ya bişiy diyemicem bu konuda tabi göreceli
bende anneme çok ama çok güveniyorum
ama bırakamıyorum işte annelik farklı bişiy
kendini düşünemiyorsun malesef varsa yoksa yavrun onla 1 dk olmak için bile inan neler yapıyorum
kuzum daha çok küçükken sabahın köründe o yavrucakla 6 da kalkıp arabalara binmem mümkün diil çok kalabalık oluyor.bide kışı var düşün.eşimde bırakamaz servisle gidiyo.allahım bi kolaylığını verir inşallah.kimse bırakmak tabiki istemez.kimseye güvenip bebekte yapılmaz aslında ama belirli bi süre mecbur katlanıcam
evet cnm sizin çok uzak
belki kızacaksınız ama annemde dahil kayınvalideminde evimde kalmasını istemem ben kimsenin sürekli
herkesin kendi düzeni kendi evi ben çok rahatsız olurum.allahım inşallah bir kolaylığını verir
eşim asla kimsenin evinde kalan birisi değil bende öyle.ama ben mecbur kalırım tabiki bebeğim için.ama eşim kalmasöyle tabiki olmaz ama sen bebeği bırakıp evine gitmezsin emin ol
eşinle annene gidip eşin eve gider sen orda kalırsın bak demedi deme yada 2nizde orda kalırsınız
bırakılamıyo bırakılsada çok zor o gece sabah olmuyo tatlışımm
yok canm bende istemem ki öyle anneanne babanne kalması gerektiği zamanda olur ama evini blmeli kesinliklee..
yani akşam kendi evine giderken ağlamamalısanki sokağa atılacakmış gibi :)
AYYY ÇOK İYİ ANLIYORUM SENİ MECBURUZ ZATİ MECBUR OLMASAK NİYE PARALIYALIM KEDİMİZİ TATLIM BİZEDE YAVRULARIMIZADA YAZIKaahh ahh kızlar kimse istemez belki bende istemicem bakalım zaman ne göstericek ama borcumuz başlayacak mec-bu-rum yani napalımkime bırakayımki..dün eşimle hesap yaptık.ayda 1 milyar ödeyebilicek bi bütçe ayırırsak krediye.kredinin 2 senesini 5 senede alacağımız ikramiyeler karşılıyor
brck seni anlıyorum bende oğlumu sabah kreşe götüremiyorum.
ev yokuşta birde tek başına knguruya koyup çıkarmam mümkün değil.
kucağıma alsam onun ağırlığı çantam onun çantası durağa kadar taşıyamam.
akşam götürmek bir nevi daha rahat oluyor.
şu soğukta dışarı çıkarıyorum ya sabahın (7,15) köründe.
çok çok zor. biz onlar için nelere katlanıyoruz rabbim evlatlarımızın
hayırlı evlat olmasını nasip etsin.
amma çene yapmışsınız yaabende ınanılmaz bı bel ağrısı var annemede gıdesım var ama bakalım
patlıcanım (seni patlıcan olarak görüyorum artık)ne ettinde bel ağrısı var parisemi gittin sabah yine poahhaaha
bende akşama anneme gitcem ...kız yeğenini görmeye gitmiyomusun...
buarada merhaba kızlar nasılsınız ?
günaydınlar hayırlı sabahlar
hepimize iyi haftalar diliyorum
böcüğüm bu hafta sonu gidersin canım annenlere
nasip olursa eğer
canımı sıkan o değil aslında iş
ctesı ınanılmaz bel ağrısı cektım o kadrkı 3 kez ılaç aldım oturamadım bıle hep ayaktaydım
bana ızın vermeyen patron çaycı ya verdı ve ben onun işini yaptım
bunu dedığım zaman öle bı azar işittimkı ınanamadım
moralım cok bozuk
haksızlık üstüne haksızlık
karşıya taşıncam yaa bu işe artık güvenım kalmadı zaten ıstekte kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?