Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yoo aklına bişi gelmesin...
yani küçüklükten beri hep avukat olucam derdim herkeslere..
bi bayana çok yakıştırıorum avukatlıgı...

ya benim cnmda tatlı istedi sayenizde (
evden salata getirmiştim ama onuda yiyemiyorum ayıp diye biri görcek
:)
herşeyden utanabilirim ama yemekten asla.açsam öküz gibi yerim:) bi tek eşimden utanmıştım:)şimdi ayaklarımı sokçam nerdeyse

isoldecim püf noktasımıdır bilmem ama ben faulyeleri haşlarken kimyon katarım biraz,birde yemeği pişirirken biber salçası kullanırım,soğanın yanına çok azda 1-2 diş kadar sarımsak atarım,eşim beceriyorsun der ama,bilmem yalan bilmem doğru

antalya sorgun-club voyage sorgunnn
gidin kızlar mutlaka ama baya kazık çok pahalı bidaha zor giderim oraya bi kaç sene :sinifsinif:

hımm sarımsagı her yemekte çok severim...
ondada deneyeyim bakalımm...

Düdüklü tencerede yemek yapmak oldukca zaman kazandırıyor insana. Bu sebeple herkese tavsiye ederim. Markası yada kapağı , modeli ne olursa olsun ama elinizin altında bir düdüklü tencereniz olsun derim ben. Bu sadece bir tavsiye.

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Malzemeler:

2 su bardağı kuru fasulye + 1 litre sıcak su+ 1 tatlı kaşığı şeker+ 1 çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı salça
2 adet kuru biber
1 büyük baş soğan
1 adet yeşil biber
1 adet domates
1 çay kaşığı tepeleme kırmızı toz biber
1,5 litre sıcak su
5-6 yemek kaşık sıyı yağ

Yapılışı:

Bir gece önceden kuru fasulyeleri ayıklayıp yıkayın.
1 litre sıcak suyun içine, tuz ve şekeri karıştırın. Ve fasulyeyi geceden bu suyun içinde ıslatın.
Soğanları ve biberi yemeklik doğrayın.
Düdüklü tencereyi ocağa alın ve tencereye önce yağı koyun, soğan ve biberleri kavurun.
Ayrı bir yerde sıcak suyunuzu hazırlayın.
Domatesin kabuğunu soyun ve doğrayın, tencereye aktarın. Salçayıda ilave edin.Beraberce 2-3 dakikadar kavurun.
Fasulyeleri, tuzunu, kırmızıbiberini, kurubiberi ilave edip, 2-3 kez daha karıştırın.
Daha sonra sıcak suyunu koyun. Karıştırın.
Tencerenin kapağını kapatın .Düdüğü çalana kadar orta hararetli ateşte, daha sonrasında ise kısık ateşte 35 dakika kadar pişirin. Tencereyi ocaktan aldıktan sonra kapağını açın ve suyunu kontrol edin. Eğer suyu biraz fazla ise kapağı açık vaziyette çok az daha kaynatın. Eğer suyu az ise yeterince kaynar su ilave edip 5 dakika kadar daha pişirin. Sıcak olarak servis edin.

Son düzenleme:
aaaa pasaklıcım biz de voyage belekte yaptık balayımızı
ahhh ahhh bir daha istiyorum ben yawwww
bira evi olan çimlerin üzerine basa basa oturulan bölümdeki patates kızartmasının tadını unutamam
bir de gece hangi saatte gidersek gidelim bulduğumuz enfessss brownilerinin

gulsuncum yok canım henüz eklemedim
dün kızartma ile uğraştım kociş gelene kadar
sonra da fırsatım olmadı bugün eklerim ama

kızlar ben bugün topici çok gerdim sanırım özür dilerim
sinirim geçmedi ama sakinleştim biraz şimdi farkettim ki sizleri de gereksiz yere üzdüm mafoldumben

canımcım ne tesadüf evet harika bir oteldi herşey çok güzeldi ama tek sorun bizim seçtiğimiz tarihti keşke bir ay sonrası için ayarlasaymışız balayını
nisan ayında henüz sezon açılmamıştı bir de biz gittiğimizde otelin ilk yılıydı o yüzden bir takım eksiklikler vardı ama yine de çok güzeldi çok memnun kalmıştık
ben çok istiyorum tekrar gitmeyi tatil için ama çok pahalı yaav ne zaman gideriz bilmem

sinirim geçmedi ama sakinleştim biraz şimdi farkettim ki sizleri de gereksiz yere üzdüm mafoldumben
aa aşkolsun şekerim:))) ne güzel birbirimizi tanımasak ta sıkıntılarımı neşelerimizi paylaşıyoruz.ben çok mutluyum canım da sıkkın olsa anlatınca yardımcı oluosunuz.kolay kolay bulunmaz böyle muhabbet

gulsuncum yok canım henüz eklemedim
dün kızartma ile uğraştım kociş gelene kadar
sonra da fırsatım olmadı bugün eklerim ama
ok canım.. kendi albümüne ekle bari.... kaldırma... akşam koçişim evde hemen girip bakamamm:))

canım yaaa olurmu hiç öyle şey... neden burdayız... birbirimiizn sıkıntılarını, mutluluklarıı paylaşmak için tabiki.... olumunekankayizsmile

kızlar düdüklü de fasulye yapmaya çalışan kadın havasını yeterince almadan kapağı açmaya çalışınca bakın ne olmuş
aman siz siz olun havasını tamamen almadan açmayın
en pratik yolu da ocağı kapattıktan sonra düdüklüyü kapağı hala kapalıyken musluğun altına koyun ve suyu açın.....fısss diye bir ses gelecektir
ondan sonra gönül rahatlığıyla açabilirsiniz....

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

2008 ekim gibimi evlendin cnm bizde düşündüğümüzde yeni açılmıştı hemen hemen otel :)
arkadaşım şuan orda 2.800 e gitti yol hariç kaydirigubbakcemile3

biliyorum sizlerde bişi paylaşsanız bende elimden geldiğince destek olurum size ama ne biliyim işte öyle hissettim bi an
iyi ki varsınız yaa Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…