Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

iş hayatında öyle menfaatçiler var ki, dün yaşadıklarını okuyunca şaşırmadım, insanlar prim alabilmek için başkasının emeğini nasılda sahiplenebiliyorlar! Prim toplayacağım derken, çevresindekiler onu yüzsüz menfaatçi, kişiliksiz olarak görmeye başlıyor, haberi yok ama!

müd. öyle sandığı için söyledi. ama arkadaş kendi yapmış gibi görünmeye çalıştı.
neyse bunu benim düzenlediğimi bilenler var zaten.
düştüğü durumu kendi düşünsün.

çok saol tatlım Allah razı olsun.
Ya açıkçası görüntülü diafon takıcam veya takmıcam gibi bişi hiç konuşmadık.
Bizi yaptığı bi daireye götürmüştü böyle daireler yapıyoruz die.Bende hep öyle olacak die düşündüm..
Annem portmanto yeri küçük kalınca sormuş daha diafon gelecek die laf arasında söylemiş görüntülü diafon takılmıcak die.annem söyledi banada dün.Ama neyse yapacak bişi yok.adam bi tek banada takamaz çünkü onun tesisatı zili falan ayrı.napalım artık bende sesle kimo derim:)Eskiden görüntülü diafonmu varmış:)Ama insan en iyisi olsun istediği için takıyo tabi biraz kafaya.Topraktan eve girmek biraz riskli ama fiyat olarak daha uygun tabiki.

Ferihacım işte üst katların alçı işlemleri yapılmış.Ben evime alçı saten istemedim zaten mütahitte tavsiye etmedi..Geçen hafta gittim baktım yeni binalarda sıva yok.direk tuğlanın üzerine büyük bi makinayla alçıyı vuruyorlar.İncecik alçı..Benim sadece normal sıva olacak üstünede ince sıva kartonpiyer ypılacak ama biraz tırtıklı olacak duvarlarım.ama olsun hiç önemli diil.ilerde düzleştiririm duvarları.En sağlıklısı neyse o olsun riske girmeye gerek yok.Yani sıvadan sonra iç hazırlıklar başlayacak evin nasipse

Son düzenleme:
hmm brck bebem diyafon olayı varmş sanırım görüntülü olaydı iyiydi ama olmuyosada sıkma canını boşver

melodi hemen söleyeydin ben yaptım benim fikrimdi diye valla kimse çalamaz emeğimi gebertirim ule

biriciğim hayırlısıyla evine geçte canım
olmasın görüntülü diyafon boşver canım
takma kafana bile rabbim sağlıklı sıhhatli
hayırlı huzurlu günlerde oturmayı nasip eder inşallah canım

doğru diyorsun ben kendisi söyler sandım.
neyse kişiliğini öğrenmiş olduk böylece.

Teşekkür ederim kızlar...

Melodicim ne kadar ufak şeyleri sorun ediyosun cnm yaa.Nolmuş beraber hazırlamış gibi görünmüşünüz işte bişi yokki onda cnm benim.
Arkadaşına söylseydin ben düzenledim die.sonuçta sen düzenlemişsin ama herkes katılmış zaten tatlım.Kendine dert arama kıss

slm güzellerr..
çok çalışıoz çook kuzum da çalışmayı sevio bence kıpır kıpır akşam kımıldamıo
ya da annesi gibi yorgunluktan bitap düşüyo

brckm
amaann boşverr kimooo die cırlarsın sende
lamecimm dualarımız seninle canm herşey mükemmel olcak ve mucizen gercekten mucize gibi gelecek hayatınıza..
mutluumm iyileşememişsin ya keşke izin alabilsenn

başka başkaa sizi seviomm bunadım unuttum okuduklarımı

brck o alçı mevzusu sağlık açısınan sakıncalıymış diye duymuştum ben de ama benim evim öyle galiba :44:

öyleymiş ferihacım sağlıklı değilmiş alçı duvarlar mütahit kendisi dedi.şimdi benim evi normal sıva yaparak dahada zahmete girecek ama saolsun yapacak.seninde öyledir normal alçıdır direk.
casperim hoşgeldin tatlışşşş bende seni seviyorummm

Son düzenleme:
hoşbuldum mutlucumm küçük meleğimiz nasıl sen nasılsın
kelebek böcük alya nerede :26:
aynen canım adamına göre muamele kişiliğini öğrendin oldu bitti boşver
lamecime ne olmuş anlayamadım ama okicam kısmet olurda zaman bulursam

melodi bence de takılma canım boşver yani... sana yardım ettiği için teşekkür etmek istemiştir müdür ben olsam bende güler geçerdim yani o durumda...

selam güzel hatunlar.....muhasebeci beni öldürcek hergün arıyo geliyom diye ama daha görüntü yok...neyse şimdi gene aradı eli kulağında gelmek üzereymiş..bugün bensiz idare edebilcekmisiniz PP

lamem cnm ciğerim bütün dualarım seninle arkadaşım işllh herşeyin yolunda gider cnmmmm..içini ferah tut kuzunu düşün cnm...

brck
çok büyük derdin varmış nen...bizim görüntülüde noluyo 1,5 senedir kimseyi görmedim :))

bu arada akşam yemekten sonra ıspanak yemeği yaptım bu akşam için...kızımın son hazırlıklarını tamamladım..biberonlarını filan kaynattım,son aldıklarımı yıkadım,çantamızı yerleştirdim..babasına dedim bak bu çanta hastaneye gelicek elim değmezse aklında olsun..bugün doğurcak gibi konuşma diyo..dedim bugün yarın olcak işte :))) sonracıma bıcı bıcı yapıp yattım...

hoşgeldin canım...
ayy annesi belkide yeter artık diye uyarıyordur seni... kendini çok yorma tatlım...

teşekkür ederim duaların için canım.. umarım güzel haberlerle döneriz...

hilalcim hoşgeldin... kalp kapağım mekanik ve yarın kontrolüm var... hamilelikten dolayı etkilenmiş olabilir.... durum bu...

bal hoşgeldin cnm
sorma derdim dağlardan büyük
eşimde dalga geçiyo zaten geleni geçeni izlicektin sanki die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…