elektroworld die bi mağaza var giyim mağazası gezmekten daha çok zevk alıyorumm
kocemi bile unutuom valla ipad lar mac lar laptoplar allah ımm hepsi mikemmel yaa..
kocemle nişanlıyken de hep elektronik mağaza gezerdik
annem siz delisiniz derdi herkes mobilya bakar biz elektronik eşya
muh geldiiii..öptümmm hepiniziii
AMİN CNM...
belli olursa meleğin cinsiyeti mesaj at teyzesine...ayyy uyuyamam walla sabaha kdr :))
Sabahları 1 dk uykunun hesabını yaparken, 7:30 da durakta saçı başı yapılmış, full makyajlı bayanlar benim gözümde kahramandır
söz çok komikmiş yaa
Sabahları 1 dk uykunun hesabını yaparken, 7:30 da durakta saçı başı yapılmış, full makyajlı bayanlar benim gözümde kahramandır
söz çok komikmiş yaa
kıslar napıyorsunuz bakıyımmm
hoşgeldin görüşemedik bugün
napıyon tatlış
evet nırdesın sen kuzum ya sabahtandır arazısın
kesin bi erkek söylemiştir bu sözü
ben saçlarına maşa yapanlara şok oluyorum:)
görümcene tebrik koyuyorum kuzum:)efet benm gorumce sık sık yapar pekde guzel yapar ben duzlestırıcıyle bıle ugrasamıyorum makyaj ve sac toplama ısını işyerınd eyapıyorum 10 dk surmuyor oda zaten:):)
efet benm gorumce sık sık yapar pekde guzel yapar ben duzlestırıcıyle bıle ugrasamıyorum makyaj ve sac toplama ısını işyerınd eyapıyorum 10 dk surmuyor oda zaten:):)
Teşekkür ederim kızlar...
Melodicim ne kadar ufak şeyleri sorun ediyosun cnm yaa.Nolmuş beraber hazırlamış gibi görünmüşünüz işte bişi yokki onda cnm benim.
Arkadaşına söylseydin ben düzenledim die.sonuçta sen düzenlemişsin ama herkes katılmış zaten tatlım.Kendine dert arama kıss
melodi bence de takılma canım boşver yani... sana yardım ettiği için teşekkür etmek istemiştir müdür ben olsam bende güler geçerdim yani o durumda...
yok ayol ne stres yapaıcam. sadece hazıra atlayan yapılmış şeylerde emeği var gibi görünenlere kıl olurum hepsi bu. onun hakkında dyumlarım vardı görmüş oldum bizzat.yani aslında bır tabak bardak hazırlama olayı bile olsa canım yapmıs bıseyler o an konusmaya gırmek ıstememıstır. yada aklına gelmemiştir bence hemen kişiliğini karıstırma derim sonucta ıstem dısı bişey olmuş olabılır ayrıca bukdr stres yapma bole ufak seylerı kendınee
kesin bi erkek söylemiştir bu sözü
ben saçlarına maşa yapanlara şok oluyorum:)
görümcene tebrik koyuyorum kuzum:)
benim düzleştiricim 2 tane biri işyerinde kalıyo cnm istediğinde düzleştiriyorum:)
makyajıda hergün yapamıyorum zaten bazen zor geliyor.
maşa yapmadımda maşamda yok becerememde :)
görümcene tebrik koyuyorum kuzum:)
benim düzleştiricim 2 tane biri işyerinde kalıyo cnm istediğinde düzleştiriyorum:)
makyajıda hergün yapamıyorum zaten bazen zor geliyor.
maşa yapmadımda maşamda yok becerememde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?