dün arkadaşımın doğumgününü kutladık çok şaşırdı beklemiyordu tabi.
birde anlamasın diye müd. çağırdı koşa koşa geldi.
güzel bir akşam geçirdik.
birşey dikkatimi çekti insanlar birşey yapmadan başkasının fikrine çöreklenmeyi ne kadar çok seviyor.
doğumgünü organisazyonunu ben yaptım pasta içecek almaya kendim gittim.
herkesi toplayan ben.
ama arkadaşımdan biri servise yardım etti diye doğumgünü organizsazyonunu düzenlemiş gibi oldu.
müd. bu organizasyonu hazırlayanlara teşekkür ederiz bu 2 arkadaş düzenledi fikir onlardan çıktı dedi.
arkadaşta sağolsun sesini çıkarmadan gülümsedi.
yaptığı tek şey içecekleri koyup tabakları vermek.
fikir benimdi hazırlayanda bendim ama başkasıda yardım etmiş gibi oldu.
insanlar böyle işte ben olsam derdim ki
benim fikrim değil melodinin fikriydi.
iş hayatında öyle menfaatçiler var ki, dün yaşadıklarını okuyunca şaşırmadım, insanlar prim alabilmek için başkasının emeğini nasılda sahiplenebiliyorlar! Prim toplayacağım derken, çevresindekiler onu yüzsüz menfaatçi, kişiliksiz olarak görmeye başlıyor, haberi yok ama!
çok saol tatlım Allah razı olsun.Aslında haklısın, bende kızardım önce söz verip sonra yapmamalarına, yoksa yeter ki tek eksiği bu olsun. Yapmadığı şeyleride yaptırabilmişsin Allah'tan, sanırım istediğin gibi olmuştur birçok şey, görüntülü diafonda evinin nazarı olsun :) güle güle oturun inşaallah.
iyidir kokitam nolsun.
akşam kendime bakım yapmam lazım!
hmm brck bebem diyafon olayı varmş sanırım görüntülü olaydı iyiydi ama olmuyosada sıkma canını boşver
melodi hemen söleyeydin ben yaptım benim fikrimdi diye valla kimse çalamaz emeğimigebertirim ule
lame dualarım seninle.
çok saol tatlım Allah razı olsun.
Ya açıkçası görüntülü diafon takıcam veya takmıcam gibi bişi hiç konuşmadık.
Bizi yaptığı bi daireye götürmüştü böyle daireler yapıyoruz die.Bende hep öyle olacak die düşündüm..
Annem portmanto yeri küçük kalınca sormuş daha diafon gelecek die laf arasında söylemiş görüntülü diafon takılmıcak die.annem söyledi banada dün.Ama neyse yapacak bişi yok.adam bi tek banada takamaz çünkü onun tesisatı zili falan ayrı.napalım artık bende sesle kimo derim:)Eskiden görüntülü diafonmu varmış:)Ama insan en iyisi olsun istediği için takıyo tabi biraz kafaya.Topraktan eve girmek biraz riskli ama fiyat olarak daha uygun tabiki.
Ferihacım işte üst katların alçı işlemleri yapılmış.Ben evime alçı saten istemedim zaten mütahitte tavsiye etmedi..Geçen hafta gittim baktım yeni binalarda sıva yok.direk tuğlanın üzerine büyük bi makinayla alçıyı vuruyorlar.İncecik alçı..Benim sadece normal sıva olacak üstünede ince sıva kartonpiyer ypılacak ama biraz tırtıklı olacak duvarlarım.ama olsun hiç önemli diil.ilerde düzleştiririm duvarları.En sağlıklısı neyse o olsun riske girmeye gerek yok.Yani sıvadan sonra iç hazırlıklar başlayacak evin nasipse
slm güzellerr..
çok çalışıoz çook kuzum da çalışmayı sevio bence kıpır kıpır akşam kımıldamıo
ya da annesi gibi yorgunluktan bitap düşüyo
brckm amaann boşverr kimooo die cırlarsın sende
lamecimm dualarımız seninle canm herşey mükemmel olcak ve mucizen gercekten mucize gibi gelecek hayatınıza..
mutluumm iyileşememişsin yakeşke izin alabilsenn
başka başkaa sizi seviommbunadım unuttum okuduklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?