geldiğim kişi yoktu bu sabah.
Metrobüse bindim çok sıkışıktı.herkes döt döte..
Tam arkamda biri vardı baya bi yanaştı ş.....
Dedim içime giriceksin neredeyse terbiyesiz hayvan dedim biraz geri çekil dedim.sanırım hemen indi hiç yüzüne bakmadım korktum zaten:18:
Kimsede bişi demedi dövecektim okadar sinirlendimde tekim die korktum gelir takip eder die.yüzünü hiç görmedim ama bakmadım
yok kelebek anlatmıcaktımda size.yinede söyliyim dedim
geldiğim kişi yoktu bu sabah.
Metrobüse bindim çok sıkışıktı.herkes döt döte..
Tam arkamda biri vardı baya bi yanaştı ş.....
Dedim içime giriceksin neredeyse terbiyesiz hayvan dedim biraz geri çekil dedim.sanırım hemen indi hiç yüzüne bakmadım korktum zaten:18:
Kimsede bişi demedi dövecektim okadar sinirlendimde tekim die korktum gelir takip eder die.yüzünü hiç görmedim ama bakmadım
iyi akşamlar kızlar....
Kaç gündür bir giripte bakamadım buraya kuzumla geldik bugün ama beteriz.....hastalıktan gözümü açamıyorum,ilaçta kullanmayınca psikolojik midir nedir bilmem bir türlü geçmiyecek gibi(((
boğazlarım fena,hapşuruk,aksırık,burun akıntısı,baş ağrısı ne ararsanız var.....
Yemediğim içmediğim şey kalmadı,ıhlamur,c vitamini vs. Yok banamısın demedi.....şimci yine ıhlamur kaynatıyorum,içeyim biraz daha.....
Sizler nasılsınız geçmişe bakmadım,kötü bir şey yok di mi....
Annişler kuzuları herkeşler iyi mi ?????
bağırdım zaten herkes baktı ama bir allahın kulu bişi demedi feriha
ada hoşgeldin cnmm geçmişler olsun
eşime söyledim bi dünya sövdü zaten.
banada kızdı otobüsün doğru düzgün bi yerine neden binmiyosun die(anlamadım neye kızdığını sinirine heralde ne dediğini bilemedi)
bağırdım zaten herkes baktı ama bir allahın kulu bişi demedi feriha
iyi akşamlar kızlar....
kaç gündür bir giripte bakamadım buraya kuzumla geldik bugün ama beteriz.....hastalıktan gözümü açamıyorum,ilaçta kullanmayınca psikolojik midir nedir bilmem bir türlü geçmiyecek gibi(((
boğazlarım fena,hapşuruk,aksırık,burun akıntısı,baş ağrısı ne ararsanız var.....
yemediğim içmediğim şey kalmadı,ıhlamur,c vitamini vs. yok banamısın demedi.....şimci yine ıhlamur kaynatıyorum,içeyim biraz daha.....
sizler nasılsınız geçmişe bakmadım,kötü bir şey yok di mi....
annişler kuzuları herkeşler iyi mi ?????
şoför mahaline alıciiz bundan sonra seni brckallahım ne kadar garip bunlar ya sinirden söylemiş tabi de sanki yer vardı da sen sıkışmayı sevdiğinden ki o kadar seviyosun ki tacize uğramayı dahi göze alarak kalabalık olan yere gidiyosun öyle bir insan sevgisi işte
nasıl bir taciz
ada hoşgeldin cnmm geçmişler olsun
adacım geçmiş olsun hoşgeldin tatlımmm
hoşgeldiniz
ya ayrıcana metrobüse binmeden önce çok gülmüştüm ama
bi tane kızcağız özürlüler asansörüne binmiş.camekanlı oda bütün herkes görüo ve çok kalabalık bi durak.asansörde bozulmuş
kız orda kalmıştı asansör aşağı yukarı inip duruyodu.
özürlüler asansöründe sağlam bir genç kız
naaaaaaaaaan bu nasıl bir betimleme hem içim acıdı haline hemde kopum zavallı kız ya onun yerinde ben olsaydım bide ayrıca kahkaha atıyo olurdum akli dengesi bozuk ondan bindi zaar derlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?