maşallah kızınında erken oldu herşeyi demek birsenim hee.ilgiyle alakalı herşey.
gelinde çok ilgileniyo gerçekten
ama annem çok başka birsen yani bi babanne ancak bu kadar ilgilenebilir ölecekler yaa kız için.maddi manevi herşeyiyle.ama kızda çok düşkün anneme onu görünce herkesi unutuyor.okadar özlüyorki annemi gördüğü gibi atlıyor.daha 11 aylık bizimkide.bidahaki ay yaşına giricek ne çabuk geçiyor zaman.Ama annem çok düştü üstüne doğduğu günden beri sürekli ilgi gösterdi sürekli büyük insan gibi kucağında konuştu onunla ilk günden beri.hala öyle.konuşmaya çok alıştı yanlızlıktan sıkılıyo bizimki alıcan karşına konuşucaksın onunla
amin cnm aminn
cimcimee ütüsüz giyse ne olcakmış sanki..öyle valla kız kız çocukları çok farklı dilli
h.sonu eltime gittik b.evlere geç oldu dönmeyin kalın dedilrer kaldık
buda kot yeleğine bişi sürdü yıkadık astık sabah giydirrim dedim
sabah kalktık kahvaltıya gidicez giydiriyorum üstünü
daha 2.yaşında
diyoki ütüledin mi yeleğimi yarabim nerden aklına gelir ki
hehe oda küçük adam he:)
kız bebekleri ayrı bi sevdiriyo kendini.erkekler 3 yaşından sonra sevilmiyo sevdirmiyolar kendilerini.gerçe çocuğuna göre değişiyor.
casper sende cvp verseydin iyiyim abi die
göbüşü bi daha oynattık canmsen büyü tamam mı dio
bide eykek ol maç yapayız dio
cimcimee ütüsüz giyse ne olcakmış sanki..
ayy nazarlar değmesin alyacımm kuzuna
dediğn gibi çocuğa göre değişiyo paşa 3 yaşında konuşmaları bi duy
oyuncak laptobu var geçen bana gösteriyo hiç bişi yere basma hemen bozulur dioçocuk tembihliyo sanki
benim bebeğimi bi seviyo
ayy ne tatlı bebek o doğsun ben abi olcam ona banyu yaptırcam dioay ayy yavrum dio gören doğmuş bebekten bahsediyo sanar :)
göbeğime dokundu bende oynattım birden bana nasılsın abi dedi dio
Günaydın fıstıklar nasılsınız bugünn
cumartesi günü babamla işyerime geldik çıkışta ikitellide bi yer keşfettim defacto depo diye 38.90 tl olan kazakları 9.90 tl ye satıyolardı v yaka süperaldı babacı 2 tane 1tanede 88.90 tl olan derimontu 39.90 a satıyolardı ondan da aldı babacım çok yakıştı abi hepsi bana bundan sonra defactodan bişi alırsam ilk ve son adresim orasıdır
ya biz yeni gelenlere nohut şakası yapardık eskiden hepiniz bilirsiniz benceyeni biiri gelsede yapsak
güanydın kızlar hepinize iyi haftalar.
inşallah mutlu neşeli ve sağlıklı bir hafta geçirirz.
BÖCÜĞÜM benimkide taze barbunya, yazdan ayıklayıp buzluğa atmıştım. ogün cevap gelmeyince senden bende eve gittim çıkardım buzluktan oğlan uyuyana kadar çözülmüş. sudan geiridim haşladım.
sonra havuçlu patatesli yemeğini yaptım ama çok geç pişti. o gün aç kaldıksebze çorbası yapmıştım onu içtik yemek pişmeyince kahvaltı yaptık.
ben düdüklü de yapmadım benim eski tiplerden şu korkumu yensem yapıcam. boşuna tüp israfı oluyor.
DRANİS cicilerini güle güle giy!
MUTLUKIZ geçmiş olsun canım.
CASPER cicilerinin resmini heycanla bekliyorum.
ya böyle akıllı çocuklar görünce
ben çok salak ve saf yetişmişim diyorum kızlar
ayy yereim onu kızzz ben erkek çocuklarınıda çok seviyom yaaaaaa
kız vursaydın ağzına ağzına yeseydin onu maşallahhhhhhhhh
ya böyle akıllı çocuklar görünce
ben çok salak ve saf yetişmişim diyorum kızlar
yemeğe gitmedim midem felaket
başımda dönüyor nedense
bugün akşam olurmu kızlar yaaaa
yemeğe gitmedim midem felaket
başımda dönüyor nedense
bugün akşam olurmu kızlar yaaaa
tatlım miden kötü ayy bilirim o mide bulantılarını ama yede çıkar bebişe mam gitsin az da olsa
deçer inş.
tansiyonun mu düştü acaba tuzlu ayran iç bakalım
çorba falan yokmuydu cnm zorla ıcseydınnn bende cıkryrdm ama yıyordum zorla azda olsa
böcük hoşgeldin tatlımmm
nasılsınız patroşunla kıııızzz
bunca emek bı sanıyede sılınmış bunu anladım
cok hzursuzum
gerçekten benı cok kırdı
soğuttu işimden
bılmem nolur
ama karar verdım böle bı iş için aılemden uzak olmaya değmes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?