kızlarr dün akşam yemek yaptım dedim bide kek yapim
öle pek kek yapmam toplsan 3 defa yapmışimdır evlendiğimden beri heee canım çekti
üzümlü yapim dedim neyse herşeyi çırptım bi baktım un az 3,5 bardak un olucana 2 bardak var
napim napim dedim nişasta koydum nolursa artık dedim
ama tadı çok güzel olmuştu heeeeee
Kızlar hepinize iyi akşamlar
iyi akşamlar ferihacımmm
eşimin bu hafta mesaisi yok.dio ne kadar düztaban bi adamım gittiğim yeri kurutuyorum6 da çıkıcak bugün abime gitmek istiyo.ütüm gene kaldı sanırsam
kızlarr dün akşam yemek yaptım dedim bide kek yapim
öle pek kek yapmam toplsan 3 defa yapmışimdır evlendiğimden beri heee canım çekti
üzümlü yapim dedim neyse herşeyi çırptım bi baktım un az 3,5 bardak un olucana 2 bardak var
napim napim dedim nişasta koydum nolursa artık dedim
ama tadı çok güzel olmuştu heeeeee
Kızlar hepinize iyi akşamlar
annemin karşı komşusunun böyle bir tarifi vardı özellikle nişastayla yaptığı kek tarifi.....adına da kumlu kek derdi,nişastanın özelliğinden dolayı sanırım.....lezzetli de birşey olurdu.ellerine sağlık,afiyet olsun....
evet mutlucum yeğenimi çok özlemiş eşim gidelim dedi.
akşam diyor bizim ne zaman çocğumuz olucak.keşke olsa artık diyor.olmazsa bile ben seni hayatta bırakmam diyip duruodu
c.tesi eve bi gittim
annem kaç çeşit yemek yaptım lahana sarması yapmış birini pişirmiş bi tencerede buzluğa atmış..
aşureyi hazırlamış ocağa koymuş pişiyoo
ne güzel bi duyguymuş bee evde birinin yemekleri yapması falan..
ama hepsi yenmedi yemeklerin
perşembeye kadar yemek yapmam sanırsam 3 gün yeter bize bu yemeklerr
mutluyuumm
cimcimee eşek sıpaa yerim onuu nazar değmesinn..cumartesi annemle uğradık kızı görmeye die.anam hemen atladı gene anneme bişiler anlatmaya çalışıyo konuşamıyoda
ilk insanlar gibi garip garip sesler
annem başladı türkü söylemeye ben başladım oynamaya.
bizim kız başladı alkış tutmaya gülücekler kahkahalar:)
annem sustu suratını ekşitiyo ıııı yapıyo bi daha söylesin dieannem başlıyo gene alkışlıyo
anam maşallah pek akıllı olmuş.sırayla bütün bildiklerini yaptırıyorum yapıyo herşeyden anlıyo köpek:)
bidahaki ay ilk yaşına giricek halası olarak ne alsam bilemedim
ohhh ohhh canım ne güzel
ne varsa anneler de var
canım
cumartesi annemle uğradık kızı görmeye die.anam hemen atladı gene anneme bişiler anlatmaya çalışıyo konuşamıyoda
ilk insanlar gibi garip garip sesler
annem başladı türkü söylemeye ben başladım oynamaya.
bizim kız başladı alkış tutmaya gülücekler kahkahalar:)
annem sustu suratını ekşitiyo ıııı yapıyo bi daha söylesin dieannem başlıyo gene alkışlıyo
anam maşallah pek akıllı olmuş.sırayla bütün bildiklerini yaptırıyorum yapıyo herşeyden anlıyo köpek:)
bidahaki ay ilk yaşına giricek halası olarak ne alsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?