Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tabiki canım evinde bebekle ilgilenmek ibadetlerini yapmak güzel bişiy yani kim istemez ki
ben o açıdan sölemedim çalışıyor da olsan aynı şeyleri yaşıyorsun tatlışım

ben evde olcam die umutsuz ev kadınına bağladım birden tatlm
rabbim sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin de herşey bi şekilde yoluna girer inşaallhh..

ya alyaa bi kaç gündür kıpır kıpır ya off çok özlüyorum bebeği nasıl meraklardayım anlatamam

canım benim, hassas günlerindesin ya, benden çok araştırmışsındır zaten bu dönemlerde ki süreci.

Ama nebilim işte, bende özledim şimdi eskileri, anfide en yüksek yeri seçip salona girip çıkanların arkasından dedikodu etmeyi tartışan sevgililer hakkında yorum yapmayı

Doğuma kaç kala işden ayrılmayı düşünüyorsun, sonrasında ne zaman başlamayı?

amin inş. Tatlışım
bundan sonra hep kıpır kıpır özlenmez mi çok özleniyor tabi.rabbimin mucizesi
ama hamileliğin tadını çıkarmaya bak çok zevkli güzel süreç görücen nasipse inş. Tatlım

oyy oyy ne günlerdii..

canm son bi ay kala çıkmayı düşünüyorum o an ki şartlara göre belli olur,
sonrası yok canm evdeyim ondan sonra bebeğe bakcak yok çünkü

anneme uzakta oturuyorum hergün bebeği bırakıp almam mümkün değil, kayınvalidem de başka torununa bakıyo

casperim bizimle dertleş tatlışım...
hamilelik en güzel zamanlar belkide.doğunca bu rahat zamanlarını çok arayacaksın..
keyfini çıkarmaya bak

casperim hoşbuldum tatlımmm napalım işe geldim yawww

meloş hoşgeldin tatlımmm ayyy allah kolaylık versin yavrunla sabah sabah zor soğuklarda yerim onu uyudu demek
brckk hoşgeldin kızzzz
hoşbuldum canım. kıyamam kuzuma. ama en sevdiği şey pusetle dolaşmak. otobüste kanguruda durmayı pek sevmiyor. yolun yarısında ciyaklıyor.

günaydın kızlarrr

geç olduğu cevap vermem tünaydın diyeyim.

hoşgeldin melodicimm
ank. da da var ayaz canm ya kar yağıo biraz biraz..
ahh yavrum aman uyusun da ağlamasın ya kıyamamm

soğukların olması bir vevi iyi mikroplar ölür ama benim için zor oğlumu kreşten alıp otobüse binip eve gelmek işkence.

çok zor ya rabbim kolaylık versin. benimde ödüm patlıyor.
2. çocuk düşünmüyorum hele bu şartlarda.
birde çok dikkat etmek lazım.
geçende gazetede okudum 2 bebek arasında en az 3 yıl olması lazımmış.
annenin vucudunun toplanması için.
birde bebek için gerekli.
benimde eşimin bir arkadaşı hamile ve çocuklarımız aynı sene aynı gün doğdu.
kız tabi seviniyor, istemişler yani. dedim olan bebeğe olacak.
tabi sizinki allahın takdiri...

Kızlarr bugün canım mağaza mağaza dolaşıp 2-3 saat ama alışveriş yapmak istiyor
sonrada oturup bi dostumla türk kahvesi yudumlamak sonrada akşama süslenip püslenip kocemle yemeğe gitmekk

ah ah ben aylardır öyle gezmiyorum mağazaları! çocuk olunca öncelik onun oluyor.
bu hafta kokteyl varya gidiyorum ama kendimi de suçluyorum.
çocuğumu öğretmenine bırakıp keyif yapıcam diye.
benimde biraz değişikliğe ihtiyacım var!

...ya alyaa bi kaç gündür kıpır kıpır ya off çok özlüyorum bebeği nasıl meraklardayım anlatamam

kespırcım, benim cenin bile yok ortada henüz ama ben kime benzeyecek diye taa 10 yıldır meraklardayım :) şaka bi yana ama olursa nasıl birşey olacak bebeğim/lerim çok merak ediyorum, bir doğursam en çok bu merakımı yendiğimden dolayı rahatlarım herhalde

ayy inş canmm
çıkarmaz olur muyum ya
yarıladım die panik oluyom sanki uzun sürse daha iyi olurdu
casperim bizimle dertleş tatlışım...
hamilelik en güzel zamanlar belkide.doğunca bu rahat zamanlarını çok arayacaksın..
keyfini çıkarmaya bak

brckm işte derdim olsa dicem şuna takıldm ama yok sadece bunaldm biraz..
kesinlikle şimdi bile hayatımızı nasıl etkilio doğunca merkezimiz bebiş olcak

Allah nasip ederse bebeğim olursa ben izinim bittikten sonra bi şekilde annem kaynanam bakıcak gelirler kalırlar bi süre için.bebek yaşıan doğru geldiğindede vericem anneme.haftada 2-3 gün kalsın.yapacak bişi yok.çalışıyorum kredi ödeyeceğiz nasip olursa.
hergün anneme bırakamam bebeği hergün alamam sabah erkenden kalkıyoruz.yollarda bebek telef olur.20 dk lık mesafedeyiz.arabamızda yok ki ehliyetim olmasına rağmen alsak bile kullanamam sanırım.böyle böyle gidicek napalım zaten borç bitincede çıkarım işten belki.

melodicim öle vicdan azabı falan diyip düşünme biz anneler böle yapıyoz ama yanlış. Bak bende bu sabah bi yazı okudum yardımcı olacaktır san dur ekliyeyim
o anlatsın sana ben değil tatlışım

hadi hayırlısı canm
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşş

MELODİCİM OKU TATLIM
ALINTIDIR

Fırsat buldukça takip ettiğim pardon, bakar mısınız? adresindeki anne ne de güzel yazmış:)
Çok beğendim, paylaştım...
Yeni anne olacak bir arkadaşı için:

İlk günlerin sarhoşluğu geçtikten sonra sorumluluk duygusu kulaklarından fışkırmaya başlayacak. Kaplan kesilip herşeyi yapmaya, her işe koşmaya çalışacaksın. Zannedeceksin ki bebek için en iyi olanı sen biliyorsun, bir tek sen yapabilirsin. Doğru belki, ama hepsini her zaman, her an sen yapamazsın. Paylaş. Bebeği eşinle paylaş. Sakın "yapamazsın, tutamazsın, yıkayamazsın, vs." deme. Kimse bunları bilerek doğmadı, o da öğrenecek ve yapacak. Belki bazı konuları senden de iyi kıvıracak.
Kendin için bir şeyler yapmaya başladığında, işe, arkadaşlarla kahveye, spora, kuaföre hatta markete bile gittiğinde, kalbin sızlayacak ve vicdan azabı çekeceksin. Sakın bu duyguya yenilme. Kendin için iyi olanı yapmayı ihmal etme. Sen iyi oldukça o iyi olacak, bunu sakın unutma. Saçını süpürge eden ve bunun için mutsuz eden annelerden olma.
Rahat ol, gönlünü geniş tut ki o da rahat büyüsün. Korkularını, heveslerini ona yansıtma, senin bir benzerin olmasın, kendini bulsun. Gözün hep üstünde olsun ama o bunu anlamasın.
O'nu başka çocuklarla kıyaslama. Gelişimini, yapabildiklerini, yapamadıklarını yaşıtlarıyla yarıştırma. O bir tane, tek, sadece sana ait. O'nu olduğu gibi sev ve hep cesaretlendir.
Biraz büyüyünce yeni akımlara, trendlere kanıp oradan oraya koşturtma. " Kaliteli zaman geçirtmek" kavramını abartma. Bırak biraz canı sıkılsın, bırak biraz hayat yavaş aksın. Canı sıkılan çocuk yaratıcı olur, kendine zevk alacağı uğraşlar bulur ve belki de ileride bu uğraş mesleğine dönüşür. kitap okumasını istiyorsan önce sen oku, spor yapsın istiyorsan önce sen yap. Önce sende görsün, sen onun idolüsün.
Çok büyük bir iş yaptın, bir insan yarattın. Şimdi onun nasıl bir insana dönüşeceği de senin elinde. Kolay gelsin. Her ne olursa olsun mutlu olmasını önceliğin yap, gerisi kendiliğinden gelecektir.
Hep mutlu olun.

Son düzenleme:

brcğmm çok çok zor ama yavrularımız için tüm emeklerimiz Allah kolaylık versin bizlere

Son düzenleme:

brckmm 20 dk olsa mesafe hiiç dert etmem sabah bırakır akşam alırım ama 2 saat olunca olmas

alyacım çook güzel bi yazı canmm

aynen öyle cnm
ama anneme sonuna kadar güveniyorum bırakırım hiç gözüm arkada kalmaz haftada 2-3 gün ben rahat ederim

ya bişiy diyemicem bu konuda tabi göreceli
bende anneme çok ama çok güveniyorum
ama bırakamıyorum işte annelik farklı bişiy
kendini düşünemiyorsun malesef varsa yoksa yavrun onla 1 dk olmak için bile inan neler yapıyorum

brckmm 20 dk olsa mesafe hiiç dert etmem sabah bırakır akşam alırım ama 2 saat olunca olmas

evet cnm sizin çok uzak
belki kızacaksınız ama annemde dahil kayınvalideminde evimde kalmasını istemem ben kimsenin sürekli
herkesin kendi düzeni kendi evi ben çok rahatsız olurum.allahım inşallah bir kolaylığını verir

alya çok güzel bir yazı sağol. bende yarın maniküre gideceğim inşallah arkadaşım açıksa.
babasına bırakıp gidiyorum. allahtabn babası çok ilgili.
doğduğundan beri bana yardım ediyor. hatta ben ağlarken susturamadığımda o susturur.
küçükken koynunda uyuturdu.
çok şükür bu konuda rahatım. altını almasından mamasını yedirmeye kadar becerir maşallah.
en büyük yardımcım benim kocem.

BİŞİY DEĞİL CASPERİM VE MELODİCİM

AYY BAK NE ŞANSLISIN SANA DESTEK KOCAN VAR MAŞALLAHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…