j
brck garusu eklesene nan beni..msn deyimmm
Brck, Ballı ekmek nabersiniz hu huu ?

brck garusu eklesene nan beni..msn deyimmm

sen bana msnni vermedinki cnm?

yok kızlar rahatsız olmuyorum tabiki ama lamecimde bebek düşünmeyen yada bebek isteyenler için konuştu hani sadece bebek konuşulmasın die
yani konuşulsun ama abartılmasın sıkılanlarda olabilir demek istedi

Son düzenleme:
hiç kıskanmadımmmm

kıskancak bi durum yok nan merak etme

sana değildir o torununadır :)

bide patron sana %100 zam yapmıştır artıkkk :)

yok ne bana ne toruna..oğluşuna :)
patron açıklamadı zamları...

iyiyiz nar tanem sen nasılsın cnm?????? paşa nasıl???

ya ben ekledim seni mailden sende he dersen eklenmiş olcağızzz

canım est. ne demek kusur... ben teşekkür ederim bizi düşündüğün için....

canım benimde 2 yiğenim var, bugüne kadar konuştummu, yada böcüğün bir sürü yiğeni var, sürekli bu konuyumu konuşuyor...
daha öncede bebek sahibi olan arkadaşalrımız vardı, ama sürekli bu konu konuşulmuyordu... hayatın her anından konuşuluyordu.. ama son zamanlarda sürekli bebek konusu....
hiç konuşulmasın demiyorum, ama diğer arkadaşlarada saygılı olalım ve sürekli bu konuyu konuşmayalım...
ayrıca belirtmiştim sanırım okumadın, bu konulardan dolayı buraya gelmeyen arkadaşalrımız var.... lütfen sadece kendi açımızdan düşünmeyelim.. ne yani ben hamileyim diye tek derdim karnımdaki bebeğimmi, hayat bununla sınırlı değil....
ayrıca rahatsız oluyorsa gelmez diye birşey yok.. burası herkese açık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…