benim köşe takımım albümümde var isteyen bakabilirben çok memnunum çok kullanışlı geliyo bana ama benim köşe takımım L'nin birleştiği yerden ayrılıp 2 parça halinde de kullanılabiliyo kışın peteğin önünü kapıyo diye iki parçaya ayırıp kullanıyorum ben Tv de tam karşıda her türlü izliyoruz yani bi problem yok ama şu çok kişi gelince dizilme olayı çok doğru çok komik oluo ben misafir odasına klasik aldım isteyen bakabilir (bakın hemen albümüm biraz şenlensin ) tek hatam altları açılmıyo yatak oluyo ama çekyat gibi altına bişi konulmuyo hoş kocaman bi portmantom ve bazam var ama olaydı iyiydi
mheheheh ne guzlll birnz pufuna oturun gıııııııııııııı ben bana mısfr gelnce koseye dızyorm hepsını bend ekarsılarına puf a oturuyorum hihihihi ızlıyrm hepsını kım yerkn doktu vs vsa bele[/QUOTE
brck sen şinci masraf çıkarma bence..elindekilerle idare et..sonra gönlüne göre alırsın...
bunların teklileri hoşuma gitti yaa... üçlüler çok hantal gibi sanki çok yer kaplar...
cnm ben o koltuğu hani çekyat die attım sırf modelinden değil.yani hem böle açılsın hem altına bişiler konsun istiyorum ben.yok ya boyutları büyük diil.canım benim tek koltuğum var şuanda diğerini eşim dükkana götürmüştü babası yapmamıştı biliyosunuz.onlarda salon koltuğum ve açılmıyor.biri gelse yatacak yer yok ve rahat edemiyrum onlarda otururken.Mecbur oturma odama yapılacak.Yani siz diosunuzki hem misafir hem oturma için kullanıcaksanız köşe yapma diosunuz dimi:44:
Aynen hantallar tıpkı benim koltuklar gibi .brck sen şinci masraf çıkarma bence..elindekilerle idare et..sonra gönlüne göre alırsın...
bunların teklileri hoşuma gitti yaa... üçlüler çok hantal gibi sanki çok yer kaplar...
cnm ben o koltuğu hani çekyat die attım sırf modelinden değil.yani hem böle açılsın hem altına bişiler konsun istiyorum ben.yok ya boyutları büyük diil.canım benim tek koltuğum var şuanda diğerini eşim dükkana götürmüştü babası yapmamıştı biliyosunuz.onlarda salon koltuğum ve açılmıyor.biri gelse yatacak yer yok ve rahat edemiyrum onlarda otururken.Mecbur oturma odama yapılacak.Yani siz diosunuzki hem misafir hem oturma için kullanıcaksanız köşe yapma diosunuz dimi:44:
Canm ben olsam yapmazdım . Sana kalmış tabii ki tercih hevesin varsa yap tabii.cnm ben o koltuğu hani çekyat die attım sırf modelinden değil.yani hem böle açılsın hem altına bişiler konsun istiyorum ben.yok ya boyutları büyük diil.canım benim tek koltuğum var şuanda diğerini eşim dükkana götürmüştü babası yapmamıştı biliyosunuz.onlarda salon koltuğum ve açılmıyor.biri gelse yatacak yer yok ve rahat edemiyrum onlarda otururken.Mecbur oturma odama yapılacak.Yani siz diosunuzki hem misafir hem oturma için kullanıcaksanız köşe yapma diosunuz dimi:44:
Lamecim, Adacım selam nasılsınız hatunlar ?
Canm ben olsam yapmazdım . Sana kalmış tabii ki tercih hevesin varsa yap tabii.
Sağ ol canm bakalım Cenabı Allah hepimize inşallah hayırlısıyla nasip eder . Hoşça kal .canım iyiyim çok şükür... seninde iyi haberlerini okuyorum...umarım hayırlısyla gelir oğluşun:)
kızlar, ben çıkıyorum, hepinizi kocaman öpüyorum.... byeee
canım iyiyim çok şükür... seninde iyi haberlerini okuyorum...umarım hayırlısyla gelir oğluşun:)
kızlar, ben çıkıyorum, hepinizi kocaman öpüyorum.... byeee
ii akşamlar ii tatiller lameemmm..bizim yerimizede dinlen cnmmm
sağlıklı olmasına herşeyin süper olmasına çok sevindim adacım hep güzel haberlerini alırız imş 40bin kere maşallah
Ada mutlukız maşallah bebişlerinize. Güzel haberlerinize sevindim..
canım çok sevindim iyi olmanıza rabbim
sağlıklı hayırlı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
inşallah
ada sende yawrunu görmüşsün..Rabbim kucağındada görmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?