Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tabiki içiyo nan şaka yapıyrum çoluklu çocuklu kadınsın diede

he valla ben 3 senede 2.evimi alıyorum nan el insaf

ne yaptırdınki bu garu sarmayı paketlemeyi bilmiyo

allah daha cok versın yiiruuu olmayanlarada nasip etsn ne dıyelım maşallah dıyelımmm

benm koce dukkan aldı eve fırsat olmadı olanı bız begnmedık begendıgmzdre paramıza uymadı acelye getrmeylm dıyorlr ben memnunn dıılm tabı bu işten ama demekkı nasıpde olmuyorrr aslnda buarada parada bırktı fena olmadı yanee kredı işine daha az bulascazzz yanee

Güneşim şaka yapıyorum kız 1 tane evim olacak
önceki evimin başına gelenleri biliyosun ondan dedim cnm

allah seni napmasın yaaa
Az yapsaydın madem ay çok güldüm yaa

bşey dicem ama gülmek yokkkk

patron 3 aydan 3 aya erzak veriyo sen de 10 paket makarna ben diyim 15 PAKET MAKARNA
koycak yer yok paketin hepsini pişirdim bide yoğurtla birleşdi düşün :)

Son düzenleme:

bal kız cok harcama yapmam ben ayakkabılrım cantalrım kocemden olurrr soncta meslegın ıcındeee gercııı kendı aldıgmda olur ama ole sık dııl ..

parfumde cok sık almam sadece gecnlerde yırttım kendımı oda bana yasak benım allerjık astımım var cıddı derecedee onedenle uzn zamndr kullanmıyordum cok sıkldmmm arastrdım aldım öle yaniii oda aldklrm bana kac sene gıder hehe yaska oluncaaa

yani cok harcama yapmam genlde işte
kira konusnda haklısn bende cok uzluyorum kıraya verılen paraya işte guzl bır yer kıstrsak hemnnn alczz kıra yerıne kredı oderız kıramzda yuksek bana gore

çocuga desn yenı yenı alısverıs yapmaya basldm hehehe okdr cok hedıye geldıkı saolsn annemde baya yapmstıı işte ama faturalr cok yuksek bızmm buna care acıl bulmamız gerekıyr bende kocede cok kızyorz kendımızeee

Güneşim şaka yapıyorum kız 1 tane evim olacak
önceki evimin başına gelenleri biliyosun ondan dedim cnm

cnm anlıyorum merk etme alınmıyorum hihihhi sızler haklısnz bazı konulrdaaa yukrda anlttgm gıbıı buarada habrm yok öncekı evıne noldu kızzzz

ya bırde esım tarafı cok kılz ya ben eskı evede razıyım ev buluyorum cok eksı dıyorlrr ee yenılerde cok pahalıı

Son düzenleme:
brckk hayal değil gerçek :)

ben adamı zorladıkça tıkandım dedi durdu

Sulanırsa sulansınn midem çöplük mü diyo at gitsin dedi ama ben kazandım zorla yedirdim

KELEBEK GARUSU amerikan salatası nasıl koyu kıvamlı sende koyu yapçaktın kıvamını..sulansada kurusada 2.yemede biraz daha karıştırıp kuruysa az daha yoğurt koyup yiyebilirsin cnm..adamı tiksindirmiş makarnadan yaa..adam demiştir kırkyılda garu yemek yaptı ondada tiksindim

içinde demiştir belki ama benim yüzüme diyemezzz
böcük gibi oldum nan
bi çarparımmm oyyy kıyamam ben pehlülümeee

feriha ben o resmi gaztede görmüştüm çok komik valla

gneş bende kiraya verilen paraya üzülüyorum ama bizim ev almamız için birikimizin olması lazım.
onuda yapma şansımız yok zaten.
ev almak bizim için hayal.
senin eşinin işinin iyi olması nedeniyle birikim yapabiliyorsunuzdur. benim eşim ist. geldi attan indi eşeğe binmeye çalışıyor. senin buraya gelmen daha iyi olmuş.
ben burdaki şartlardan çok sıkıldım hep aynı çizgide gidiyoruz.
işte arkanda ailen olmayınca ancak böyle idare etmeye çalışıyorsun.

koptum
nan sizede bişey denmiyo hee bi geçen hafta öle denk geldi
sanki silah zoruyla kendimi davet ettiriyommm
hepi topu bi geçen hafta yaniiii
zıkkım yesinlerrrr

zıkkım yesinler dio anammmm geline bakın koşun komşular a dostlar

Melodicim haklısında sen kaç yaşına kadar çalışabiliceksinki?
Ne zamana kadar gidicek bu durum?
Sadece ev alma manasında diil paranın tam yetmesi durumunda?Nolucak böyle?

cnm allah sizede kolaylık versın hersy olur merk etmeyn

cnm sukur cok super dııl durmmz ama gecınıyorz benm dugun altınlrm cocgmn altınları vs duryr ee bende baya bırkm yaptmmama keşke suana kadr almış olsydık cunku kreşede basladık artık bizmde bıraz sıksık durumlar olcak kı eger hem kreş hem kredı odersek off offf sormayın halımz nıcedır ...

güneş la buda hikayemi kaç kere anlattım nasıl bilmiyon sen

kusum valla bilmimm ben ev alma faslınaa yetıstım okadrrr hatta bır ev gormstn bahce katı falandı kararszdnnnn o sen dıılmıydnn bırazda hafızam kotu buarrl malum

kelebenk makarna şöleni yap kız makarnalarla
bi gün salata bigün haşlama bigün fırında
hamiş hamiş kilo alırsın kız tikkat
ayy bide zıkkım yesinler hee pek dertli dedin nan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…