Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Kalbi en fazla Nurlandıran şey,
Kızdığınız kimseye "Dua" etmektir..

çokgüzel söz keşke yapabilsek öfkemize yenilmeyip
ama hoşuma gitti bilmiyodum yapmaya çalışıcammm

cnm bakar bakmasınada ben her fırstta ona bırakmak ıstemıyorummm cumada şirkt yemegı var ztn haftayaaaa yıne bırakcammmm ozluyorm yıruumu yanmda olsn ıstyrm hemd eordn gezrz bişyler yerız onu gezdrrm dedım ama du bakalımmm yanıma bırını bulsam fena olmaz herldee

Akşam fatmagülü izleyen oldumu ben kızımla oynaşıyorum diye kaçırdım

biz vadideydık bibiğimmm uyuyakalmısm ztn oara

alya öle bi enerji gelmişti ama gitti bayan patron geliymuş offffffff
bütün gün tepemizde iş yok tık yok diip durur iş olacağı varsada olmuyo o gelince

günaydın kızlar!
nasılsınız?
ALYA güzel bir söz yapmak lazım. mesela ben kızdığım kişiye allah kalbine merhamet versin diyorum.
allah korkusunu hatırlasın diyorum.

EFSUN bende tam izleyemedim ama fatmagülün yengesi doğurdu onu gördüm.
fatmagül terapide yeğeninden çok etkilendiğini söyledi. bende aile olmak istiyorum dedi.
sonra noldu bilmiyorum.

Akşam fatmagülü izleyen oldumu ben kızımla oynaşıyorum diye kaçırdım
biz vadiyi izliyoz tatlımmm
ayy bende sen gibi hastaneye bile giderken götürmek istym ayrı kalmamak için offf offffff

alya öle bi enerji gelmişti ama gitti bayan patron geliymuş offffffff
bütün gün tepemizde iş yok tık yok diip durur iş olacağı varsada olmuyo o gelince

neyse bozma moralini enerjiye devam
ayy şöle söylenip
demorolize ediyolar daha beter insanı
gıcık patronlar
garu patronları sevmiyom

hoşgeldin tatlımmm
evet tatlım söz bulmak lazım

Erkekler daha iyi ortada dolanıp moral bozmuyolar havalı olmuyolar alya neyse yaa stresi sardı şimdiden..
normalde hergün gelmiyo ama bu aralar geliyo ne hikmetse...

ya kerimle fatmagül öpüştümü

selam kızlar
fatura muhabbeti olmuş Alyacım sana çok ii gelmiş maşallah doğalgaz ben sadece akşamları yakıorm 3 saat 107 tl gelmiş
elektrik fat da 35 tl su her zaman sabit 24 tl kaynpederm dio bidaaki ft düşük olur bu geçen ay çalışmıoken yaktıklarınızdır dio bakalım hayırlısı
bugün çok uykum var ve çok sinirlerim bozukk

benim sadece su faturam gelmiş 39 tl.
ama elektrik faturasını 200 tl den aşağı beklemiyorum. eşim 300 diyor.
doğalgaza geçemedik bbir türlü bu kış olmaz galiba.

hee anlıyorsn dımı aşkımı:):) hep yanmd aolsn dıyorm butn hafta bırakıyorm ztnn

ay bızm elektrık 100 den asagı gelmıyorr sımdı de sabaha kadr ufo yakıyorz yatk odasnda off bakalım kac tl gelck faturaaa

günes yatak odasında ufo mu yakıyosun hemde sabaha kadar.
yatak odamda hiç bişey yakmam ki oğlumun odasında da yanmıyor şu sıralar.
sizin ev soğuk mu oluyor. benim çatı olmasına rağmen fazla soğuk olmuyor şu sıralar.

bana elektrik 53.50 gelmiş baya gelmiş bu ay çok kurutmayı çalıştırdım ve gece korkuyorum die hep ışık yandı holün.

doğru aslında ben çalışmıyoken
elektrik 100 den aşağı gelmiyodu napıyosam
Evet iyi geldi doğalgazdan yana şanslıyım bu evimde eski evimdede çok sıcak olurdu az fatura geliyo
ara kat ya bide

cnm valla biz üşüyoruz soguk oluyor altta ustte yakanda yok zaten. birazda biz sıcagı sevıyoruz oglumda ztn bizm odada yatıyor ayrı diilkii yanı sabahaa kadr dedgm aayrlıyorzz ısnnca kendı kaapanıyor ortm sogunca tekrar yanmaya devammm hasta olmayalımda dedıkk napalım bıkac ay verczzzz elektrık faturası aslnda daha guzl korunklı bir ev bulsk super olcak ...aksamda klımayı son ayar acıyoruz anca ısnyrz biz

evde olunca elektriğin çok gelmesi normal.
daha fazla iş yapıyosun. mesela ben izin dönemlerimde daha sık ütü yapıp evi süpürüyorum.
ay şu çay makinasını kullanmayı azaltsam, sadece sabahları çay içiyoruz ama bulaşık suyu, yemek, makarna suyunu onda ısıtıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…