kızlaaarrr hala oldum az önce haber geldi kızımız olduuu
Güneşçim günaydın cnm
Çok haklısın bu kadar dengesizlik olmaz.Kreşe ver die ne laflar etti arkandan şimdide neye karışıyor.Sen neden onun yakınına verdinki?Yokmuydu evinin yada işyerinin yakınında?Bence çocuğa başka bir kreş ara sen canım.Bu böyle olmaz.Hatun ne emmeye ne gömmeye geliyor
prostat olmuşum tutamıyom geçerken işeyip geçiyom
güneş garusu sen yanlış yaptın nıye kendı işine evıne yakın olan bı yere vermedınkı
çocuk kalcek arada hiç gtmycek
ay bu yer gök aşka çok kaptırıyorum nedense.Eşimde izliyo benle birlikte oda deliriyi:)ayy brck sanki gerçek hayyatta birinden bahsediyon
alemsin valla
kız diziye ne çok kaptırıyon kendini
topikimizin güzel hatunları hepinize güüünnnnaaaayyyydddıııııınnnn diyorum ve pozitif enerjilerimi yönlendiriyorum güzel bi gün olsuuuuuun hadi elleeeerr:118::119::124:Don Omar - Danza Kuduro ft. Lucenzo - YouTube
Güneşim sende şu türkçemizi güzel kullan okurken kabir azabı yaşatma
nolursun yutma şu sesli harfleri nolursun bizim gibi yaz sende
topikimizin güzel hatunları hepinize güüünnnnaaaayyyydddıııııınnnn diyorum ve pozitif enerjilerimi yönlendiriyorum güzel bi gün olsuuuuuun hadi elleeeerr:118::119::124:Don Omar - Danza Kuduro ft. Lucenzo - YouTube
hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün
kutumun neresi dolmuş kıızzzzz
melyonnn mesaj kutun dolmuss allah allah...yaaaaaaaaaaaaa...
selam kissslarrr ben fatma napiyonussss....
kız boşalttım kutuyu :26:yaz bakim msj gelmiyomu yoksam hepsinimi silmem lazım bi kısmını sildimdi :26:
Ekrem ve Gültekin-Kalk gelin hanım & Mendilimin aman ucu pembe - YouTube
Yürü aygın, baygın
Bütün ayakdaşların, seninle dargın
Vallahi, billahi ben dememişim (dememişem)
Haçan gördüm (cördum) o kızı, çok beğenmişim
Kalk Gelin hanım
Süpür armut altını
Sana kocan getirecek
Bursa altını
Vallahi, billahi ben dememişim
Haçan Gördüm o kızı, çok beğenmişim
kına yakıldıktan sonra bu çalınır genelde ilk oyunda benim kınamdada çalmıştı nedense çok hüzünlenirim bu şarkıda
Güneşim sende şu türkçemizi güzel kullan okurken kabir azabı yaşatma
nolursun yutma şu sesli harfleri nolursun bizim gibi yaz sende
hoşgeldinn guzel sarkı dınledım ama bu bıle aglammama yettutopikimizin güzel hatunları hepinize güüünnnnaaaayyyydddıııııınnnn diyorum ve pozitif enerjilerimi yönlendiriyorum güzel bi gün olsuuuuuun hadi elleeeerr:118::119::124:Don Omar - Danza Kuduro ft. Lucenzo - YouTube
evet bende okurken kabir azabı çekiyorum
günaydın canım hoşgeldin
seninle tanışmadık canım bende 1-2 hafta önce geldim bu topiğe
nasılsın?
yaaaa tamam 50 den az ise yeni mesaj gonderebilirim
zati niyetim sana selam dimekti seker...
selam...
tememm dıkkat edıcemmmm sözzz benim bunu duzltmem lazım zaten sırkette yazısmalrda bınkere kontrol etmk zornda kalıyorm acaba budefa hangı unluyu unttm dıyee
hoşgeldinn guzel sarkı dınledım ama bu bıle aglammama yettu
tamam işemicem söz
gözün aydın cnmmmmmm Rabbım acısını göstermesınkızlaaarrr hala oldum az önce haber geldi kızımız olduuu
ya brck aynen öle bende anlamdm ofyaaaa:):) delırcmmm dur baklım nockkk
durmak yok yola devam:):)
bocuk ve brck bende ıyı yaptm sandm hanı yaknda acıl bısı olsaaa gıder alır dedim bırde kresler erken kapaıtyor yetsemem saatıne alamam zorlanrız dedım eee servıse versm servıs parası o bıcımm
ay ne bıleıym yaaa kafama tukureyımmm ısyerımede cok yakn yok bıraz yurume mesafesnde var tasnsakda barı o bahaneyle alsm cocugu ama budefada buraya alıs sonra baska yere alıs cocugumaa kıymaam ben yaaa
gozunz aydın allah saglık versınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?