haaaaaa 17 den fazla olsa sasardım zatıııı puhhhhh sana
burcu işyerinde bütün gün ısınıyom beleşe akşam eve gelince sabaha kadar yetiyor
Ay koptum yaaa
kızlar pazar gün yaktım 3 te misafir geldi 3 gündür de kapalı doğalgazım.evim bu sene aşırı soğuk olmuyo alt katta bebek var yakıyolar sanırım:)
bide kredi başlıcak yaa eşimi güzelce giydiriyorum zaten yatarken üstüne battaniye alıyor
Ya varya bigün böle olacağm aklıma gelmezdi hee
Digitürküde kapattırıcaz bu ayy inşallah.kısmam lazım oralardan
eşimin telede her ay 70 ödüyoz yaa offf 2012 eylüle kadar boşuna
Verdikleri telefonda bişeye benzese beee
taslamı dokuyon nennn suyu legene sonram o suyla tekrarmı cımıyonnnn
dedim ya çakmaa kokoş o
haftada 1 yıkanıyolar
bana doğangaz:)70
su:33
elektrik 54
kız bizdeki borç deliği sende olsa nerlerden kısarsıntelefonuda kapat nenn ne gerek var telsız neyım al eve yada guversın felann
nan ben demedim mi bahane çok güneşteemannik hava sogukk cocuk uyumuyor aaaaaaaaaaaaaaaa:)
alya elektrik bence çok cnm ben akşamları evdeyim sadece tv ve çaycım kullanıyoruz
kokoşluğuma leke düşüremem o kadan değil
duş kabınım var olm benımmmm ne leğenı
devlet baba benı sevıoo allahta koruoo deme keyfıme
kız sen sus geçen demedın mı haftada 1 yıkanıom dıyee
ben gün aşırı yıknıom bazen dizi mizi kesmıoo sabaha kadar suda yüzüyok
alya elektrik bence çok cnm ben akşamları evdeyim sadece tv ve çaycım kullanıyoruz
kız bizdeki borç deliği sende olsa nerlerden kısarsın
o ve çaycı hiç kapanmayan tek şey.tv varmısss kısss bende tam dıyecektımm ki akşamları sessız sınema oynuyorlar dıyee
çokmuş yaikimizde çalışıyoruz evde durduğumuz yok
elektrik 60
su 65
doğalgazda 175 geldi
yaptığımız vbişeyde yok sizin faturaları görünce evde otursam kimbilir ne kadar gelecek
bizim bu ay belki çok gelir
termosifon bağlandı ya
her gün bıcı bıcı maşallah
yok nan 9:30 gıbı başlarsa 22.01 de banyoda olur kısım sız benı bu hale getırdınız mıroş böcük vede sen
o ve çaycı hiç kapanmayan tek şey.
eşimde oturduğumuz odanın ışığını kapar gider araların holün ışığını yakar oda bi dengesiz
o ve çaycı hiç kapanmayan tek şey.
Eşimde oturduğumuz odanın ışığını kapar gider araların holün ışığını yakar oda bi dengesiz
slm güzel bayanlar
Nasılsınız bakalım......
Ben yorgunnnnnnnnn ama evini temizlemiş olmanın muhteşem duygusunu yaşayan bir ruh hali içindeyim......
Geçmişe bakamadım önemli birşeycikler var mı deyin hele.....yeni arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla,hoşgelmişler.....
Akşama yemeğim yok((((
eşim geç gelecek mesaide(((
birşeyler yemem gerekiyor ama ne yiyeceğimi de bilemiyorum((((
slm güzel bayanlar
nasılsınız bakalım......
ben yorgunnnnnnnnn ama evini temizlemiş olmanın muhteşem duygusunu yaşayan bir ruh hali içindeyim......
geçmişe bakamadım önemli birşeycikler var mı deyin hele.....yeni arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla,hoşgelmişler.....
akşama yemeğim yok((((
eşim geç gelecek mesaide(((
birşeyler yemem gerekiyor ama ne yiyeceğimi de bilemiyorum((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?