Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma
çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce toparlanırsın
üşüttün galiba sen canım yada yediğin bişey dokundu sana
yinede bi doktora gitsin iyi olurdu canım

saol balım ve mutlukızcım.ya açıkçası aşırı bir ishalim de yok..gerçe bişi yememiştim zaten.bakıcam bugün duruma göre.
mide bulantısı ve halsizlik daha çok hakim.bide yarın regl olucam üstüne tam denk geldi yani

Son düzenleme:
brckkkk....belkide yarın regl olmassın??? varmı ihtimal cnm?????

baştan midem falan bulanınca umutlanmıştım cnm ama sonra halsiz düşünce sıtma tutunca normal bi üşütme olduğunu tahmin ediyorum.
afedersin eşimle doğru düzgün dizi bile çekemedik bu ay hiç ama belli olmaz öncekilerde hep öyle olmuştu.Keşke düşündüğümüz şey olsa.

günaydın güzeller nasılsınızz..

brckmm canm düzelmemişsin geçmiş olsun yaa

balımm senin kuzun pek nazlı yine naz yapıodur güzel annesine öğlen duyarsın pıtpıtları tatlımm gönlünü ferah tut yavrum kımıldayacak yeri mi kaldı sanki :)

böcüümm lamecimm mutlucuumm günayydıınn..

gece bebeğin hareketleriyle uyandım resmen minicik şey nasıl o kadr hareket eder de uyandırır ya
toplanmış yine bi köşeye tık tık yapıodu resmen
diğer tarafa yattım da geçti sanırım rahatsız oldu paşa
bi haftadır erkek gibi düşünüyorum da

brckm az dizi çok diziyle alakası yok be benm hamiş kaldığım ay mümkün deil bebek olmamıştır diodum hem ramazan ayıydı gece kalk yat aman diziyi kim düşünür diodum ama olmuş
umarım bebiş haberi alırızz

gunaydın kızlar nasılsınız bugn ben ıyı sayılmam poff oglum agladı sabah bırakırkennn ama mecbur kacmak zornda KALDIM HEHE sanrm zorlancm bırzzz z:):)

brck zehırlenmiş falan olma ya doktora gıtsydn gecnlerde bend eole oldum sıtma tuttu ates ıshal bılıyorsun 1 hafta kendıme gelemedımmm geçmiş olsun tekrar canım

doğru diosun cnm hiç ummadığı zaman oluyo.2 kere düşük olan zamanda mümkün diil diodum yani ama hangi ara olduğunu anlayamıodum kısmet ama bakalım başka bahara artık:)saol cnm benim

güneşim saol cnm.ya kendi yaptığım patates yemeğini yemiştim acaba omu zehirlediki:)

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

brck iyileşmedin mi tatlım yaa bi dr git
balım kızın uyuyodr sağlık ocağı yakınsa bi git istersen
lame mutlu böcük casperr

doğru diosun cnm hiç ummadığı zaman oluyo.2 kere düşük olan zamanda mümkün diil diodum yani ama hangi ara olduğunu anlayamıodum kısmet ama bakalım başka bahara artık:)saol cnm benim

Rabbim bilir en hayırlı zamanını kuzumm..
inş o zaman bu zamandırrr..

bugün pek mutluyuumm.
patroncum istanbula gitmiş yine hemde arabayla mümkün değil bugün gelemez

BRCK hayırlısı cnm....hiç belli olmaz bu işler

casperım hoşgeldin...nazlı böcük benimki sanırım...
demek senin hareketler artık okdr başladı...erkek bebişler çok hareketli olur derler belkide içine doğan gerçektir cnm..sağlıklı olsunda..

güneş,alya hoşgeldiniz kızlar....

gidicem alyacım öğlen daha tenha o sebeple şimdi boşa beklerim oralarda...

hemde nasıl nazlı hele bi doğsun sen o zaman gör nazı canm
evt ya bi haftadır kıpırtılar git gide artıyo eve göbüş bi anda foraa dedi resmen
dediğin gibi canm aman yavrum sağlıklı olsun da prenses paşa farketmez yerim onu yerim

eskiyse olabılır patates aslında en tehlıkelı lerden yanı zehırlemesıde kotu( dıkkat et olmazsa devame derse gıt doktora

hoşbuldum tatlım
kuzumda ,iyi bıcır bıcır laf sayıyo şaşıp kalıyozzz

dün akşam bana diyo ki şekerim nasılsın?
babasınada diyoki sana atık plentetim demicem küstüm

ayyy yerim onu bennnn mıncırcam yanaklarından getur banaa

güneş,alya hoşgeldiniz kızlar....

gidicem alyacım öğlen daha tenha o sebeple şimdi boşa beklerim oralarda...

hoşbulduk canım bebiş nasılll harekt etmedımı hala sabah öle yazmıssın sanırm yanlıs gormedıysemmm
hızlı gecıyorum gecmısı de

birsenim saol cnm
casperim hadi gözün aydın cnm...inşallah bi kaç gün kalır:)
yok canm bugün gece gelir o kadar mesudd etmez beni
hoşbuldum tatlım
kuzumda ,iyi bıcır bıcır laf sayıyo şaşıp kalıyozzz

dün akşam bana diyo ki şekerim nasılsın?
babasınada diyoki sana atık plentetim demicem küstüm

ayy sıpa küsmüş demek
iyiyim şekerim deseydin annesi bıcır bıcırlar bunlar ya alcan yicen yicen
yine çok bebek sevesim var ya kimi sevcem ben :))))

günaydın kızlar!

brck geçmiş olsun. keşke dr. gitseydin böyle ilaç almadan geçmez ki kendi kendine
eziyet ediyorsun. bu halde birde işe gelmişsin.

güneş benimki hep ağlıyor sabah bırakırken. akşam almaya gidincede montunu giydirip fermuarını kapatamıyorum nerdeyse. yapışıyor resmen kucağımdan bırakırsam ağlıyor kuzum.

casper kuzun kıpırdanmış. ne güzel bir duygu değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…