Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bendede elektronık esya takıntısı var teknolojık herseyı sevıyorumm şimdi galax note ye taktım onu alırsam bılg. bıle ıhtıycım yok verırrm ömürtoşaaa:):)

ama işte onuu almam içinn dahaaa çok çalışmam lazımm:)):

Sabahları 1 dk uykunun hesabını yaparken, 7:30 da durakta saçı başı yapılmış, full makyajlı bayanlar benim gözümde kahramandır
söz çok komikmiş yaa

Sabahları 1 dk uykunun hesabını yaparken, 7:30 da durakta saçı başı yapılmış, full makyajlı bayanlar benim gözümde kahramandır
söz çok komikmiş yaa

ayyynen katılıyorum ya walla bende zor giyinip çıkıyorum evden nasıl başarıyolar walla maşallah

kesin bi erkek söylemiştir bu sözü
ben saçlarına maşa yapanlara şok oluyorum:)

efet benm gorumce sık sık yapar pekde guzel yapar ben duzlestırıcıyle bıle ugrasamıyorum makyaj ve sac toplama ısını işyerınd eyapıyorum 10 dk surmuyor oda zaten:):)

efet benm gorumce sık sık yapar pekde guzel yapar ben duzlestırıcıyle bıle ugrasamıyorum makyaj ve sac toplama ısını işyerınd eyapıyorum 10 dk surmuyor oda zaten:):)
görümcene tebrik koyuyorum kuzum:)
benim düzleştiricim 2 tane biri işyerinde kalıyo cnm istediğinde düzleştiriyorum:)
makyajıda hergün yapamıyorum zaten bazen zor geliyor.
maşa yapmadımda maşamda yok becerememde :)

ben geldim biraz geç oldu ama yemekten dönmem gelebildim

casperim canım benim keşke izin alabilsem ama nerde yaaaaa

hilalim griple uğraşıyorum canım benim

bende kocemi kahvaltısız asla göndermediğimden mecbur 7 de kalkarım
8 de evden çıktığımdan gayet güzel hazırlanırım
saçımı başımı yapmadan çıkmam asla
maşa yapıcaksam akşamdan düzleştirir yada fön çekerim
ama saçım çok önemlidir yapmadan çıkmam
benim de saçım kendinden hoş dalgalıdır bazen buda işe yarar yapılmış gibi hoş durur akşam kurutmayla alakalıdır birazda

MAKYAJIMIDA SADE YAPARIM SONRA İŞYERİNDE CANLANDIRIRIM.

Son düzenleme:

hiç sevmem böyle şeyleri. dert aramıyorum kıs sadece paylaşayım dedim.
çoğu biliyor benim düzenlediğimi.

melodi bence de takılma canım boşver yani... sana yardım ettiği için teşekkür etmek istemiştir müdür ben olsam bende güler geçerdim yani o durumda...

yok be canım takmıyorum sadece paylaştım. bende güldüm zaten.

yok ayol ne stres yapaıcam. sadece hazıra atlayan yapılmış şeylerde emeği var gibi görünenlere kıl olurum hepsi bu. onun hakkında dyumlarım vardı görmüş oldum bizzat.

kesin bi erkek söylemiştir bu sözü
ben saçlarına maşa yapanlara şok oluyorum:)

bende şok oluyorum. sabah kokoş kokoş makyajlı saçları yapılı bayanları görünce
böyle oluyorum.
zaten onlar yüzünden kocem bazen işe çok erken gidiyor kahvaltı bile yapmadan gıcık oluyorum.
neymiş toplantıya gidecekmiş.
diyorum fönsüz güzel olamıyor mu?
toplantıda onu mu seyredecekler toplantı mı yapacaklar?
bu meslekten iyice soğudum ben.
eşime diyroum ikramiye çıksın kadınlar 10 mt yanına yaklaşamayacak.
ama ben mesleğimi seviyorum diyor.
deli oluyorum yaw.
o kadar param olsa kocemi işe göndermem.

iş yerinde düzleştirici iyiymiş şekerim
maşayı düzleşttiriciyi çevirerek yapıom da yönleri ayarlayamıom

ya gecnlerde aklıma geldı işyerınde dursun dıye bıtanesı ama benim okdr vaktım olmuyor işyerınde

hehehe maşayı bende beceremem

ama makyaj yapmaya ozen gosterıyorum saclar zaten pırasa:):) halloluyor birşekıldeee ama böle maşa yapabılmeyı cok isterdımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…