Hayırlı haftalar herkese fıstıklar .
Biz iyiyiz hamdolsun , öğleden sonra dr gitcez bakalım ne diyecek
Sizler nasılsınız ?
Şarkıyla geldik bu arada :)
[video=youtube;DhCNQo7w42Q]http://www.youtube.com/watch?v=DhCNQo7w42Q[/video]
güanydın kızlar hepinize iyi haftalar.
inşallah mutlu neşeli ve sağlıklı bir hafta geçirirz.
BÖCÜĞÜM benimkide taze barbunya, yazdan ayıklayıp buzluğa atmıştım. ogün cevap gelmeyince senden bende eve gittim çıkardım buzluktan oğlan uyuyana kadar çözülmüş. sudan geiridim haşladım.
sonra havuçlu patatesli yemeğini yaptım ama çok geç pişti. o gün aç kaldıksebze çorbası yapmıştım onu içtik yemek pişmeyince kahvaltı yaptık.
ben düdüklü de yapmadım benim eski tiplerden şu korkumu yensem yapıcam. boşuna tüp israfı oluyor.
DRANİS cicilerini güle güle giy!
MUTLUKIZ geçmiş olsun canım.
CASPER cicilerinin resmini heycanla bekliyorum.
canm benm dikkat et ya dokunmuştur belki inş hemen geçer..
dün 6 gibi geldim eve annemlerden
hemen çamaşırları katladım ütüleri yaptımm.
haftaiçine işim kalmadı şükür..
hoşgeldiniz canm
maşallah sizee..
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inş..
bebeğin gelmesine de az kalmış tanem yaa
casper alya mutlu kız teşekkür ederimm canlarım
mutlukız geçmiş olsun
Tanemmm doktora gitceksin hee hayırlısı canım benimm şarkıya bayılırım
gunaydın hatunlar nasılsınz ben hıcc ii dilkim cok hastayım ama ısede geldım mecburrr
,gelelim bendeki beklenen habere tahminlerim doğru çıktı.
cumartesi akşamı kv. konuştuk. bu pazar döneceklermiş. eşim dediki ordan ne zaman geleceksiniz?
kv. dönmeyiz artık dedi. ben çok yoruluyorum bakarım diye düşündüm ama olmuyor dedi. ben hiç sesimi çıkartmadım. eşimde birşey demedi. içimden kızın ne işe yarıyor dedim sadece.
burda bakamıyorlar birde köye götürüp orda bakmak istiyorlardı. halbuki evde yemekleri ben yapıyorum, bulaşıkta bırakmamaya çalışıyoruz. kemik erimesi için bir ilacı var o iyi geliyormuş ama şu an sınırda olduğu için dr. yazmıyormuş. dedik biz alaım size kreşe göndereceğimize ilaçı alalım ki daha ucuz onu da istemedi. valla elimizden geleni yaptık. rahat ettirmeye çalıştık, masraf ettirmedik.
kendi başımızın çaresine kendimiz bakacağız. ama çok çok zor olacak. bazen herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum...
güneşimm günaydın geçmiş olsun neyin var
alya kv ıslatmak gerekir dedi bende böcüğe sordum haftasonu ama görmemiş mesajı.
eve gidip yapana kadar geç oldu tabi. oğlan uyumadan yapamıyorum.
tanem korkma canım herşey çok güzel olacak allahın izniyle.
güneş geçmiş olsun canım. hasta işe gelmek çok kötü bende hep hasta geliyorum işe
casper yarın koyarsın canım.
alya kv ıslatmak gerekir dedi bende böcüğe sordum haftasonu ama görmemiş mesajı.
eve gidip yapana kadar geç oldu tabi. oğlan uyumadan yapamıyorum.
tanem korkma canım herşey çok güzel olacak allahın izniyle.
güneş geçmiş olsun canım. hasta işe gelmek çok kötü bende hep hasta geliyorum işe
casper yarın koyarsın canım.
gelelim bendeki beklenen habere tahminlerim doğru çıktı.
cumartesi akşamı kv. konuştuk. bu pazar döneceklermiş. eşim dediki ordan ne zaman geleceksiniz?
kv. dönmeyiz artık dedi. ben çok yoruluyorum bakarım diye düşündüm ama olmuyor dedi. ben hiç sesimi çıkartmadım. eşimde birşey demedi. içimden kızın ne işe yarıyor dedim sadece.
burda bakamıyorlar birde köye götürüp orda bakmak istiyorlardı. halbuki evde yemekleri ben yapıyorum, bulaşıkta bırakmamaya çalışıyoruz. kemik erimesi için bir ilacı var o iyi geliyormuş ama şu an sınırda olduğu için dr. yazmıyormuş. dedik biz alaım size kreşe göndereceğimize ilaçı alalım ki daha ucuz onu da istemedi. valla elimizden geleni yaptık. rahat ettirmeye çalıştık, masraf ettirmedik.
kendi başımızın çaresine kendimiz bakacağız. ama çok çok zor olacak. bazen herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum...
Çok geçmiş olsun.gunaydın hatunlar nasılsınz ben hıcc ii dilkim cok hastayım ama ısede geldım mecburrr
inş kolay bi doğum olur canm benmm..
salı günü gördüm bebeğimi iyiydi
3lü tarama sonuçlarımızı aldık cuma günü şükürler olsun bişi çıkmadı canmm..
cinsiyet belli değil daha yawrum bacaklarını öyle bi kapatmış ki göremedi dr. bişicik
gunaydın kızlarrr herkesler iyidir inşallahhh
güneşcim geçmiş olsun tatlım...
melodi demek gidiyolar hee..bende annenle konuşmalısın bi anane olarak o baksın madem sende böyle çaresiz kalma
günaydın canım hoşgeldin
sen nasılsın iyimisin
kızlar kotu bir haftasonu gecırdım hayallerım böle deıldı gezcm tozcak keyfıme bakcam dıyordum :)
ama olmadı cuma gunu gece bana bişler oldu sırtıma agrı gırdı falan karnm agrıyor koceme dedım tutldm herlde bana masaj yap vıks ledi benı neyse sonradn benı aldı bır tıtreme kat kat gıyndım ustume battanıye aldım
ama kasıyrm kendımı nasıl okadr kasıyrmkı hattabıara sınr krızı gecıryrm sandı kocam aglamaya basladım falan.
neyse işte sonra uyuyakaldım öleee
cocuguda kocem uytms .
sonra yataga gotrdu gece benı bı bakms atesım 39.5 larda
sabaha kadr benı ıslamıs benm ceneye vurms tabı o benı normla sanıyor kalk dus al ıstemıyorm dıyormusum .senı ıslıcam bezle dıyormus yapma ben ıyyım falan dıyormusum neyse sabahı sabaha etmısız oda uyumamıs
zorla bırker eılık dusa soktugunu ahtrlıyorm ama sıtma tutuyor benı sabah kadr zangır zangır tıtriyorum falan.neyse sabahda ıyym falan deıdm sen gıt işe dedim. gıtmedım sonra gıttı babasını falan bırakıp gerı donms
benım ates hala devam en son zorla yuru deıd hastaneye gıtcez gecede dedı ama ben ınatlşmştım usuyorum kalkamam dıye neyse gıttım baktılar bagrsklrda harekt var falan bır ıgne yaptılar ben ıgneden sonra bır kalk
korıudorda bayıl kocanın kucagına gozlerım karardı kulakrım duymamaaya basladı sonrasını hatrlamıyorm kendımı yatakta buldum. ayaklar havada tansıyona baglanmısım budefada kendıme geldım ama tansıyon
yukselene kadar gondermedıler benı anam tansıyonda yukselmek bılmeıdmı neyse sonra dıskı tahlılı falan mıkrobık bişi yok ama oglmdada ıshal var anlamadık gıttı
sukur bıraz daha ıyyım ama busayede koceme butun evı dıp köşe temzlettım garıbmmm sımdı yere toz dusse kızyorr batrmayn evı dıye:):)
neyse bugnde bahvolmus durmdayım karnımn agrısı devam e tmekdeee
cumartesı gunu kayınvalıdem baktı bana buarada hehe saolsun
tanem, mutlu kız . brck tşkkuler
Günaydın herkese güzel haftalar olur inşallah
günaydın canm hoşgeldiinizzGünaydın herkese güzel haftalar olur inşallah
güneşim çok geçmiş olsun canmmalya garusu özetle cırcır olmuşumm:):) ateşli ateşli hemide:):):))
iyiyim cnm çok şükür sende iyisindir umarım
güneşim çok çok geçmiş olsun tekrardan.aferin sen böle hasta taklidi yap iyileşincede kız
kebelek h.g cnm
alya garusu özetle cırcır olmuşumm:):) ateşli ateşli hemide:):):))
güneşim çok çok geçmiş olsun tekrardan.aferin sen böle hasta taklidi yap iyileşincede kız
kebelek h.g cnm
Güneşim geçmiş olsunn rabbim bi daha tekrarlatmasın inşallah .... dikkat et kendine
bende pazar günü hep yattımm hiç halim yok kızlar bnmde kolumu kaldıramıyorum resmn
güneş geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inş canım
Melodi çok kötü olmuş kv.gitmesi Allah kolaylık versin
kelebekim nasılsınız bakalım :)
ayyy canım yaaaa
tekrar tekrar geçmiş olsun
kendine dikkat et canım
böylelikle geçmiş olsun
rabbim beterinden saklasın
günaydın canım hoşgeldin amin inşallah
günaydın canm hoşgeldiinizz
güneşim çok geçmiş olsun canmm
kebelek h.g cnm
güneş geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inş canım
Melodi çok kötü olmuş kv.gitmesi Allah kolaylık versin
kelebekim nasılsınız bakalım :)
ayyy canım yaaaa
tekrar tekrar geçmiş olsun
kendine dikkat et canım
böylelikle geçmiş olsun
rabbim beterinden saklasın
günaydın canım hoşgeldin amin inşallah
günaydın canm hoşgeldiinizz
güneşim çok geçmiş olsun canmm
bizim kızın da parmağında yara çıkmış dolama sanırım kıyamam yaa ağzının içi hep yara ateşten sanırım yemekte yiyemiyo şimdi bide parmağı
nazar değiyo sanırım çok çocuğa ya.
parmağına napmak lazım bilen varmı?
annesi dktora götürücek bugün gerçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?