Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yağmurlu bir sonbahar sabahından günaydın kızlar! nasılsınız?

3kilo1milyon hayırlı olsun yeğenin,sağlıkla büyüsün inşallah.

güneeeeeeeeeeeeeeş bende kaç gündür yazayım diyorum lütfen şu kelimelerini mns gibi yazma. okuyana ve anlayana kadar gözüm ağrıyor canım.
kreş meselesine gelince kv. yüzünden stres yaşayacaksın. eğer alacaksan şimdi al başka yere ver çocuk alışmadan. büyükler torunumuza kıyamıyoruz diye kötülük yapıyorlar farkında değilller.
orda kahvaltı düzeni varsa arkadaşları ile yemeyi öğrenecek. sabah evden çıkmadan bir bardak süt içebilir. ama kv. kahvaltısını ben yaptırayım yok uyanınca bırakayım derse çocuk düzene değil tembelliğe alışır. ve babanesini bırakıp kreşe gitmek istemez. hem kreşe giderken ne işi var anlamadım.
benimkide sabahları ağlıyor kreşe bırakınca ama yüreğimize taş basıp bırakıyoruz mecburen.
baktın olmuyor iş yerine yakın bi yerlere ver stres yapma boşuna. yada kreşe tembih et sabah siz bırakın gün içinde acil bişey olmadıkça oğlunun yanına gitmesine izin vermesinler.
kıs bizimkinde gündüz gitsen seni yukarı çıkarmıyorlar bile. ben kızıyorum ama belki çocuk etkilensin istemiyorlar.

Gözünüz aydın 3kilo1milyon:)hala olmak güzeldirrr

böcük sende alıntıların içine etmişin güneşe dion ama

güneşim bendede var senin gibi bi kaynana ben hiç cevap vermiyorum kendi konuşuyo kendi dinliyo ben bildiğimden yapıcamdan şaşmıyorum o dandan öttüğüyle kalıyo

cok zor yaa ugrasmak merak etme cok savas verdım onu bıraz duzeltecegım dıyeee tam yola gelmıstı kres cıktı cocugum cok kucuk bası boş bırakmak ıstemıyorum 1 sene cok ıyı baktı cocugmaa hakkını yemem ama burnmdanda getrdı verme dedgımı verdı yedrme dedgımı yedırdıı.. şimdide bu kreş dur bakalım nerde patlak vercezzz biara kocamı terkedıyordum onlar yuzunden adam ayaklarıma kapandııı daa öle neyse dedım onu o halde gorunce vazgectım nedır buyaa bu kv aıle duzenı bozmakk

brck nerden buluyosun bu türküleri kuzum ya oh süpermiş baygın biriciğim:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

günaydın canım hoşgeldin
ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın canım?

cnm uygun bıryer bulsam vercm ama dogru duzgn cocugumu alan yerde yok kucuk dıye bunun burda yas grubuda vardı oda etken tabe offf cıkmazdayım ama hepınzde haklısınız vallaaa
evet hayatım çok mutluyum

ünlü katili seniii

Gözünüz aydın 3kilo1milyon:)hala olmak güzeldirrr

böcük sende alıntıların içine etmişin güneşe dion ama

hehe brck hay aklını sevem böcuk hep bana kızar ama kendıde arada yapıyor hihihih

evet böcük onu diommmm ben bilmem patronu gördüğümü sölüyom

melodi hoşgeldin

yanlış görme o vakıt hacı
alıntıda hata yok yazcam kısım boştu doldurdur

len güneş sende bı bak önce öle de ben alıntıda hata yapsam derım yapmadımkı cıkmak zorundaydım boş bıraktım

temem ulen kızma hemen ben bugn hakkımı doldurdum hehehe:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…