Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kız kelebek 2 ay nasıl beklettin çamaşırlar yerinde kirlenir

bal kı tembellikten kızmıyo eşim.uyuyorum die.bide 3 lü kanepe açılmıyo bizim diğer koltukları geçirmiştik ya içeri.diğeride ikili rahat edemiyorum eşimle sıkışıyoruz kanepeye.sıkış sıkış uyuyakalıyorum

bnm eltimde öle yapıyo cnm ama kaynım takım giymez pek
15 günde bir temizlikçi geliyo
15 günde birde ütü yapıyo ayrıca kadın bide eltim evde hayat ona güzel bide pek yoruldum diyo :) cnm eltim bnm

nan 2 ay mı
Hiç lazım olmadı mı çamaşırlarrr

cnm yazdan kalma gömlekler falan vardı çoğunluk ama eşim bişey istediği zaman aman ütüsüz başka şey giy dedim oldu bitti

balım iyiyim kuzum aynı işte bildiğiniz gibi evdeyim ama evde değilim geziyorum hep seminerden seminere koşuyorum aile semineri proje semineri derken zaman geçiyor bugün annem bizde oturuyoruz ohhhhhhhh mis mis

sol tarafa yatmak..
hmm aklımda bulunsun
baal parayı bulsam bende neler neler etcem de ahh bil bulamadım

evt cnm bulunsun..sırt üstü pek önerilmiyo..zaten göbiş olunca uyuyamıycaksın batıcak..

bulursan parayı banada de casper emi :))

nan git yatağında geniş geniş uyu zorun ne..ezilcen kalcan altında PP

akşam tv de bişi yoktu öyle bir geçer zamankiye baktık biraz zati ben sızdım aylinle sonerin dizi sahnelerinde.
ya ne kadar herşey ortada böyle yaa bi o olayı göstermediler hiç ahlak kalmadı insanlarda yaa.aileler izliyor çocuklar bakıyo tv ye o saatlerde...çok çirkin

hoşbulduk mutlu
umarım o kadar sürmez sürekli kendimi motife etmeye çalışıyorum ama bilemiyorummm
:2::2::2::2:

doktorun ilaç verir canım gittiğinde
hafifletiyo ilaç kesmiyo ama
ben hep yediğim çıkardım canım
taneli şeyleri hiç sevmiyodu

inşallah geçer canım yaaaaa
sıcak şeyler iç bari

bende milupaya kayıt olmuştum canım
ondan da paket gelmişti
bu geceden itibaren yatayım soluma bakalım canım
ama neden sol taraf canım

Birsen inşallah cnmm
keşke çalışmasam diyorum her sabah ayaklarım geri geri gidiyo pazartesi evdeydim ya 12 ye kadar deliksiz uyumuşum resmen

izin alma durumun varsa izine ayrıl canım
çünkü zor geçiyo bu dönemler biraz
hep uyumak istiyorsun halsizlik oluyo

saol tatlımm..
demem mi balımm..
hepiciğinize formülü vercem

biz baskı da yapıyoruz da diyorum biraz 200lük bassak ne olur sankim
patroncum olabilir dio yakında para bascaz

nan git yatağında geniş geniş uyu zorun ne..ezilcen kalcan altında PP

ışığı kapatıyruz tv izlerken o yüzden uyku moduna geçiyorum.eşimide yanlız bırakmak istemiyorum ama uykuma yeniliyorumorda uyumak daha tatlı geliyo bide salaklaşıyo insan uyanamıo

kız starda metrodan kaçış vardı :)
onu izleseydin

balım iyiyim kuzum aynı işte bildiğiniz gibi evdeyim ama evde değilim geziyorum hep seminerden seminere koşuyorum aile semineri proje semineri derken zaman geçiyor bugün annem bizde oturuyoruz ohhhhhhhh mis mis

ooo duygu hanım gezin bakalım..
sırf kaygana gelmesin diye geziyosundur sen :))
hayat sana güzel koca parasımı yiyon nan :))

kelebek senin yerinde olsam haftada bir eltine 1 sepet çamaşır götürürüm garu geliyo nasıl olsa ne bilcek kimin :))
iyi geçin eltinle,ben çok seviyorum senin eltini PPPPPPPP

yoo gayette temizdi valla

kelebekim ilk başta bende çalışmasam diodum ama şimdik az kaldı ya evde naparım telaşı başladı bende :18::18:

cnm 10 dan sonra açılıyom keşke iş başı 11 olsa :)

evet herşey ortada artık ya
şimdi hayat devam ediyor diye bir dizi varya
onda da öyle ya herşey ortada resmen

mutlukız dedimya sol tarafına yatınca bebişe oksijen daha kolay gidiyo diye..yani onun için...
çok rahatsız olursan şimdi değilde ilerde..bacak arana büyük bi yastık koy ozmn süper uyunuyo :))

casperım niyeti bozdunuz demek patronla :)) bu geçim sıkıntısı neler ediyo adama :))

brck nan dizi sahnelerinde hiç uyumuyon bakıyommm

havvamla yusuf öylemi dudişten bile öpüşmüyorlar
yok kız o sahnede sızdım zati eşime dedim rezillik sonra geri yattım

Son düzenleme:
yoo gayette temizdi valla

cnm 10 dan sonra açılıyom keşke iş başı 11 olsa :)

oldu cnmm...
aklıma bi akrabamız geldi..hanım 9 dan önce kalkamıyodu..patronu arıyodu her sabah :))
normalde 8:30 işbaşıydı ama o açılamıyodu..
bide patrona kızıyomuş kusura bakmayın ben 9 dan önce açılamıyorum napıyım diye :)) akşam yarım saat geç gidince sesiniz çıkmıyo ona sayın diyede fırçalıyodu adamı..sonunda işten kovsunlar diye saati 11 e çekti :)) tazminat için...

bugün akşam mutlaka denicem bu sol tarafıma yatma işini canım
inşallah güzel güzel uyurum

havvamla yusuf öylemi dudişten bile öpüşmüyorlar
yok kız o sahnede sızdım zati eşime dedim rezillik sonra geri yattım

sendemi izliyorsun yer gök aşkı

bal çok güldüm akrabana
patronuda iyi biriymiş ne güzel.ben 5 dk geç geleyim millet cins cins bakar ama benden başka geç gelene bişi demez kimse
akşamda istersen 1 saat geç çık aaa çalışıyo demezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…