Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar mama yedim geldim herkese afiyet olsun
gece gördüğüm rüyam şimdi geldi aklıma
hamileymişim 7.aya yeni girdim işte değişik yerlerden hoplaya zıplaya iniyorum kociş yanımda ama ruyamda kocişim çok zengn tipide değişmiş lale devrindeki çocuk vrya adını unuttum onun gibi olmuş he çınar ona benziyo zaten neysem bir sancılandım anlatamam suyum geldi diye bağrıyorum doktor yok bi tane kadın geldi doğurttu heryer kirlendi filan bebeğimi görcem die bağırıorum göstermiolar 7 aylık yaşarmıki diyorum ağlıyorum hemde nasıl babamlarda kaldım ya akşam sabah babam dio bebeğm diye bağırıosun uyan kızım hayırdır diyo ayy çk kötü bi ruyaydı

oraya sölesen gelmez mi casperım

mutlumm saol cnm
canm beraber yiyoruzz biz burda 5 kişiyiz zatii
patroncuğu aradım gelmionuz mu yemeğe die gelcem bekleyin dedii
böcüküm ya burda yiyoz yemeki patron ne zaman gelirse öyle yiyoz saati belli deil yane poff

hayırdır inş canmm

mutlukız çok sağol canım..

alyacım gerçektende evlatlarımızın her anları bizim için farklı bir mutluluk kaynağı oluyor..

drearınes bende hamilelik iyi çıkmaz genelde rüyalarımda,arkasından muhakkak sıkılır yada üzülürüm birşeylere..belli şeyler saptadım cidden rüyalarımda gördüğüm zaman arkasından muhakkak olumsuz birşey yaşıyorum,çamur yada çamurlu toprak,fare,altın,para...aptala malum olurmuş işte

hayır olsun cnm
hamışler böle rüyalar bekarlar ceyıs evlenceklerde düğün göruyy:)

kızlar iş yerinde bir arkadaşım yemekheneden dönerken merdivenlerden düşüp yuvarlanmış.
kafasını filan çarpmış, kolunda kırık olma ihtimali var. bende yemekhaneden gelirken olayı gören bir arkadaşımdan duydum. haber bekliyoruz. offfffff bebişi de var. dua edinde ciddi bişey olmasın.

canm ya nasıl üzüldüm..
inş önemli bişiyi yoktur (

Allah korusun ınş.bişiyi yoktur

bu kk bende cok yavaş sızde:26:

afiyet olsun canım
rabbim hayırlara çıkarsın gördüğün rüyayı

çok üzüldüm inşallah önemli bişeyi yoktur

teşekkür ederim kızlar
valla hayır olur inş
buble inş üzülmem canım yaaa :26:

yok canım üzülmezsin yaa..benimki öyle denk geliyor işte..belki birşeyden etkilendin ondan görmüşsündür.hayırlara çıkarsın rabbim.

çok geçmiş olsun canım,inşallah birşeyi yoktur.

aaa geçmiş olsn cnm umrm cıddı bişi olmazz dıkkat edın

KIZLAR ööö gelmiş olabilir ama
son kez soruyorum...eşimle öğlen tatilinde beşik bakmaya gittik..
bebek odamda var hani şu yatak odasına alacağım beşik için...
bana son kez fikir verin yarın almaya gidiceğiz..

aşağıda 2 modelden hangisi sizce???
renkleri mevcut...

offf ya inş. Bişiyi yoktur
anam çok üzüldüm

balımm sen kaç ay için istiyorsun bu beşiği..benim kızım 2-3 ay falan kullanabildi bebek sepetini..sonra odasındaki yatağında yatırmaya başladım.

balım deme böyle daha ben deli etcem kızları bu mu bu mu die
bende pembe olan daha hoş duruyo tatlmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…