- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sorma sormaaeyvah hemen bul cnm bnm işin içinde müşteri varsa fecii
hayırlı olsun bebem
ee başka başkaa
bugun garularda hayat yok
patronum gelır çene ederler
sorma sormaa
valla böcük yaa benm patronda daha gelmedi hiçglince kızlar coşar yazarlar
hehehe supermiş dogumda sana nefes al ver derım bennnnn benı gordgn zmn ztn pırt dıye cıkarıverırsın cocuğiniii :):)
sağolun cnmmminş dularımız senle tatlımmmm
çanta hazır mı onu de senn
hoşbulduk mutlukız....
bublecim hayırlısı olsun cnm...ne güzel yeni heyecanlar...
buble hayırlı olsun canım :) inş yanında olabilirsin o gün kızının.
saol böcüğüm bende bişi yok valla can sıkıntısı aynı bi konu bulunda konuşalım
hoşgeldin canmben geldim afiyet olsun herkese
bal gelmiş hoş gelmiş
merhaba hatunlarrrrrr,nasılsınız bugün bakalım?
kızımın kreşe kaydını yaptırdım bugün,30 aralıkta başlıyor..aslında yılbaşından sonra başlatacaktık ama ogün yılbaşı eğlencesi yapacaklarmış kreşte,müdür hanım 30unda gelsin eğlenceye katılsın dedi.birde hediye çekilişi yapmışlar,kızımın sınıfında bir erkek çocuğu açıkta kalmış ismi ardaimdi biz ona hediye alacağız oda duruya hediye alacak...kızımdan daha beter heyecanlıyım yaa..o gün muhakkak yanında olmam lazım ama işlerde çok yoğun olur yılbaşı üstü,inşallah gidebilirim.
nan dedik ya ctesi kadın gelcek evi temmizlicek sonra annemle eşyalarını filan herşeyini yerleştircez çantayıda ozmn hazırlıcam..bekler heralde daha demi..nan daha 1 ay var beeeeeee
kızımın kreşe kaydını yaptırdım bugün,30 aralıkta başlıyor..aslında yılbaşından sonra başlatacaktık ama ogün yılbaşı eğlencesi yapacaklarmış kreşte,müdür hanım 30unda gelsin eğlenceye katılsın dedi.birde hediye çekilişi yapmışlar,kızımın sınıfında bir erkek çocuğu açıkta kalmış ismi ardaimdi biz ona hediye alacağız oda duruya hediye alacak...kızımdan daha beter heyecanlıyım yaa..o gün muhakkak yanında olmam lazım ama işlerde çok yoğun olur yılbaşı üstü,inşallah gidebilirim.
buble hayırlı olsun canım :) inş yanında olabilirsin o gün kızının.
saol böcüğüm bende bişi yok valla can sıkıntısı aynı bi konu bulunda konuşalım
Yemeğimizi yedik geldik
hoşbulduk mutlukız....
bublecim hayırlısı olsun cnm...ne güzel yeni heyecanlar...
hoşgeldin canm
hoşgeldin canmm ayy ne güzell
ben bile heyecan yaptım kıs
Yemeğimizi yedik geldik
afiyet olsunn
bende yemek istiyom yaa
poff eleman dışarda patron gelmedi ne zaman yicez kim bilir
niye seni görünce hemen çıkarcamki?? değişik bi sistemmi uygulıcan...
sağolun cnmmm
nan dedik ya ctesi kadın gelcek evi temmizlicek sonra annemle eşyalarını filan herşeyini yerleştircez çantayıda ozmn hazırlıcam..bekler heralde daha demi..nan daha 1 ay var beeeeeee
casperım,böcüğüm çok sağolun kızlar..inşallah giderimde resimlerini çekerim kuzumun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?