Gunaydın kızlarrr nasılsınızz
Evet aldık ikramiyemizi balım böcüğüm ama direk annemin eline saydım para falan yok yani bende.eskiden ne güzel hepsini atıyodum kenara...sonra hoppp dükkana die gidiyodu bi dahada geri gelmiyodu..
Akşam çok rahatsızlandım ateşlendim mide bulantısı ve isal..Dün sabah yediğim kahvaltıylayım daha.Akşamda hiç bişi yemedim.eşim çok ısrar etti doktora gidelim die gitmedim.Patates haşladı onuda 3 kere kaynattı 3 kere önüme getirdi pişmemiş dedim geri götürdü:)Ya Allah bi evin hanımını elden ayaktan düşürmesin.Mutfaklar darmadağınıktı bi dünya kızdım onada.Bide topladım dio
Şimdilik çok halsizlik var üzerimde çok yorgunum.İnşallah biraz toparlarım.
brckkkk....belkide yarın regl olmassın??? varmı ihtimal cnm?????
baştan midem falan bulanınca umutlanmıştım cnm ama sonra halsiz düşünce sıtma tutunca normal bi üşütme olduğunu tahmin ediyorum.
afedersin eşimle doğru düzgün dizi bile çekemedik bu ay hiç ama belli olmaz öncekilerde hep öyle olmuştu.Keşke düşündüğümüz şey olsa.
Gunaydın kızlarrr nasılsınızz
Evet aldık ikramiyemizi balım böcüğüm ama direk annemin eline saydım para falan yok yani bende.eskiden ne güzel hepsini atıyodum kenara...sonra hoppp dükkana die gidiyodu bi dahada geri gelmiyodu..
Akşam çok rahatsızlandım ateşlendim mide bulantısı ve isal..Dün sabah yediğim kahvaltıylayım daha.Akşamda hiç bişi yemedim.eşim çok ısrar etti doktora gidelim die gitmedim.Patates haşladı onuda 3 kere kaynattı 3 kere önüme getirdi pişmemiş dedim geri götürdü:)Ya Allah bi evin hanımını elden ayaktan düşürmesin.Mutfaklar darmadağınıktı bi dünya kızdım onada.Bide topladım dio
Şimdilik çok halsizlik var üzerimde çok yorgunum.İnşallah biraz toparlarım.
brckm az dizi çok diziyle alakası yok bebenm hamiş kaldığım ay mümkün deil bebek olmamıştır diodum hem ramazan ayıydı gece kalk yat aman diziyi kim düşünür diodum ama olmuş
umarım bebiş haberi alırızz
doğru diosun cnm hiç ummadığı zaman oluyo.2 kere düşük olan zamanda mümkün diil diodum yani ama hangi ara olduğunu anlayamıodum kısmet ama bakalım başka bahara artık:)saol cnm benim
günaydınlarrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
brck iyileşmedin mi tatlım yaa bi dr git
balım kızın uyuyodr sağlık ocağı yakınsa bi git istersen
lame mutlu böcük casperr
hoşgeldiinn tatlmm
azra hanımlar nasıllar
BRCK hayırlısı cnm....hiç belli olmaz bu işler
casperım hoşgeldin...nazlı böcük benimki sanırım...
demek senin hareketler artık okdr başladı...erkek bebişler çok hareketli olur derler belkide içine doğan gerçektir cnm..sağlıklı olsunda..
doğru diosun cnm hiç ummadığı zaman oluyo.2 kere düşük olan zamanda mümkün diil diodum yani ama hangi ara olduğunu anlayamıodum kısmet ama bakalım başka bahara artık:)saol cnm benim
güneşim saol cnm.ya kendi yaptığım patates yemeğini yemiştim acaba omu zehirlediki:)
hoşbuldum tatlım
kuzumda ,iyi bıcır bıcır laf sayıyo şaşıp kalıyozzz
dün akşam bana diyo ki şekerim nasılsın?
babasınada diyoki sana atık plentetim demicem küstüm
güneş,alya hoşgeldiniz kızlar....
gidicem alyacım öğlen daha tenha o sebeple şimdi boşa beklerim oralarda...
yok canm bugün gece gelir o kadar mesudd etmez benibirsenim saol cnm
casperim hadi gözün aydın cnm...inşallah bi kaç gün kalır:)
hoşbuldum tatlım
kuzumda ,iyi bıcır bıcır laf sayıyo şaşıp kalıyozzz
dün akşam bana diyo ki şekerim nasılsın?
babasınada diyoki sana atık plentetim demicem küstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?