lamecim gülyüzlüm hoşbuldummmm
güneşş 4-5 sene mi bi düşüneyim:44::44::44: 6 yap sen şunu olmammı
nezmn göreceğiz göbüşü???
ufak ufak kıpırtı var ama öle net değil hala cnmm
hoşgeldin kuşum...
nasipse ocakta evdeyimm...iyi olursam arada ama eşimle kaçar gelirim :))
hoşgeldin canmm
sorma teyzesii şimdiden gece kıpırdanıo büyüyünce uyutmaz sanırım
kral olmak yakışır senin oğluşuna
zamanla kreşede alışır kuzumm
günaydın fıstıklar.
böceğim, helal sana tükkanı açtın.erken kalkan yol alır demişler.
brck, çok geçmiş olsun inş hayırlısıyla düşündüğümüz şey olur.
balım, bebeğim hareket etmedi doğru düzgün demişsin anam nasıl haretket etsin yeri daracık.hem uyuyodur.meraketme sen.
lamem, canım maşallah ya ne zaman 12 haftalık oldun.günler ne çabuk geçiyo.
alya,yerim kızının o bıcır bıcır konuşan ağzını.valla benim büdüşüm de bişeyler söylüyo.sabah anne nerde diyorum budaa diyo.
melodicim,büdüşüm hiç ağlamıyor onu bıraktığım zaman çok şükür.
kelebekim,mutlukız,güneşim nasılsınız.
günaydın fıstıklar.
lamem, canım maşallah ya ne zaman 12 haftalık oldun.günler ne çabuk geçiyo.
hoşgeldin canım...
ay sorma yaa... ben bile şaşırıyorum valla... zaman çok çabuk geçiyorr.... inş. en kısa zamanda senden de alrırız güzel haberler:)
Bu topiğe,düğün hazırlıklarınıza,ev kurmanıza,dünya evine ilk girdiğinizdeki mutluluğunuza sizinle başlayamasamda yolunuzun yarısında sizinle karşılaştım aranıza katıldım sizleri tanıdım.
Yeri geldi üzüldük,güldük sevindik..
Sevinçlerimizi,üzüntülerimizi paylaştık..Birbirimizin dertlerini dinledik..
Ben hepinizi çok sevdim kimseye güvenip anlatamadıklarımı paylaştım yeri geldi.Sizlerde çok güzel dinlediniz destek oldunuz.
Ve gün geldi hepimiz birer birer bebek istemeye başladık ve çok şükür hepiniz bebek sahibi oldunuz ve olmayı bekliyorsunuz.Allahım sağlıcakla hepinizin kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bahtlarınıda şanslarınıda kalplerinide anneleri gibi güzel yapsın inşallah rabbim..
Ve şimdi birer birer eksileceksiniz hepiniz...Baldan önceki arkadaşlarım baldan sonra sırası gelenler...
Sizinle olan arkadaşlığım belkide dostlukta diyebiliriz..
Her ne kadar birbirimizin yüzünü görmesekte kalplerimizde hissettik birbirimizi...
Ben hepinizi çok özleyeceğim..
İçimden geldi yazmak istedim duygularımı..
Lütfen kopmayalım birbirimizden ve bu platformdan birbirimizi kaybetmeyelim,unutmayalım...
Hepinizi çok seviyorum...
hoşbuldumnevgül hoşgeldin cnm teşekkür ederim yavrum
hoşbuldumtonyalı hoşgeldin cnmmmmmm
yok alyacım kreşe vermedim.eltim bakıyo.hoşgeldin tatlım nerdesin yahuu bi geliyon gidiyon az sohbet et özledik nan yerim o büdüşü
kız sen büdüşü kreşe mi verdin ?
sağolasın cespırım.saol nevgülcümm hoşgeldin canmm..
büdüşünü yerim benn nazar değmesin..
amiinn amiinn inş.canmm
hoşbuldum.niye stres yapıyosunki.alışacaksınız.valla bizde eşimle düşünüyoruz kreş işini bakacaz.ya ben aslnda 6-7 sene dıyordum ama herkes dedı budefa okula baslıcak dahada zorlancksn ozmn 8 seneye cıkarmamız lazımm malum 1. sıf derslerı ve bebekkk vede sen poff zor yaa ama tabe senın anne yanndaaaa.. benım ahdım var allhn ıznyle 2.hamişliğime iştn cıkcammm evde hamiş keyfı surcem vee cocugumu kendım buytcm kaygandaaa 2 haftada 1 ayda 1 ısterse gorurrr hehehehe ona fazla soz hakkı tanımayı dusunmuyorum. buarada dun 22 yasımdakı gorumcemden fırca yedım cok bıldıgı ıcın hahahaha:):) delirrtti benı ama sabrımı olcuyorlar ben kazanıcam:):)
birazda buyudugu ıcn fazla harekt edemıyor olabılır malum sonlardasınnn stres yapma canım saglık ocagı yokmu yaknlrda atıslrını dınlesenzz
inşallah canımm alışşın artık yaaa
hoşgeldın cnmmm iiyyim kendı adıma:):) kreşe başldık alısmaya calısyorz bend ezorlanıyorm tabee stres var ustumde hehehe:):)
hoşgeldin canım...
ay sorma yaa... ben bile şaşırıyorum valla... zaman çok çabuk geçiyorr.... inş. en kısa zamanda senden de alrırız güzel haberler:)
[sıze=3]bu topiğe,düğün hazırlıklarınıza,ev kurmanıza,dünya evine ilk girdiğinizdeki mutluluğunuza sizinle başlayamasamda yolunuzun yarısında sizinle karşılaştım aranıza katıldım sizleri tanıdım.
Yeri geldi üzüldük,güldük sevindik..
Sevinçlerimizi,üzüntülerimizi paylaştık..birbirimizin dertlerini dinledik..
Ben hepinizi çok sevdim kimseye güvenip anlatamadıklarımı paylaştım yeri geldi.sizlerde çok güzel dinlediniz destek oldunuz.
Ve gün geldi hepimiz birer birer bebek istemeye başladık ve çok şükür hepiniz bebek sahibi oldunuz ve olmayı bekliyorsunuz.allahım sağlıcakla hepinizin kucağına almayı nasip etsin inşallah.bahtlarınıda şanslarınıda kalplerinide anneleri gibi güzel yapsın inşallah rabbim..
Ve şimdi birer birer eksileceksiniz hepiniz...baldan önceki arkadaşlarım baldan sonra sırası gelenler...
Sizinle olan arkadaşlığım belkide dostlukta diyebiliriz..
Her ne kadar birbirimizin yüzünü görmesekte kalplerimizde hissettik birbirimizi...
Ben hepinizi çok özleyeceğim..
Içimden geldi yazmak istedim duygularımı..
Lütfen kopmayalım birbirimizden ve bu platformdan birbirimizi kaybetmeyelim,unutmayalım...
Hepinizi çok seviyorum...[/sıze]
lamecim kendi çizelgem gözümde ilerlemio gibi ama adanın senin kelebeğin çizelgeyi gördükce ayy diom büyüyo bebekler
lamecim kendi çizelgem gözümde ilerlemio gibi ama adanın senin kelebeğin çizelgeyi gördükce ayy diom büyüyo bebekler
inşallah kızlar
sabah sabah duygusala bağladım ben kendimi.
Sizlre çok alıştım şimdi birer birer gidiceksiniz geliceksiniz belki yine ama gidenlerin hiç biri gelemiyo eskisi gibi.çünkü sorumluluklar dahada artıyo zaman kalmıyor hiç bişeye..
Ben sizleri çok özlicem
:) kendimizi görmüyoruz demekki canm ama büyüdü bebeğim valla..ayy bende aynen öyleyim... seninki hangi ara o kadar büyüdü diye düşünüyorum vallaa...
brck, canım yaa duygulandırdın valla beni... canım raabim hepimize gönlümüzden geçeni hayırlısıyla versin inş..
inşallah kızlar
sizlre çok alıştım şimdi birer birer gidiceksiniz geliceksiniz belki yine ama gidenlerin hiç biri gelemiyo eskisi gibi.çünkü sorumluluklar dahada artıyo zaman kalmıyor hiç bişeye..
Ben sizleri çok özlicem
hoşbuldum
hoşbuldum
yok alyacım kreşe vermedim.eltim bakıyo.
sağolasın cespırım.
hoşbuldum.niye stres yapıyosunki.alışacaksınız.valla bizde eşimle düşünüyoruz kreş işini bakacaz.
rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda göstersin inş.uzun ömür versin hepimizin evlatlarına.
bana da benm bebeğim büyümüo gibi gelio kuzumNAN BENİMKİİ HEP AYNI GELİYO BANA :) BNM BEBİŞ HİÇ BÜYÜMÜYO SANKİ
Brckk ne güzel yazmışsınn
evt bizler burda yeri geliyo belki yakınlarımıza bile anlatamadığımız şeyleri paylaşıyoz çünkü hergün burdayız çok daha fazla zaman geçiriyoz
insanın bi noktası olur ya anlatıp rahatlamao zamanlarda sadece burda olduğumuz için paylaşıyoz.
bende herkesi seviyorum insanlık hali yeri gelir birbirimize kırıldığımız anlarda oluyo burası yazışma alanı belirtirsek ortada yanlış anlaşılmada kalmaz
Demek ki hepimiz birbirimizi tamamlıyoruz ki burdayızzzz
inşallah kızlar
sizlre çok alıştım şimdi birer birer gidiceksiniz geliceksiniz belki yine ama gidenlerin hiç biri gelemiyo eskisi gibi.çünkü sorumluluklar dahada artıyo zaman kalmıyor hiç bişeye..
Ben sizleri çok özlicem
Ay bizim patron sabah beri konuşuyooo sus be adam artık vır vır vır
bu arada c.tesi günüm varr yedim ayvayıı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?