ohh casperim götürcen aşürelerii haa anne elindende başka olur yarasın şifa olsun sizeee
hoşgeldin tatlım
bende severim bu şarkıyı ve şarkılarını
hoşgeldin koketammmmm
kaygana bakmaz mı yafru ömüre
böcüşş hoşbuldummm
yeni gelen kızlar hoşgelmişlerrrrrrrrrr
Akşam fatmagülü izleyen oldumu ben kızımla oynaşıyorum diye kaçırdım
biz vadiyi izliyoz tatlımmmAkşam fatmagülü izleyen oldumu ben kızımla oynaşıyorum diye kaçırdım
ayy bende sen gibi hastaneye bile giderken götürmek istym ayrı kalmamak için offf offffffcnm bakar bakmasınada ben her fırstta ona bırakmak ıstemıyorummm cumada şirkt yemegı var ztn haftayaaaa yıne bırakcammmm ozluyorm yıruumu yanmda olsn ıstyrm hemd eordn gezrz bişyler yerız onu gezdrrm dedım ama du bakalımmm yanıma bırını bulsam fena olmaz herldee
biz vadideydık bibiğimmm uyuyakalmısm ztn oara
alya öle bi enerji gelmişti ama gitti bayan patron geliymuş offffffff
bütün gün tepemizde iş yok tık yok diip durur iş olacağı varsada olmuyo o gelince
günaydın kızlar!
nasılsınız?
ALYA güzel bir söz yapmak lazım. mesela ben kızdığım kişiye allah kalbine merhamet versin diyorum.
allah korkusunu hatırlasın diyorum.
EFSUN bende tam izleyemedim ama fatmagülün yengesi doğurdu onu gördüm.
fatmagül terapide yeğeninden çok etkilendiğini söyledi. bende aile olmak istiyorum dedi.
sonra noldu bilmiyorum.
biz vadiyi izliyoz tatlımmm
ayy bende sen gibi hastaneye bile giderken götürmek istym ayrı kalmamak için offf offffff
neyse bozma moralini enerjiye devam
ayy şöle söylenip
demorolize ediyolar daha beter insanı
gıcık patronlar
garu patronları sevmiyom
selam kızlar
fatura muhabbeti olmuş Alyacım sana çok ii gelmiş maşallah doğalgaz ben sadece akşamları yakıorm 3 saat 107 tl gelmiş
elektrik fat da 35 tl su her zaman sabit 24 tlkaynpederm dio bidaaki ft düşük olur bu geçen ay çalışmıoken yaktıklarınızdır dio bakalım hayırlısı
bugün çok uykum var ve çok sinirlerim bozukk
doğru aslında ben çalışmıyokenselam kızlar
fatura muhabbeti olmuş alyacım sana çok ii gelmiş maşallah doğalgaz ben sadece akşamları yakıorm 3 saat 107 tl gelmiş
elektrik fat da 35 tl su her zaman sabit 24 tl :d kaynpederm dio bidaaki ft düşük olur bu geçen ay çalışmıoken yaktıklarınızdır dio bakalım hayırlısı
bugün çok uykum var ve çok sinirlerim bozukk
günes yatak odasında ufo mu yakıyosun hemde sabaha kadar.
yatak odamda hiç bişey yakmam ki oğlumun odasında da yanmıyor şu sıralar.
sizin ev soğuk mu oluyor. benim çatı olmasına rağmen fazla soğuk olmuyor şu sıralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?