Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gunaydın kızlarrr herkesler iyidir inşallahhh
güneşcim geçmiş olsun tatlım...
melodi demek gidiyolar hee..bende annenle konuşmalısın bi anane olarak o baksın madem sende böyle çaresiz kalma

günaydın canım hoşgeldin
inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz doktordan canım

sağol canım benim teşekkür ederim

inşallah geçer casperim ama hala devam ediyor yaaa

casper alya mutlu kız teşekkür ederimm canlarım

mutlukız geçmiş olsun

Tanemmm doktora gitceksin hee hayırlısı canım benimm şarkıya bayılırım

sağol canım teşekkür ederim

gunaydın hatunlar nasılsınz ben hıcc ii dilkim cok hastayım ama ısede geldım mecburrr

günaydın canım hoşgeldin
geçmiş olsun neyin var canım

,

cnm boşver ztn fıkrlerınz uysmuyordu ınan banaa daha cok sorun yasayacktınz soncta basıma geldı bılıyorum nekdr ıyı bakslrda bazn bana gore dogru olan onlra yanls yada tam tersı oluyor buarada bende baska bır kres daha buldm k.v evnn dıbnde oraya verme ıhtımlm var bakalm hala arstryrm .

güneşimm günaydın geçmiş olsun neyin var

saolun kızlar uzun hıkaye dıger taraf yazmstm sızede kopyalayım bari

Başka bir kapı açılır inşallah canm ya.

gunaydın hatunlar nasılsınz ben hıcc ii dilkim cok hastayım ama ısede geldım mecburrr
Çok geçmiş olsun.
Oy maşallah canm benim .

kızlar kotu bir haftasonu gecırdım hayallerım böle deıldı gezcm tozcak keyfıme bakcam dıyordum :)

ama olmadı cuma gunu gece bana bişler oldu sırtıma agrı gırdı falan karnm agrıyor koceme dedım tutldm herlde bana masaj yap vıks ledi benı neyse sonradn benı aldı bır tıtreme kat kat gıyndım ustume battanıye aldım

ama kasıyrm kendımı nasıl okadr kasıyrmkı hattabıara sınr krızı gecıryrm sandı kocam aglamaya basladım falan.

neyse işte sonra uyuyakaldım öleee

cocuguda kocem uytms .

sonra yataga gotrdu gece benı bı bakms atesım 39.5 larda

sabaha kadr benı ıslamıs benm ceneye vurms tabı o benı normla sanıyor kalk dus al ıstemıyorm dıyormusum .senı ıslıcam bezle dıyormus yapma ben ıyyım falan dıyormusum neyse sabahı sabaha etmısız oda uyumamıs

zorla bırker eılık dusa soktugunu ahtrlıyorm ama sıtma tutuyor benı sabah kadr zangır zangır tıtriyorum falan.neyse sabahda ıyym falan deıdm sen gıt işe dedim. gıtmedım sonra gıttı babasını falan bırakıp gerı donms

benım ates hala devam en son zorla yuru deıd hastaneye gıtcez gecede dedı ama ben ınatlşmştım usuyorum kalkamam dıye neyse gıttım baktılar bagrsklrda harekt var falan bır ıgne yaptılar ben ıgneden sonra bır kalk

korıudorda bayıl kocanın kucagına gozlerım karardı kulakrım duymamaaya basladı sonrasını hatrlamıyorm kendımı yatakta buldum. ayaklar havada tansıyona baglanmısım budefada kendıme geldım ama tansıyon

yukselene kadar gondermedıler benı anam tansıyonda yukselmek bılmeıdmı neyse sonra dıskı tahlılı falan mıkrobık bişi yok ama oglmdada ıshal var anlamadık gıttı

sukur bıraz daha ıyyım ama busayede koceme butun evı dıp köşe temzlettım garıbmmm sımdı yere toz dusse kızyorr batrmayn evı dıye:):)

neyse bugnde bahvolmus durmdayım karnımn agrısı devam e tmekdeee

cumartesı gunu kayınvalıdem baktı bana buarada hehe saolsun

tanem, mutlu kız . brck tşkkuler

Son düzenleme:
Güneşim geçmiş olsunn rabbim bi daha tekrarlatmasın inşallah .... dikkat et kendine

bende pazar günü hep yattımm hiç halim yok kızlar bnmde kolumu kaldıramıyorum resmn

güneş geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inş canım
Melodi çok kötü olmuş kv.gitmesi Allah kolaylık versin
kelebekim nasılsınız bakalım :)

ayyy canım yaaaa
tekrar tekrar geçmiş olsun
kendine dikkat et canım
böylelikle geçmiş olsun
rabbim beterinden saklasın

Günaydın herkese güzel haftalar olur inşallah

günaydın canım hoşgeldin amin inşallah

bizim kızın da parmağında yara çıkmış dolama sanırım kıyamam yaa ağzının içi hep yara ateşten sanırım yemekte yiyemiyo şimdi bide parmağı
nazar değiyo sanırım çok çocuğa ya.
parmağına napmak lazım bilen varmı?
annesi dktora götürücek bugün gerçe

alya garusu özetle cırcır olmuşumm:):) ateşli ateşli hemide:):):))

kuzucumm çok geçmiş olsunnn anamm kötü bir h.sonu yaşamışsın yaaaa
ayy kocenede güldüm iş yapınca ne değerli oluyor değil mi yere bişiy düşse batıyor gözlerine hahayyyyy

iyiyim cnm çok şükür sende iyisindir umarım
güneşim çok çok geçmiş olsun tekrardan.aferin sen böle hasta taklidi yap iyileşincede kız
kebelek h.g cnm

Güneşim geçmiş olsunn rabbim bi daha tekrarlatmasın inşallah .... dikkat et kendine

bende pazar günü hep yattımm hiç halim yok kızlar bnmde kolumu kaldıramıyorum resmn

sanada gecm solsun cnm dınlenmeye bak bolbolll

ayyy canım yaaaa
kendine dikkat et canım
böylelikle geçmiş olsun

günaydın canm hoşgeldiinizz

güneşim çok geçmiş olsun canmm

kızlar tekrrdan hepınıze tesekkur edıyorum atladgm varsa kusura bakmayın sımdı ıgrenc bır su ıcyorum onuda aksatıyrm valla poff cocukta ıshal olms poposu da hıc ıyılesmıyy hep yara aman yaaa...

buarada harbı kocem evı bal dok yala yaptı iyi oldu yaaaa:):)

Son düzenleme:
iyiyim cnm çok şükür sende iyisindir umarım
güneşim çok çok geçmiş olsun tekrardan.aferin sen böle hasta taklidi yap iyileşincede kız
kebelek h.g cnm

hoşbulduk brckm

hilalcim sende hoşgeldin biraz daha iyiyim ama midem geliyo gidiyo pek bişey yiyemiyorum malesef eşimdde çocuk somalilere benzicek diye bana kızıyo :2:

ayyy canım yaaaa
kendine dikkat et canım
böylelikle geçmiş olsun

hoşbulduk cnmmm

günaydın canm hoşgeldiinizz

güneşim çok geçmiş olsun canmm

hoşbulduk casperımm ben hiç bi iş yapmadım çamaşır bile yıkamadım yani o derece

brckkk kelebenk hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrr

ayy ne bu yahu salgın mı benim kızında ağzının içi ve popsu çok fena amnn h.sonu mızmızlanması bitmedi beeeee

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım
dolamayı nazardan çıkar derler
ama ne yapmak lazım bilmiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…