kayganamda aynı casperim ısrardan nefret ederim çok ısrarcı bir insandır kendileri..
diğer bi akrabamında 3 yaşında kızı var spiriral mi deniliyo ondan vardı geçen ay hamile kalmış düşünün...allahın taktirini.
mecbur aldırdı aldırmasa bebek gene düşücekti.sprali aldırsada düşücekti.mecbur bebeği aldırmış.şok olmuşlar ama
bozmaz annem bozmaz konu kaygana olunca bozamıyo maleseff
Anlat kızz kaç yıllık evlisin
beraber mi oturuyon az tanıt kendini necisin
...
Bu arada hoşgeldin topiğimize
Canım, 5 aylık evliyim. Beraber oturmuyoruz ama sıksık yüzyüze veya telefonla görüşürüz, buraya gelin geldim, doğal olarak çevrem yok. Şimdilik beni üzen bir halde değiller eşimin ailesi, sonra ne olur bilemem :) Çalışıyorum, muhasebeciyim, mali müşavirlik staj sınavlarına hazırlanıyorum, ve yeni yılda bebeğimiz olsun istiyoruz, hayırlısı artık :)
alya kız totişin donar bu soğukta bu ne gezme aşkı kızzz
Kızlar eşim güv.sınavına girmişti yaa hiç umudumuz yoktu çalışmamıştı çünkü 1 puanla geçmiş 61 almış
Ne kadan zeki bi kocem var yaw
ayy tazecik gelinn..
inşallahh canm benmm rabbim isteyen herkese versinn..
bende 2 sene 3 aylık evliyimm
19 haftalık hamileyim
grafikerlik yapıyorum yıl sonuu çook yoğunumm
iyi plan canmKızlarr bugün canım mağaza mağaza dolaşıp 2-3 saat ama alışveriş yapmak istiyor
sonrada oturup bi dostumla türk kahvesi yudumlamak sonrada akşama süslenip püslenip kocemle yemeğe gitmekk
alya kız totişin donar bu soğukta bu ne gezme aşkı kızzz
kızlar eşim güv.sınavına girmişti yaa hiç umudumuz yoktu çalışmamıştı çünkü 1 puanla geçmiş 61 almış
ne kadan zeki bi kocem var yaw
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. Yılsonunun yoğunlunu tahmin edebiliyorum, kolay gelsin valla, bol güç kuvvet ve sabır sana.
Ayrıca hayırlı olsun sınav geçilmiş, sonrasıda gelsin inş.
iyi plan canm
Canımın neler istediğine bakacaksakk oyy oyy
neler neler istiyoo
ama işten çık eve git yapcamm
aferin kız kocene
deli gbi ağlayasım var
içim bi dolu anlatamam yaa(
ha ne oldu derseniz bişicik de yok daraldım bugün derdim olmasa da dertleşmeye ihtiyacım var galiba(
evdeki işleri hiç sorma alyacımmaman öle zati yapmak istiyorum ama evde işlerimde var öff sıkıldım yahuuu
bilmiyorum kendimi kötü hissediom yaanoldu annem kızzzz hamişsin ya olur böle arda duygu fırtınası
yok mu bir dostun 1 saat bi vakit geçirin laflayın
evdeki işleri hiç sorma alyacımm
bilmiyorum kendimi kötü hissediom yaa
canm var ama herkesle aynı meslekteniz yılsonu deli gibi yoğunuz hepimizde şu saatte çıkıom desem ya ben çıkamam ya kızlar çıkamaz
ama çok özledim üniv.deki kantin sohbetlerinii..
Hatta bi makarnacımız vardı ders arası kaçardık orda sıpagetti yerdikk ahh ahh geçen günler nie gelmioo
ah ahh gözün korkmasın da tabi hemde göreceli bi kavram ama
çocuk olunca çok daha ahlanıp vahlanıyoz ha diyince çıkma konusunda
1 dönem psikolojikmen kötü oluyor insan hasret kalıyo sıcak güzel tasasız bir sohbete bir dostla
geçen günlerim benimde çok hoştu valla
alyacım kesinlikle haklısın canm
hele ki ben hiç evde durmuş biri değilim sürekli çalıştım
üniversitede okurken yarım güne yakın evde duruyorum die bunalıp işe girmiştimm..
şimdi işim de olmucak bilmiyorum napcam ona da üzülüyorum günler geçtikce..
Ama diğer yandan da diyorum ki evimde olurum bebeğimle ilgilenirim, ibadetlerimi yaparım..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah maddi manevi rahat bi dönem olur bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?