ıslak bez haaaaaaaaazmı geliyo :)) ben hala çok diyorum :))
böcüğün faturalarına baksana...rekor onda...garu çimmiyo siliyo belkide ıslak bezle kendini
kızlar valla elektrık faturalarınz baya ıyı maşallah bız aksamdan aksama klıma yakıyoruz oda tasarruflu klıma guyaa 130 oduyoruz gercı ufoda yakıyoruz sabah kadar . Ama hıc bişi yakmasak yıne en az 60 gelyıor nasıl iş bu ya bendemı sorun var acabaa hadı sımdı suyoruz yakıyoruz dıyelımdogalgazlı ev ıstıyorum bende yaaaaaaaaaaa
balcım kzıının cicilerini şimdi gördüm de,maşallah şanslı bebek....
Rabbim sağlıklı günlerde giymesini nasip etsin.....kim ne derse desin vallahi kız çocuklara herşey daha güzel yaw,onları giydirmesi bile daha zevkli :)))))
ısınabiliyosan çok çok iyi 100 tl..adacım benim ev 135 m2 ama ara kattayım
gece gündüz yakıyom
işe gelirken kapatmıyoz yani
gecen ay 101 gelmişti
canım orda dur iştee ben büyük evden bıkmıştım bakalım minnak evde ne yapıcam.85 m2 de:)ağız tadıyla oturun maşallah....ne güzel canım hayalim işte kısmetse büyük eve geçmek istiyorum....
büyük olsun 60 değil 100 ödemeye razıyım.....
sendemi yakmadın bu ay doğalgazı anam bide benle dalga geçiyodun burcu gör görrrrmşllh ne fatura ödüyonuz...
bana elk 42
su 29
doğalgaz 31 gelmişti enson...
böcüğün faturalarına baksana...rekor onda...garu çimmiyo siliyo belkide ıslak bezle kendini
ya bukadar az doğlagaz ft. Nasıl veriyorsunuz sabah işe giderken kısıyorum eve gelince açıyorum 173 geldi
ısınabiliyosan çok çok iyi 100 tl..
canım orda dur iştee ben büyük evden bıkmıştım bakalım minnak evde ne yapıcam.85 m2 de:)
sendemi yakmadın bu ay doğalgazı anam bide benle dalga geçiyodun burcu gör görrrr
en iyisi cnm zaten bebek olunca faturan kabarık gelecek maalesef..bende bu ay öyle yapıyorum umarım uygulayabilirim.misafirim gelince normaldende yüksekte açıyrum mecbur:)brck haftasonları yakıyoz şimdilik ve misafir gelince...
alt katımda bebiş varmış o sebeple sürekli yakıyolar üst kattakide godomanmış oda yakar :)) evim ılık o sebeple..vee abartmıyorum gece su gibi ter oluyoruz yatakta...yatak odam ve salonum aşırı sıcak...
ısınabiliyosan çok çok iyi 100 tl..
canım orda dur iştee ben büyük evden bıkmıştım bakalım minnak evde ne yapıcam.85 m2 de:)
sendemi yakmadın bu ay doğalgazı anam bide benle dalga geçiyodun burcu gör görrrr
en iyisi cnm zaten bebek olunca faturan kabarık gelecek maalesef..bende bu ay öyle yapıyorum umarım uygulayabilirim.misafirim gelince normaldende yüksekte açıyrum mecbur:)
[ı]canlarım ben yavaş yavaş çıkıyorum
hayırlı akşamlar hepinize allaha emanet olun
dua edin bana da hemen kurtulayım şu gripten
kafamı kaldıramıyorum şuan bi ağırlık var sanki üstümde
hepinizi çok çok öptüm[/ı]
bugün devlet has. Gittim kültür vermiştim onun sonucunu almak için neyse muayene de oldum gitmişken.....
Daha önce demiştim ya yazı koymuşlar söylenmez cinsiyet diye :)))) işte sordum ne zamana kadar söylemiyorsunuz süresi var mı diye.....
Yok biz hiç söylemiyoruz devlet hast. Prensibi bu dedi
Anlayacağın hala öğrenemedik.....kendi dr. Da bu perşembeye çağırmıştı ama eşim gündüzcü olduğu için gelemiyor onsuz öğrenmek istemedim bende
pazartesi gününe randevu alacağım....sanırım o zaman belli olur....
bugün devlet has. gittim kültür vermiştim onun sonucunu almak için neyse muayene de oldum gitmişken.....
daha önce demiştim ya yazı koymuşlar söylenmez cinsiyet diye :)))) işte sordum ne zamana kadar söylemiyorsunuz süresi var mı diye.....
yok biz hiç söylemiyoruz devlet hast. prensibi bu dedi
anlayacağın hala öğrenemedik.....kendi dr. da bu perşembeye çağırmıştı ama eşim gündüzcü olduğu için gelemiyor onsuz öğrenmek istemedim bende
pazartesi gününe randevu alacağım....sanırım o zaman belli olur....
devlet hastanesinin söylememe nedeni mantıklı ama abartmış yani hiç söylemiyerek..zate 5.ayda aldırcak hali yok kimsenin yavrusunu..ne saçma...
hadi hayırlısı bakalım ptesi öğrencen 2012 de yane..benimde ogün kontrolüm var bakalım heralde normalmi sezeryanmı belli olcak...
evet mantıklı nedenleri ama bu kadar abartmanın da anlamı yok yani.....tuhaf neyse ya geç olsun da güç olmasın derler ya elbet bileceğiz prenses mi prens mi :))))
ikisi de benim nasılsa.....
Rabbim olmayanlara da nasip etsin hep bunu derim.....
aynı gün önemli mevzuları öğreneceğiz yani ikimizde hadi hayırlısı bakalım,heyecan yaptım yaw şimci.....inşallah dilediğin şekilde doğum yaparsın bir avazda.....
alyam-brcğim devlet sırrı ki ne sır oldu oraya gelenlerinkiler....kafaları rahat olsun istiyorlar sanırım yanılma durumunda millet hesap sormasın diye.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?