Allah, ızdırabını çektirmediği şeyin, nimetini vermez!...
Necip Fazıl KISAKÜREK
canm beraber yiyoruzz biz burda 5 kişiyiz zatiioraya sölesen gelmez mi casperım
mutlumm saol cnm
böcüküm ya burda yiyoz yemeki patron ne zaman gelirse öyle yiyoz saati belli deil yane poffınş gıdersın cnmmm ınş..
oh herkes yemış anlaşılan ben daha yemedımcanımıstemıoo zaten güzel yemek yok sıkıldım aynlarını görmkten
turta getrdım onu yerım bende
casper orda yemıyonus mu cık yemeğe ne beklıycen hacı yaa
kızlar mama yedim geldim herkese afiyet olsun
gece gördüğüm rüyam şimdi geldi aklıma
hamileymişim 7.aya yeni girdim işte değişik yerlerden hoplaya zıplaya iniyorum kociş yanımda ama ruyamda kocişim çok zengn tipide değişmişlale devrindeki çocuk vrya adını unuttum onun gibi olmuş he çınar ona benziyo zaten neysem bir sancılandım anlatamam suyum geldi diye bağrıyorum doktor yok bi tane kadın geldi doğurttu heryer kirlendi filan bebeğimi görcem die bağırıorum göstermiolar 7 aylık yaşarmıki diyorum ağlıyorum hemde nasıl babamlarda kaldım ya akşam sabah babam dio bebeğm diye bağırıosun uyan kızım hayırdır diyo ayy çk kötü bi ruyaydı
hamileymişim 7.aya yeni girdim işte değişik yerlerden hoplaya zıplaya iniyorum kociş yanımda ama ruyamda kocişim çok zengn tipide değişmişlale devrindeki çocuk vrya adını unuttum onun gibi olmuş he çınar ona benziyo zaten neysem bir sancılandım anlatamam suyum geldi diye bağrıyorum doktor yok bi tane kadın geldi doğurttu heryer kirlendi filan bebeğimi görcem die bağırıorum göstermiolar 7 aylık yaşarmıki diyorum ağlıyorum hemde nasıl babamlarda kaldım ya akşam sabah babam dio bebeğm diye bağırıosun uyan kızım hayırdır diyo ayy çk kötü bi ruyaydı
kızlar iş yerinde bir arkadaşım yemekheneden dönerken merdivenlerden düşüp yuvarlanmış.
kafasını filan çarpmış, kolunda kırık olma ihtimali var. bende yemekhaneden gelirken olayı gören bir arkadaşımdan duydum. haber bekliyoruz. offfffff bebişi de var. dua edinde ciddi bişey olmasın.
kızlar iş yerinde bir arkadaşım yemekheneden dönerken merdivenlerden düşüp yuvarlanmış.
kafasını filan çarpmış, kolunda kırık olma ihtimali var. bende yemekhaneden gelirken olayı gören bir arkadaşımdan duydum. haber bekliyoruz. offfffff bebişi de var. dua edinde ciddi bişey olmasın.
teşekkür ederim kızlar
valla hayır olur inş
buble inş üzülmem canım yaaa :26:
Kafasını filan çarpmış, kolunda kırık olma ihtimali var. Bende yemekhaneden gelirken olayı gören bir arkadaşımdan duydum. Haber bekliyoruz. Offfffff bebişi de var. Dua edinde ciddi bişey olmasın.
KIZLAR ööö gelmiş olabilir ama
son kez soruyorum...eşimle öğlen tatilinde beşik bakmaya gittik..
bebek odamda var hani şu yatak odasına alacağım beşik için...
bana son kez fikir verin yarın almaya gidiceğiz..
aşağıda 2 modelden hangisi sizce???
renkleri mevcut...
Eki Görüntüle 307493 Eki Görüntüle 307494 Eki Görüntüle 307495
KIZLAR ööö gelmiş olabilir ama
son kez soruyorum...eşimle öğlen tatilinde beşik bakmaya gittik..
bebek odamda var hani şu yatak odasına alacağım beşik için...
bana son kez fikir verin yarın almaya gidiceğiz..
aşağıda 2 modelden hangisi sizce???
renkleri mevcut...
Eki Görüntüle 307493 Eki Görüntüle 307494 Eki Görüntüle 307495
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?