adacım bi ara istanbula gelicez eşimle müsait olursan sanada uğramak istiom:)ben eve gidince bir şey yapmayacağım
ya da en fazla bulgur pilavı yaparım
dün yaptığım kızartma duruyor çünkü
gün içinde biraz böbreklerim ağrıdı kocişe dedim
akşama birşey yapmasam kızartmayı yesen????
21:00 de çıkacak ya işten,benden sonra evde olacak yani...
Dedi '' tabi prensesim kızartma yeter bana,birşey yapma sen,çok kötüysen geleyim doktora götüreyim'' :asigim:
kısss sus git işine:))pasaklımmmmmmmm mck hayatımmm kendine dikkat et balsuratlım :roflol:
öpüldün taviz tavizi gerektirir unutma!!!!!kıslar ben kaçar
kociş gelmiş servise gerginik ama
yarın anlatam size
sonuca bağlayamadık halen tartışıoz
iyi akşamlar yayında ve yapımda emeği olanlara
byess
kızz ayıp ayıp ben her akşam otobüs camlarına yapışık halde gidiom eve:))))))))))kociş beni almaya gelemiyor metroya talim oldum offf offf
iyi akşamlar herkese kızlarrr
yılın mankeni:)Bende yılın sorunlusu sempatiksalakcinni
kızz ayıp ayıp ben her akşam otobüs camlarına yapışık halde gidiom eve:))))))))))
bakalım ist neresiydi??? ben pendik tarafına gelicemNurdan ne demek canım
gel tabi,pasaklı ve cute'lere de haber veririm
hep birlikte görüşürüz müzsait olurlarsa onlarda...
valla beni gelip alsa uça uça giderim bıktım otobüs fantazilerinden artık:) hayatıma renk gelsin istiyorum:))):jeyyar:ya öyle alıştım ki gelemeyince çok koyuyo onca yolu gitmek kaydirigubbakcemile3
aman sen iyi olda boşver koliyi falan çok üzüldüm bugün senin yüzünden:çok üzgünüm:aynalarımızmı gönderiliyormuş,bnmki de gelmiş olabilir çünkü ne zmn işe gitmesem siparişlerim gelmiş oluyor :)) bnmki elinde koliyle geliyo pis pis gülerek :))
amcamın eşini ziyarete ve başsağlığınaNNURDAN SEN NİE GELİYON KI İSTANBULA
kıyamam kız sana ben hastalık olayına çok üzülüyorum bende çok yaşadım yalnız kaldım hep aklıma geldi oturup ağadım valla.iyi omana çok sevindim şimdi:) umarım daha da iyi olursun:teytey:aynalarımızmı gönderiliyormuş,bnmki de gelmiş olabilir çünkü ne zmn işe gitmesem siparişlerim gelmiş oluyor :)) bnmki elinde koliyle geliyo pis pis gülerek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?