kızlar 2-3 güne bir hamile haberi daha gelebilir topicten
senmisin die sormayın tabiki ben diilim
umarımmmmm::)))))
kızlar öyle tabi
ilk değil ikincide olsa sağlıklı ve hayırlı evlat olsun önemli olan da o....ben sadece kendimi alıştırdım prensesim olacağına dr.un tahmininden sonra bir sürpriz yaşanmaz değilmi diye onu anlamaya çalışıyorum......
fırfırlı külotlar falan beğendim çünkü almalıyım onlardannnnnnn
adacım hiç ben aşermedim hiç midem bulanmadı..öyle ekşi yada tatlı diye ayrım yapmadım..kalça filan hiç oluşmadı bende ve göbeğim sipsivri,o sebeple hala erkek diyolar..ama ablamda kız doğurdu tam tersiydi onda eninede gitti göbeğede..yani herkeste bir değil bence bu belirtiler...bende hep erkek diye öle kabul etmiştim cinsiyeti öğrenceğimiz günün sabahı içimden kzı geçti okdr...
kızlar 2-3 güne bir hamile haberi daha gelebilir topicten
senmisin die sormayın tabiki ben diilim
ayy brckkk onerden çıktı kızzzzzz
topiğin falına mı baktırdın yahu
sabredin :)bi belli olsun bakalım 2 gün gecikmiş bakalım...belki normal bi gecikmedir.
bizde bu ay çalışma olmadı pek adacım ondan:)
diyorum ya bu alya kız alem diye :)))))
kocem yan koltukta uyukluyor nasıl güldüysem şöyle bir sıçradı adam cık cık cık çekti döndi totosunu :))))))
brck....anladım canım,neyse artık bakacağız duruma göre......sağol tatlım.....
sabah 6 da kalktım eşimi uyandıramadım 6.20 de kalktım gene kalkmadı 6.30 da kalktım yok.en son uyuyakalmışız bi kalktım saat 06:55 servisi geliyo 07:05 te bi dünya kızdım.oda bana kızdı uyandırmamışım dieikimizdede sebepsiz bi gerginlik.giyiniyo peşinde acele et die dönüyorum iyicene delirdi sinirli sinirli gitti:)peşinden koş acele et die bağırıyorum iyice gıcık oldu
1 saat sonrada aradı özür dilerim hayatım die
sabah 6 da kalktım eşimi uyandıramadım 6.20 de kalktım gene kalkmadı 6.30 da kalktım yok.en son uyuyakalmışız bi kalktım saat 06:55 servisi geliyo 07:05 te bi dünya kızdım.oda bana kızdı uyandırmamışım dieikimizdede sebepsiz bi gerginlik.giyiniyo peşinde acele et die dönüyorum iyicene delirdi sinirli sinirli gitti:)peşinden koş acele et die bağırıyorum iyice gıcık oldu
1 saat sonrada aradı özür dilerim hayatım die
ahanda benim hücreden bahsettin
kesin onu anlattın di mi
seninki ayağını kaldırsın benimki bassın öyle yani :)))))
sabredin :)bi belli olsun bakalım 2 gün gecikmiş bakalım...belki normal bi gecikmedir.
bizde bu ay çalışma olmadı pek adacım ondan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?