Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

lamecim gülyüzlüm hoşbuldummmm

güneşş 4-5 sene mi bi düşüneyim:44::44::44: 6 yap sen şunu olmammı

ya ben aslnda 6-7 sene dıyordum ama herkes dedı budefa okula baslıcak dahada zorlancksn ozmn 8 seneye cıkarmamız lazımm malum 1. sıf derslerı ve bebekkk vede sen poff zor yaa ama tabe senın anne yanndaaaa.. benım ahdım var allhn ıznyle 2.hamişliğime iştn cıkcammm evde hamiş keyfı surcem vee cocugumu kendım buytcm kaygandaaa 2 haftada 1 ayda 1 ısterse gorurrr hehehehe ona fazla soz hakkı tanımayı dusunmuyorum. buarada dun 22 yasımdakı gorumcemden fırca yedım cok bıldıgı ıcın hahahaha:):) delirrtti benı ama sabrımı olcuyorlar ben kazanıcam:):)

nezmn göreceğiz göbüşü???

ufak ufak kıpırtı var ama öle net değil hala cnmm

hoşgeldin kuşum...
nasipse ocakta evdeyimm...iyi olursam arada ama eşimle kaçar gelirim :))

birazda buyudugu ıcn fazla harekt edemıyor olabılır malum sonlardasınnn stres yapma canım saglık ocagı yokmu yaknlrda atıslrını dınlesenzz

hoşgeldin canmm
sorma teyzesii şimdiden gece kıpırdanıo büyüyünce uyutmaz sanırım

kral olmak yakışır senin oğluşuna
zamanla kreşede alışır kuzumm

inşallah canımm alışşın artık yaaa

hoşgeldın cnmmm iiyyim kendı adıma:):) kreşe başldık alısmaya calısyorz bend ezorlanıyorm tabee stres var ustumde hehehe:):)

Bu topiğe,düğün hazırlıklarınıza,ev kurmanıza,dünya evine ilk girdiğinizdeki mutluluğunuza sizinle başlayamasamda yolunuzun yarısında sizinle karşılaştım aranıza katıldım sizleri tanıdım.
Yeri geldi üzüldük,güldük sevindik..
Sevinçlerimizi,üzüntülerimizi paylaştık..Birbirimizin dertlerini dinledik..
Ben hepinizi çok sevdim kimseye güvenip anlatamadıklarımı paylaştım yeri geldi.Sizlerde çok güzel dinlediniz destek oldunuz.
Ve gün geldi hepimiz birer birer bebek istemeye başladık ve çok şükür hepiniz bebek sahibi oldunuz ve olmayı bekliyorsunuz.Allahım sağlıcakla hepinizin kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bahtlarınıda şanslarınıda kalplerinide anneleri gibi güzel yapsın inşallah rabbim..
Ve şimdi birer birer eksileceksiniz hepiniz...Baldan önceki arkadaşlarım baldan sonra sırası gelenler...
Sizinle olan arkadaşlığım belkide dostlukta diyebiliriz..
Her ne kadar birbirimizin yüzünü görmesekte kalplerimizde hissettik birbirimizi...

Ben hepinizi çok özleyeceğim..
İçimden geldi yazmak istedim duygularımı..
Lütfen kopmayalım birbirimizden ve bu platformdan birbirimizi kaybetmeyelim,unutmayalım...
Hepinizi çok seviyorum...

hoşgeldin canım...
ay sorma yaa... ben bile şaşırıyorum valla... zaman çok çabuk geçiyorr.... inş. en kısa zamanda senden de alrırız güzel haberler:)

lamecim kendi çizelgem gözümde ilerlemio gibi ama adanın senin kelebeğin çizelgeyi gördükce ayy diom büyüyo bebekler

inşallah ..................................

brck...çok duygulandım cnm...işllh kopmayız...açıcam muslukları bak...
bende burayı kendime çok yakın görüyorum..herkesin yeri başka başka..kalplerimiz bir eminim...

nan göynümün brciğii
sabah sabah döverim nan senii..
poff gözlerim doldu senin yüzünden..

umarım hep görüşmeye devam ederiz ve birbirimiz hep iyi haberlerini alırızz canm benmm

nevgül hoşgeldin cnm teşekkür ederim yavrum
hoşbuldum
tonyalı hoşgeldin cnmmmmmm
hoşbuldum
hoşgeldin tatlım nerdesin yahuu bi geliyon gidiyon az sohbet et özledik nan yerim o büdüşü
kız sen büdüşü kreşe mi verdin ?
yok alyacım kreşe vermedim.eltim bakıyo.
saol nevgülcümm hoşgeldin canmm..
büdüşünü yerim benn nazar değmesin..

amiinn amiinn inş.canmm
sağolasın cespırım.
hoşbuldum.niye stres yapıyosunki.alışacaksınız.valla bizde eşimle düşünüyoruz kreş işini bakacaz.
hoşgeldin canım...
ay sorma yaa... ben bile şaşırıyorum valla... zaman çok çabuk geçiyorr.... inş. en kısa zamanda senden de alrırız güzel haberler:)

rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda göstersin inş.uzun ömür versin hepimizin evlatlarına.

ağlatttın beni yaaa zaten duygusalımmm
iyiki varsınızzz hepiniz iyikii iyiki iyiki .............
Sizleri çok seviyorummmmmm
kopmamaya çalışcammm brck kopmamaya çalışcm

lamecim kendi çizelgem gözümde ilerlemio gibi ama adanın senin kelebeğin çizelgeyi gördükce ayy diom büyüyo bebekler

ayy bende aynen öyleyim... seninki hangi ara o kadar büyüdü diye düşünüyorum vallaa...

brck, canım yaa duygulandırdın valla beni... canım raabim hepimize gönlümüzden geçeni hayırlısıyla versin inş..

inşallah kızlar
sabah sabah duygusala bağladım ben kendimi.
sizlre çok alıştım şimdi birer birer gidiceksiniz geliceksiniz belki yine ama gidenlerin hiç biri gelemiyo eskisi gibi.çünkü sorumluluklar dahada artıyo zaman kalmıyor hiç bişeye..
Ben sizleri çok özlicem

Brckk ne güzel yazmışsınn
evt bizler burda yeri geliyo belki yakınlarımıza bile anlatamadığımız şeyleri paylaşıyoz çünkü hergün burdayız çok daha fazla zaman geçiriyoz
insanın bi noktası olur ya anlatıp rahatlamao zamanlarda sadece burda olduğumuz için paylaşıyoz.
bende herkesi seviyorum insanlık hali yeri gelir birbirimize kırıldığımız anlarda oluyo burası yazışma alanı belirtirsek ortada yanlış anlaşılmada kalmaz
Demek ki hepimiz birbirimizi tamamlıyoruz ki burdayızzzz

lan bebemi üzüyon bak döferimm heee sus bakimm gelcez dedik yaaaa

:) kendimizi görmüyoruz demekki canm ama büyüdü bebeğim valla..
amiinn amiinnn

daha konuşuo brckk bak ağlamaya başlarsam susmam ben
umarım laptop alabilirm eve ya o zaman gelirim yine ben ama alamazsam poff..

biz meleğimle seni çok sevioz teyseesiii

ASLINDA GERCKTN GUVENILIR BIRYER OLURSA HARIKA BİŞİ KREŞ İŞİ diyorumya daha 4.gun hergun elınde bişyle gelıyr bişiler yaptıryrlrrr yanee :):) ama bnm bırde kv faktoru var oyuzdn cnm stres oluyorm.önce kreş dedi simdide mızmızlanıyor kocamn kadın hehe

NAN BENİMKİİ HEP AYNI GELİYO BANA :) BNM BEBİŞ HİÇ BÜYÜMÜYO SANKİ
bana da benm bebeğim büyümüo gibi gelio kuzum

nen biz gelemessek sen atlar bana gelirsin..bak evimin yerinide dicem sana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…