Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hatta you_know koltukların çok rahat ama yemek masasının sandalyeleri karizmamızı bozdu kaydirigubbakcemile3

gulsunn özledim seni kız hiç konuşamadık kuzenine bişey olmuştu en son şimdi iyi mi herkes?
,canım bende özledim.. evt konuşamıyozz...((

canım üzerinde seffaf koruyucu var... onu kaldırıcaksın.. arkasındaki nedir bilmiyorum...sadece çift taraflı banttan yapıştırıcaksın arkasınaa.... içinden birşey çıkmaz.. çünkü sen kendi zevkine göre yapıcaksın..... istediğin gibi yapıştırabilirisn canım...
hayırlı olsun canım.. güle güle kullan.... resim bekliyozz....

bu arada takip eidn siteyi.. bazen hakikaten uygun ve ihtiyac olcak şeyler oluyoo....

knowcum.. hoşgeldin canım...

Adacım sitede anlatıyo zaten anlayamadıysan bi bak oraya okimi...
evet minikler ebatları yazıyodu zaten ,bende buradan didim biras ufak gelicikler ama ee ne kadar köfte o kdr ekmek demiştim hatta :)))

o mavi jelatinler ayna çizilmesin die tatlım,çıkartıyosun onları...

ballllll
sevdim kız ben evini niye öyle diyorsun...hiç de boğucu ve iç karartıcı değil....
mis gibi,tertemiz...
benim de koltuklarım haki,kahve tonlarında

cisil yok canım görmedim sanırım bakayım hemen albümde mi???
kelebekli saat değil ya kelebekli kırılmaz dekoratif ayna....
ama nasıl yapacağım içinde hiçbir açıklama yok kızlar söyleyin yaaaaaa

sağol adacım ben ilk başlarda üzülmüştüm ama şimdi alıştım evime çok seviyorum..
kelebekleri anlattık cnm gülsünde yazmış bak ..

ayağa kalktığımızda kaydirigubbakcemile3 çiş yaptınız demiştin ya kaydirigubbakcemile3 çekeleye çekeleye gitmiştik :kedi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tabi işediniz sandalyelerime suç buldunuz bende nie yoktukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

balımm,evine bayıldım çok güzel bitanem,mutlu mesut yaşayın eşinle inşallah..ama sana daha çok bayıldım,çok tatlısın kuzum yaa,çok güzel gelin olmuşsun maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…