herşeyden utanabilirim ama yemekten asla.açsam öküz gibi yerim:) bi tek eşimden utanmıştım:)şimdi ayaklarımı sokçam nerdeyseya benim cnmda tatlı istedi sayenizde(
evden salata getirmiştim ama onuda yiyemiyorum ayıp diye biri görcek
:)
ayy dün bi düdüklü çalıştırmam vardı aklınız durur..
ben çok korkarım ya düdüklüden..
dakka başı annemi aradım.
anne şimdi napcam diee..
benim düdüklüde klipsolu ama yinede çok fena tırstım yaaa..
allaha şükü rbişi olmadı.
bgnde hayatımda ilk defa kuru fasülye yapıcamm.
dur bakalım herif begenecekmi?
kızlar bi püf noktası falan varmı??
isoldecim püf noktasımıdır bilmem ama ben faulyeleri haşlarken kimyon katarım biraz,birde yemeği pişirirken biber salçası kullanırım,soğanın yanına çok azda 1-2 diş kadar sarımsak atarım,eşim beceriyorsun der ama,bilmem yalan bilmem doğru
antalya sorgun-club voyage sorgunnn
gidin kızlar mutlaka ama baya kazık çok pahalı bidaha zor giderim oraya bi kaç sene :sinifsinif:
aaa bizde club voyage belekte yaptık balayımızı :asigim:
hayırdır canım nen var?Çok sıkıldımmmmmmmmmmm
aaaa pasaklıcım biz de voyage belekte yaptık balayımızı
ahhh ahhh bir daha istiyorum ben yawwww
bira evi olan çimlerin üzerine basa basa oturulan bölümdeki patates kızartmasının tadını unutamam
bir de gece hangi saatte gidersek gidelim bulduğumuz enfessss brownilerinin
aa aşkolsun şekerim:))) ne güzel birbirimizi tanımasak ta sıkıntılarımı neşelerimizi paylaşıyoruz.ben çok mutluyum canım da sıkkın olsa anlatınca yardımcı oluosunuz.kolay kolay bulunmaz böyle muhabbetkızlar ben bugün topici çok gerdim sanırım özür dilerim
sinirim geçmedi ama sakinleştim biraz şimdi farkettim ki sizleri de gereksiz yere üzdüm mafoldumben
ok canım.. kendi albümüne ekle bari.... kaldırma... akşam koçişim evde hemen girip bakamamm:))gulsuncum yok canım henüz eklemedim
dün kızartma ile uğraştım kociş gelene kadar
sonra da fırsatım olmadı bugün eklerim ama
kızlar ben bugün topici çok gerdim sanırım özür dilerim
sinirim geçmedi ama sakinleştim biraz şimdi farkettim ki sizleri de gereksiz yere üzdüm mafoldumben
canımcım ne tesadüf evet harika bir oteldi herşey çok güzeldi ama tek sorun bizim seçtiğimiz tarihti keşke bir ay sonrası için ayarlasaymışız balayını
nisan ayında henüz sezon açılmamıştı bir de biz gittiğimizde otelin ilk yılıydı o yüzden bir takım eksiklikler vardı ama yine de çok güzeldi çok memnun kalmıştık
ben çok istiyorum tekrar gitmeyi tatil için ama çok pahalı yaav ne zaman gideriz bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?