buna biz eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak deriz:))))pasaklı'cım işte bu aynen böyle devam et...
eşim bana bir gün demişti ki bir kadın erkeğe güvendiğini hissettirirse o erkek hiçbir şey yapmaz yapamaz,eşinin güveni aklına gelir
ama yok güvenmeyip sürekli dır dır yapıp,sorun çıkarıyorsa olmadık şeyden adamın yapmayacağı varsa da yapar,nasıl olsa güvenmiyor yapayım da boşa gitmesin diye.....
o yüzden kıskansak ta içimize atıyoruz ne yapalım :))))
pasaklı'cım işte bu aynen böyle devam et...
eşim bana bir gün demişti ki bir kadın erkeğe güvendiğini hissettirirse o erkek hiçbir şey yapmaz yapamaz,eşinin güveni aklına gelir
ama yok güvenmeyip sürekli dır dır yapıp,sorun çıkarıyorsa olmadık şeyden adamın yapmayacağı varsa da yapar,nasıl olsa güvenmiyor yapayım da boşa gitmesin diye.....
o yüzden kıskansak ta içimize atıyoruz ne yapalım :))))
sen bana daha çok hayran kalacaksın:))sempatiksalakcinniNURDAN ESPRı ANLAŞIYINA HAYRANIMMM :roflol::roflol:
kızlar bende kaçıyorum,masamda iş var biraz..toparlarım ancak 1 saate..akşama birde düğüne yetişeceğim,allahım evde yemekte yokakannehir
cutecim tekrar çok geçmiş olsun bitanem..hepiniz kendinize dikkat edin kızlar,öptüm kocamannn
iyi akşamlar cisilll
caspercım eşin dışarıda işlere bakmana kızmıyor mu tatlım,kıskanç diyordun ya ondan sordum
cutemmmm güzel olmuş muydu poğaça peki fıstığım onu söyle bir sen
ayy buakşam menü vermediniz
evde hiç bişide yok
akşam anneme kaçtık ordaydık
evde gene yemek yapılmadı
hadi hızır menüü??
iyi akşamlar cisilll
caspercım eşin dışarıda işlere bakmana kızmıyor mu tatlım,kıskanç diyordun ya ondan sordum
cutemmmm güzel olmuş muydu poğaça peki fıstığım onu söyle bir sen
aman bacıı iş iş iş dışarda halletmem gereken işler varmş haberm bile yoktu :)))
patroncuk deyince öğrendm ona gittm geldmm
ayy buakşam menü vermediniz
evde hiç bişide yok
akşam anneme kaçtık ordaydık
evde gene yemek yapılmadı
hadi hızır menüü??
Kızlar bugün Bihter'in yedisi akşam Sortie'de duası varmış sempatiksalakcinni
ay iyice sinirlerim bozuldu yaa :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?