Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım niye korkuyosun o kadar insan içinde allahın belası pislik!!! Ben çok sinirleniyorum böyle insan müsvettelerine ya konuştursan mangalda kül bırakmaz delikanlı hödükler!

yok kelebek anlatmıcaktımda size.yinede söyliyim dedim

ayy brcğm bayılıyom şu muzip yazılarına yahuu

geçmiş olsun kuzum
doğru burası ist napıcakları belli olmaz takip falan eder pislik

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar....
kaç gündür bir giripte bakamadım buraya kuzumla geldik bugün ama beteriz.....hastalıktan gözümü açamıyorum,ilaçta kullanmayınca psikolojik midir nedir bilmem bir türlü geçmiyecek gibi (((
boğazlarım fena,hapşuruk,aksırık,burun akıntısı,baş ağrısı ne ararsanız var.....
yemediğim içmediğim şey kalmadı,ıhlamur,c vitamini vs. yok banamısın demedi.....şimci yine ıhlamur kaynatıyorum,içeyim biraz daha.....

sizler nasılsınız geçmişe bakmadım,kötü bir şey yok di mi....
annişler kuzuları herkeşler iyi mi ?????

bi tane patlatcann görcekk dünyanın kaç bucak olduğunu pislik

hoşgeldin ada
geçmiş olsunnn

ada hoşgeldin cnmm geçmişler olsun
eşime söyledim bi dünya sövdü zaten.
banada kızdı otobüsün doğru düzgün bi yerine neden binmiyosun die(anlamadım neye kızdığını sinirine heralde ne dediğini bilemedi)

böle bişi başıma gelmemişti hiç.bi kere yanağımdan makas almışlardı sadece geçen sene

Son düzenleme:

şoför mahaline alıciiz bundan sonra seni brck allahım ne kadar garip bunlar ya sinirden söylemiş tabi de sanki yer vardı da sen sıkışmayı sevdiğinden ki o kadar seviyosun ki tacize uğramayı dahi göze alarak kalabalık olan yere gidiyosun öyle bir insan sevgisi işte

bağırdım zaten herkes baktı ama bir allahın kulu bişi demedi feriha

pessssssssss ki ne pes yani....gerçi insanlar da korkar oldu böyle şeylere karışmaya,çünkü karşı tarafın psikopat olma riski çok fazla günümüzde....hiç yoluna gitmekten korkuyorlar doğal olarak ondan da karışmamış olabilirler.....Allah beterinden korusun

sağol kelebek hoşbuldum

hoşgeldiniz

ay sinirden gülüyorum yaaa
ben seviyorum insanlarla kaynaşmayı
dün akşamda laf yedim gene bizim sokağa girerken
çocuğun biri yanımdan geçti çok tatlısın dedi

çok teşekkür ederim kızlar.

Son düzenleme:
ya ayrıcana metrobüse binmeden önce çok gülmüştüm ama
bi tane kızcağız özürlüler asansörüne binmiş.camekanlı oda bütün herkes görüo ve çok kalabalık bi durak.asansörde bozulmuş
kız orda kalmıştı asansör aşağı yukarı inip duruyodu.
özürlüler asansöründe sağlam bir genç kız

naaaaaaaaaan bu nasıl bir betimleme hem içim acıdı haline hemde kopum zavallı kız ya onun yerinde ben olsaydım bide ayrıca kahkaha atıyo olurdum akli dengesi bozuk ondan bindi zaar derlerdi

ya hastalanmadan önce elmalı kurabiye ve poğaça yapmıştım foto da çekmiştim ekliiimmm diye....
eklemiyim mi şimci tarifi,hamişlerin çok canı çeker mi ki ???? :)))

naaaaaaaaaan bu nasıl bir betimleme hem içim acıdı haline hemde kopum zavallı kız ya onun yerinde ben olsaydım bide ayrıca kahkaha atıyo olurdum akli dengesi bozuk ondan bindi zaar derlerdi

bi iki kere bende binmiştim yukarı çıkmak zor geliyo die.dahada binmem
ay kız tek başına bekliyo bi sağa bi sola.baştan adamlar kapıyı açmaya çalıştı kimse açamadıherkes işe yetişcek zaten.her geçen insan sürüsü kıza bakıyor
sonra baktım asansör yavaş yavaş inmeye başladı iniyo duruyo akşam giderken baksammı hala ordamı die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…