Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yemek yedim geldimmm

kaynana muhabbeti var yinee valla benim kaynanam parmaıma yüzük takıldı bi iyi bi iyi hediyeler çeyizler onlar bunlar bnm oturduğum eve tadilat yapıldı resmen içindeki herşey yenilendi avizeden kapı kollarına kadar pirizlere kadar düşün herşei bana sordu en iyisini aldık hiç bir şei kendi kafasına göre almadı mobilyalarıda biz ödices filan dedi evlendik mobilyaları ödemedi evlendiğimden beri de 1 iğne görmedim sadece 4 bayram geçti bana bi etek aldı oda ben 38 bednm bildiği halde tek kalmış ucuz die gitti 42 beden etek aldı hamile olunca giyersin dedi bende yüzüne fırlattım onuda geçtik onların evnde oturuorus diye sanki biz onlar için herşei yapmak zorundaymışız gibi davranıo eşim ayıptır sölemesi pasta alır yada gider meyve alır yada gider kıyma alır mulaka onlarada alır 2 küçük görümcem vr her akşam harçlığını verir.babasının herakşam sigarasını alır geçen yıl bizden borç aldılar 1 aylığına 1 yıl oldu adını etmiyolar eşimde çok düşkün ailesine ne olcak böyle bilmiyorum ben çok yanıldım hani insan köprüyü geçince 360 derece değişir ya aynı bnm kaynanam o işte

heheh kızz ben bırkere cok kızgnken onlara arkmdn iş cevrdıkelrınde ımalı annem gıbı kımse olamz dedımde neler oldu hahahaha
dahada bulasmam benmkıde herkese benm kızm o derrrr kalabalkta dort dortluguzzzz:):) anne kız gıbı yalnzkennn cok degısgz :):)

anlatsam roman olurda korkuyorm gızlı ısımle bile kıtap cıkrsam anlar herlde benm oldugmu:):)

zor valla cok zor
böle durumlarda baştan kabul etmıycen aslında ama nerden bılcenkı demı
ben asla ıstemedım ne yakın olmayı ne bı arada olmayı nede aynı ap.şimdık cok huzurluyum
görümcem kaynanası ıle aynı bınada onların evınde aynı sen gıbı
dış kapısını bıle kapatamaz k valıdesı kızıo ne var sankı benım bınada kapıyı kapatıyon dıo

En doğrusu uzak olmak böcük senin dediğin gibi.Baştan bilseydim evlenirmiydim ama ben büyük konuştum babam babanneme çok düşkün annem çok çekmiştir bu yüzden hep dedim kocam annesine düşkün olsun evlendiğimde anlarsam eğer düğün günü boşarım diye başıma geldi işte bidaha tövbe

büyük konuşmamak gerekıyoo cnm
benı ıstemeye gelenlerın coğu ya analı yaşıyordu yada aynı bına aynı mah.hıc bırını kabul etmedım
şimdık öle huzurluyumkı
kendı aılemede uzağım ama olsun
Rabbım huzur verıyo yetr o

aslında kocendede kabahat var cnm
artık herkes geçimine bakmalı
ne öle sıze ne alırsa onlarada alıo tmm alınırda her zaman değil
babası sıgara ıcıyorsa aslın bı zahmet
onlarda tabı gelenı gerı çevırmıoo

ararım tabi kız
cuma günü genelde ararım cumasını mübareklemek için..

oo senin gibi gelin bulmuş daha ne istiyor :))

hayırlı gelın bı başka
kız benımkınede bı arasan
nasılsa tanımaz sesımden

dreaines adınıda yanlış yazıyom sanırım
neee kafasınamı attın

sen daha dur neler çıkçak :))

bakk gördün mü herkes sen gibi mazlum mu aç gözünü

Allah yardımcın olsun..gerçekten büyük konuşmuşsun..işllh düzelir kısa zamanda

ay kusura bakma görümcenin harçlığınıda mı eşin veriyor?
evinize alına şeylerini anasına da alıyor peki muhtaçlar mı?
madem öyle hali vardı eşinin oturup evde baksaydı kardeşine anasına.
yüzüne atmakla iyi etmişsin valla.

ayy yengemı aradım
3 yaşındakı yeğenım gece uyanıp
z..avaım ıstıyom demışpaşam yaa
konuştum cıpso ıstıyomben dıoo

h sonu annem aşure etcekmış benı beklıo
büyük yengemde aramış dıo sen dersen annem eder aşureyı onlara etmıycem bu yıl demış
şaka yapmış
koca boğaz yengemde benı arıyoo delu yaa
tmm dedım içi rahat ettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…