Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım bizim evde korunaklı değil etrafı açık mesela, birde kışın çok rüzgar olur. biz hala elyaf yorganla yatıyoruz bazen terliyorum bile. oğlumda pek sıcağı sevmiyor. uyku tulumu üzerine battaniye örtüyorum. kıs senin üşümemen lazım ankarada daha soğuk olur. kıs oğlunu ne zaman alıştırcan ayrı yatmaya. tabi oğlun sizin odada dizide çekemezsiniz

bibğim valla üşüyoruz gece bende terlıyorum bazn buarlr hava guzl amaaa yınedee ev soguk valla bilemıyorm bılıyorsn ben demır ve kan olrk normal bır dusus yasmaıyorumm tehlıke arz eden bır dusme var demırmde falan bundan kaynaklanıyor usumem daha cok .
valla cnm oglumu cok denedım beceremedm benm oglum parmagımı tutmadn uyumuyorr ama yazaaa umarm alıstrcmm zorlada olsaaa hem bırde su evdn tasınalımda suankı odası cok ıyı dııll yanı dıskapınn onnde vee orasıda buz oluyorr birde benm kcoa cok pimpirklı gece bınker ekalkıp ccoxugn nefesını kontrol edıyor bız buyyuzdn her gece kavga edıyorzzz hemn hemn işm zor anlıcan:):) dizi yi bir şeklde halldyrz mrk etme hihihi

Benim 260 doğalgaz
58 elektrik
40 su
ceplerde eşimle benim toplam 100 kışı sevmiyorum benn bitse artık keşke :117:

o zaman üşümen normal canım. benim eski evimde soğuk olurdu altında dükkan o kadar. sıcak odadan dışarıya çıkmaya üşenirdim.
oğlunu fena alıştırmışsın canım. inşallah yaza ayırabilirsin.
kıs kecen çocuğunu merak ediyorsa geceleri bebefon koyun yanına. ben öyle yapıyorum. bebefonda yastığımın yanında tık dese uyanıyorum hemen.

kimsede ev telefonu yok sanırım:)

bnm var ama tel takılı dııl ayda 16 17 de ona oduyorm cep telefonm ztn 100 den asagı gelmıyor en son care yenı bır hat aldm 2. hat oda 20 tll ben bıtmsm kocamn telde benm otomatk odemede poffff

cnm aslında özllkle alıstrmadım hep yatagına koydum ama hıc el tutmadn uyumadııı bebekknde elı hep aryrdu bulp tutyrdu yoksa uyumuyordu ben bazn genetık oldugunada ınanıyrm tamam alsıtmakda onemli faktor ama ben cok caba sarfttm kac geceler uyksz kaldm o uyandı ben yatagına ytrdm o uyandı ben yatrdm falann ama olmadı bend boyleymısım annem ole der gogsumdn ınmezdnn dıye oglmda ölee

amma fatura öduyorsunuz yaa hayretler içinde kaldım lennn
2 aydır doğğalgaz gelmıyo bana gelsede 10 15 tl gelıyo
daha doğalgaz kullanmıyorum havalar güzel cok nadir arada kullanırım okadar
su 15 tl geldı elektrık 32 tl geldı

drınes noldu cnm

mutlukız h geldın tatlumm

eşimin cep 50 tl benımkı kontorlu cok nadır kontur yüklüyom
dsmart var 40 tl o

anam cok tutumluyum maşallah aranızda

canım sen hangi şehirdesin biz dunuyoruz walla ki benim evimin eryeri güneş alıyo 140 tl yle ısınıyoruz ama yakmasam donarız

canım sen hangi şehirdesin biz dunuyoruz walla ki benim evimin eryeri güneş alıyo 140 tl yle ısınıyoruz ama yakmasam donarız

efsunum böcük pekmezleri boşa içmiyo

ŞAKA Bİ YANA BÖCÜK KIZ YAKMADAN OLUR MU ARALIK AYINDA AKŞAMLARI SOĞUK OLUYO HEMM
ALTIN ALCENDİYE NELER YAPIYON NAN

Son düzenleme:

ıst dayım
valla sıcak değil işyerınde bıle klımayı ben kapatıyom patron acıo

efsunum böcük pekmezleri boşa içmiyo

ŞAKA Bİ YANA BÖCÜK KIZ YAKMADAN OLUR MU ARALIK AYINDA AKŞAMLARI SOĞUK OLUYO HEMM
ALTIN ALCENDİYE NELER YAPIYON NAN

cok faydası var cok
patronada getrdımm

akşamları zaten 3 saat ayaktaım sonra uyyom 10 da
o zamana kadarda ayaktayım genelde iş yapınca hıc üşümüyom
yatak odamda elektrıklı battnıyem var o kadan
üşüsem nıye açmım ama hıc üşümüyom valla

Güneşim sen boşuna nie ev teline para veriyosun kapattır gitsin

Ferihacım saraymı ısıtıyosunuz kız?Daha çoluk çocuğunuz yok 260 tl ne azcıkın kısın cnm ya

Böcük la donmuyonuzmu sizde?

Alya cım 80 tl net çok değilmi?Yazık günah daha az kampanyası yokmu bu netin?

Bizimde eşimin 68 tl var her ay telefon faturası.Kıytırıktan bi telefon gönderdiler sözleşme oldu dahada bitmedi bi dahaki yılın 9.ayına kadar..
Benim telefonum kontörlü yüklemiyorum zati ben 40 yılda bir.Çaldırıyorum arıyorlarBide digiturk var her ay 40 tl onuda kapattırıcaz boşa ödüyoruz.eşim zaten 9 da geliyor

Son düzenleme:

ahh sorma kuzum bilmem ne kampanyalı almış zamanında sevgili kocem 2 yıl tahahütlü 2 yıl dolmadan kapattıramıyoz malesef cezalı ödüyoz
bekliyom işte bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…