merhaba hoşbuldum ayrıca memnun oldum iyiyim çok şükür sen nasılsın
evet hayatım çok mutluyumgözünaydınn çok güzel tarifsiz duyguuuu
tememm dıkkat edıcemmmm sözzz benim bunu duzltmem lazım zaten sırkette yazısmalrda bınkere kontrol etmk zornda kalıyorm acaba budefa hangı unluyu unttm dıyee
güneşim bendede var senin gibi bi kaynana ben hiç cevap vermiyorum kendi konuşuyo kendi dinliyo ben bildiğimden yapıcamdan şaşmıyorum o dandan öttüğüyle kalıyo
gözün aydın cnmmmmmm Rabbım acısını göstermesın
bende yenı oldumm ama teyze
albümde resımler
3kilo1milyon hayırlı olsun yeğenin,sağlıkla büyüsün inşallah.
tşkr ederiimmGözünüz aydın 3kilo1milyon:)hala olmak güzeldirrr
güldürdün beni sabah sabah
bi telaşa soktun beni
selam bebeğim selaammm olsun al yanaklı ebem kiraz dudaklı ebem gül yüzlü ebeemmm
brck nerden buluyosun bu türküleri kuzum ya oh süpermiş baygın biriciğim:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Gözünüz aydın 3kilo1milyon:)hala olmak güzeldirrr
böcük sende alıntıların içine etmişin güneşe dion ama
yağmurlu bir sonbahar sabahından günaydın kızlar! nasılsınız?
güneeeeeeeeeeeeeeş bende kaç gündür yazayım diyorum lütfen şu kelimelerini mns gibi yazma. okuyana ve anlayana kadar gözüm ağrıyor canım.
kreş meselesine gelince kv. yüzünden stres yaşayacaksın. eğer alacaksan şimdi al başka yere ver çocuk alışmadan. büyükler torunumuza kıyamıyoruz diye kötülük yapıyorlar farkında değilller.
orda kahvaltı düzeni varsa arkadaşları ile yemeyi öğrenecek. sabah evden çıkmadan bir bardak süt içebilir. ama kv. kahvaltısını ben yaptırayım yok uyanınca bırakayım derse çocuk düzene değil tembelliğe alışır. ve babanesini bırakıp kreşe gitmek istemez. hem kreşe giderken ne işi var anlamadım.
benimkide sabahları ağlıyor kreşe bırakınca ama yüreğimize taş basıp bırakıyoruz mecburen.
baktın olmuyor iş yerine yakın bi yerlere ver stres yapma boşuna. yada kreşe tembih et sabah siz bırakın gün içinde acil bişey olmadıkça oğlunun yanına gitmesine izin vermesinler.
kıs bizimkinde gündüz gitsen seni yukarı çıkarmıyorlar bile. ben kızıyorum ama belki çocuk etkilensin istemiyorlar.
yağmurlu bir sonbahar sabahından günaydın kızlar! nasılsınız?
güneeeeeeeeeeeeeeş bende kaç gündür yazayım diyorum lütfen şu kelimelerini mns gibi yazma. okuyana ve anlayana kadar gözüm ağrıyor canım.
kreş meselesine gelince kv. yüzünden stres yaşayacaksın. eğer alacaksan şimdi al başka yere ver çocuk alışmadan. büyükler torunumuza kıyamıyoruz diye kötülük yapıyorlar farkında değilller.
orda kahvaltı düzeni varsa arkadaşları ile yemeyi öğrenecek. sabah evden çıkmadan bir bardak süt içebilir. ama kv. kahvaltısını ben yaptırayım yok uyanınca bırakayım derse çocuk düzene değil tembelliğe alışır. ve babanesini bırakıp kreşe gitmek istemez. hem kreşe giderken ne işi var anlamadım.
benimkide sabahları ağlıyor kreşe bırakınca ama yüreğimize taş basıp bırakıyoruz mecburen.
baktın olmuyor iş yerine yakın bi yerlere ver stres yapma boşuna. yada kreşe tembih et sabah siz bırakın gün içinde acil bişey olmadıkça oğlunun yanına gitmesine izin vermesinler.
kıs bizimkinde gündüz gitsen seni yukarı çıkarmıyorlar bile. ben kızıyorum ama belki çocuk etkilensin istemiyorlar.
evet hayatım çok mutluyum
ünlü katili seniii
Gözünüz aydın 3kilo1milyon:)hala olmak güzeldirrr
böcük sende alıntıların içine etmişin güneşe dion ama
evet böcük onu diommmm ben bilmem patronu gördüğümü sölüyom
melodi hoşgeldin
yanlış görme o vakıt hacı
alıntıda hata yok yazcam kısım boştu doldurdur
len güneş sende bı bak önce öle de ben alıntıda hata yapsam derım yapmadımkı cıkmak zorundaydım boş bıraktım
yanlış görme o vakıt hacı
alıntıda hata yok yazcam kısım boştu doldurdur
len güneş sende bı bak önce öle de ben alıntıda hata yapsam derım yapmadımkı cıkmak zorundaydım boş bıraktım
sanane nan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?